çok enteresan renkdaşa kimse cevap yazmamış hayırdır ne oldi.ben akyazı stadını beyenmediğimi binlerce kez dediğimde bana saldırıyordunuz buyrun işte renkdaş yazmış ne bekliyorsunuz eee hadii
1-2 sayfa geri sar bak ronin neler Yazılmış
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Bu nedir arkadaş, iyi ki stadı beğenmedik mız mız bebekler gibi banlayın da banlayın. Şaka mısınız birader siz? Forumda herkes aynı şeyi düşünsün istiyorsunuz. Trabzon'daki %70'lik kısımın bir çoğu forumda ağalığa soyunmuş herhalde. Gidişattan memnun olmayıp burada olumsuz yorum yapanları banlaya banlaya sizin gibi kıt taraftarlara kaldı bu forum. "Birileri" çıkıp fener 2010-2011 şampiyonu dese onu da kabulleneceksiniz.
Ayrıca yöneticilerden stat konusunda bir anket rica ediyorum. Kimmiş bu stadı beğenenler çok merak ediyorum.
Bazıları da stada ortak herhalde bakıyorum da stat hakkında en ufak olumsuz yorumda hemen saldırganlaşıyorlar.
Bir de çok değişik kafalar var, Bjk'nin stadından öndeyiz diye seviniyorlar filan. Bu zihniyetin mensubu insanlar sözde Erkan'ı da şikecilerin elinden kaptık diye sevinen tayfadındır kesin.
sana bişey sorucam önceki sayfadaki yorumlarına baktım.diyorsun ki şakamısınız la siz. sorum şu sen böyel bir uslubla bu forumdaki trabzonsporluları küçümser aşağılar tarzda ve şakamısınız diyerek (yani onun açılımı aptalmısınız diyerek) konuşma hakkını kendinde nasıl buluyorsun. bir sorumda cardozoya dede filan demişsin berbat bir forvet demişsin senin futboldan anladığında yok sanki görende takım süper pas yapıyor her maç 10-15 pozüsyona giriyor da cardozo gol atamıyor sanıcak bu pas yapamayan pozüsyona giremeyen cardozoya pas atılmayan takımda adam nerdeyse gol kralı olucak .yaşıda 32 rahat 4 yıl daha oynar.
En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 01.05.2015, 18:14.
Bu nedir arkadaş, iyi ki stadı beğenmedik mız mız bebekler gibi banlayın da banlayın. Şaka mısınız birader siz? Forumda herkes aynı şeyi düşünsün istiyorsunuz. Trabzon'daki %70'lik kısımın bir çoğu forumda ağalığa soyunmuş herhalde. Gidişattan memnun olmayıp burada olumsuz yorum yapanları banlaya banlaya sizin gibi kıt taraftarlara kaldı bu forum. "Birileri" çıkıp fener 2010-2011 şampiyonu dese onu da kabulleneceksiniz.
Ayrıca yöneticilerden stat konusunda bir anket rica ediyorum. Kimmiş bu stadı beğenenler çok merak ediyorum.
Bazıları da stada ortak herhalde bakıyorum da stat hakkında en ufak olumsuz yorumda hemen saldırganlaşıyorlar.
Bir de çok değişik kafalar var, Bjk'nin stadından öndeyiz diye seviniyorlar filan. Bu zihniyetin mensubu insanlar sözde Erkan'ı da şikecilerin elinden kaptık diye sevinen tayfadındır kesin.
aslında yazdığın yorumların yüzde 60-70 ne katılıyorum ama benim gıcık olduğum uslubun burası senin babanın çiftliğimide burdakileri küçümser aşağılar tarzda konuşuyorsun yaz yorumunu geç şakamısınız la siz ne demek. şimdi ben adminlere desem ki şakamısınız la siz bu adamı niye banlamıyorsunuz beni banlarlar onlara şakamısınız la siz diye hitab ettiğim için ama bu üye burdaki herkese yada farklı görüşteki birilerine şakamısınız la siz deyince bişey olmuyor ilginç.
Arkadaşlar araştırdım ama net birşey bulamadım. Bu stadın dışında yapılan tesisler , otel, eğlence alanı vb. ne varsa Trabzonspor bunlardan gelir elde edecek mi?
Bir de ben stadın getirisine bakarım şeklini çok önemsemiyorum. Localar daha garanti para demek sanırım. O stad derbi maçlar haricinde dolmayacak maalesef. Taraftar kulübe para vermeyi sevmiyor ama başarıyı kepçeyle istiyor.
Arkadaşlar araştırdım ama net birşey bulamadım. Bu stadın dışında yapılan tesisler , otel, eğlence alanı vb. ne varsa Trabzonspor bunlardan gelir elde edecek mi?
Bir de ben stadın getirisine bakarım şeklini çok önemsemiyorum. Localar daha garanti para demek sanırım. O stad derbi maçlar haricinde dolmayacak maalesef. Taraftar kulübe para vermeyi sevmiyor ama başarıyı kepçeyle istiyor.
su an yapilan ihaleden gsgm binasi disi hepsi bizim olacak, denileni tutarsalar
dolgunun diger tarafi su an kurtlar sofrasinda, kim ne koparirsa yanina kar olarak kalacga benziyor
tabiiki daha tokiylen daha masaya oturulacak, ozaman dananin kuyrugu kopacak
su an gelir elde edebilecegimiz bir stad birde onun platformu gözüküyor
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
kesinlikle dolgu alanın diğer kısmınıda biz ele geçirmeliyiz o dolgu alanı tamamen bizim olmalı .dolgu alanının diğer yarısını biz yani (trabzonspor) alamassada onu mutlaka trabzonlu bir işadamı almalı bu ali ağaoğlu olabilir .düşünsenize adam malatyadan diyarbakırdan yada şikebahçeli bir işadamı gelip orayı alıyor ve oraya bir otel yapıyor ne kadar acı ve kabullenilemez bir durum olur.
Köksal Sadıklar Akyazı'daki en ufak aksamada dahi ısrarlı olacaklarını belirtti. TOKİ'nin TT Arena'yı eksik olarak verdiğini iddia ederek :
"Şimdi Galatasaray orada birçok sorunla uğraşıyor. Biz de bu gibi bir sıkıntıya girmemek adına bu kararı aldık."
"Önce Akyazı Stadyumu tamamı ile bitecek bunun ardından biz Avni Aker'i teslim edeceğiz, aksi takdirde kesinlikle Avni Aker'i vermeyeceğiz."
Teşekkürler bilgi için. Düzenli gelir olmadan bu maliyetler karşılanmaz. Beşiktaş kadar para ödeniyor futbolculara.
stad zaten 1 numarali düzenli gelirdir
locasi, isim hakki, tribünü, catering, reklam alanlari
buna arti olarak platformda ufak bir avm ve cafeler vs..
tabi orada söyle güzel sinemali, ufak panayirli bir avm yapilip Ts e verilse tadindan yenmezdi
millette Trabzonsporun avm si varken forum gibi merkezlere gidecegine buraya gelirdi, ama may tesislerinden gelecek paraylan bunu Ts kendi gücünle yapmayida becerir
akyazida bir de benzinlik yeri alinip yapilsa oradanda iyi girdi saglanirdi
Köksal Sadıklar Akyazı'daki en ufak aksamada dahi ısrarlı olacaklarını belirtti. TOKİ'nin TT Arena'yı eksik olarak verdiğini iddia ederek :
"Şimdi Galatasaray orada birçok sorunla uğraşıyor. Biz de bu gibi bir sıkıntıya girmemek adına bu kararı aldık."
"Önce Akyazı Stadyumu tamamı ile bitecek bunun ardından biz Avni Aker'i teslim edeceğiz, aksi takdirde kesinlikle Avni Aker'i vermeyeceğiz."
Twitter, @AkyaziArena
dogrusuda bu
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
bizim stad ,bursa ,bjk,antalya,sivas,eskişehir,samsun,konya,antep,mersin stadlarından daha muhteşem,,kim ne derse desin.en güzeli en görseli,en seyir zevki bizim stadda,,,
ha köşeler oval olsaydı fikrimi değiştirirdim,,ALLAH aşkına bu stadın ne sini beğenmiyorsunuz,,sadece kapalıda duran localardan dolayımı,e zaten oralarda koltuk dolacak,,,,
çatı desen yüksek değil,giriş çıkış fazla yok,tribünlerde bölünme yok,,,
bu arada çoğu kişi stadın dış kaplamasını eleştriyor,,,dış kaplamasından bize ne,,maçı izlerken tvler dışarısınımı gösterek,,,komple cam kaplayıp işyeri olacak hali yokya...
En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 01.05.2015, 23:13.
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum