Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı ile bilgilerin gerisi yarın

Beklemede kalın...
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• arkadaşlar boyadansa böyle led lambalı kaldırım taşları var merdiven boşluklarına bunun beyazın dan uygulana bilir hem daha şık vede gösterişli olur.. ne dersiniz..
      başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• Paylaşımın altındaki yorum efsane
        Ekran Alıntısı-vert.jpg
        "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]10075[/ATTACH]

sarıdan daha iyi olduğu kesin ama yinede kötü duruyor..

bordo ile mavi arasındaki gecis olmasa alt taraf mavi üst taraf bordo olsa bu kadar kötü gözükmez bence, suan cok dagınık bir göruntu olmus şahsi fikrim komple bordo olsa daha iyi olurdu

Yorum

• şu stadı tamamen bordo yapıp merdivenleri mavi yapmak çok mu zordu yani.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu kadar insan pikseli istemezken, hala daha piksel tasarimi hayata gecirirseler, bu taraftara tam bir ihanet olur. sanki stadin koltuklarina tv istiyoruz. alt tarafi koltuk renklerini elestiriyoruz, istedigimiz seyin extra bir maliyeti bile yok.
              Bi o kadar da piksel isteyen var ama. Ben alt kat bordo üst kar mavi pikselliiyi beğendim ama kesinlikle beyaz olmamalı.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ben tek renk bordo istemiyordum ama sarı-turuncu merdiven olacağına tek renk bordo olsun merdivenler de mavi olur o zaman
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• oyun için montaj yapan gs'li arkadaş bizimkilerden daha iyi tasarım yapmış.
                  BEYAZ, SARI... vb. renkleri stadımızda İS-TE-Mİ-YOR-UZ!!!
                  ilgililere DU-YU-RU-LUR...
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Zeki ÖZTÜRK istifa etmiş istifa gereçkçesi ne biliyormusunuz beyler şu yukarıdaki gördüğünüz ucube tasarımını güya yönetim kurulu tarafından almış olmaları ve başkanın twitterdan bu olmayacagını belirtmesi imiş.

Arkadaş zaten bu tasarımı yapıp uygulamaya çalışmanız istifa gerektiren bir durum liyakat çok önemli işi bilen insanı getiriceksin şu yukarıdaki ucubeyi yapmaya kalkmak nedemek arkadaş, istifa kararı çok dogru başkanda size iyi yapıyor bunlar cemaat gibi yapılanmışlar nerde aptal ve gereksiz kararlar var hepsine imza atıyorlar.

Yorum

• O görselin korsan görsel olmadığını, kulüpten çıkmış olduğunu demiştim.

Zeki Öztürk'ün açıklamasını okumak gerek : http://i.imgur.com/XblbHfN.png

Başkanla görüşüp başkanın alternatifleri ile diğer alternatifleri Yönetim Kuruluna sunmuş. Yönetim Kurulu da bunların arasından başkanın öngördüğü tasarımı kabul etmiş. 2 gün sonra da o tasarım TOKİ'ye sunulmuş. 3 ay önce yaşanmış bunlar.
                      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• yav kimsenin laf etmeyeceği düz Bordo yap merdivenleride açık mavi yap herkesin gönlü olsun ne kadar çabalarsan çabala piksel tasarım yaparsan ömür boyu insanların diline dolanır hiç gerek yok şu yukarıda ki tasarıma bak gözlerim kanadı
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Zararın neresinden dönülse kardır. Forza bordo! CpBhP5xWIAEOMaH.jpg
                          "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• Zeki Öztürk'ün istifa açıklamasını okudunuz mu? Başkan'ın twitter'dan yalanladığı koltuk tasarımında karar kılınmış, Başkan o twiti atınca daha fazla dayanamayıp istifa etmiş galiba.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Beyler twitter'dan başkana twit atın şu tasarım olsun W1L79q.jpg
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O görselin korsan görsel olmadığını, kulüpten çıkmış olduğunu demiştim.

Zeki Öztürk'ün açıklamasını okumak gerek : http://i.imgur.com/XblbHfN.png

Başkanla görüşüp başkanın alternatifleri ile diğer alternatifleri Yönetim Kuruluna sunmuş. Yönetim Kurulu da bunların arasından başkanın öngördüğü tasarımı kabul etmiş. 2 gün sonra da o tasarım TOKİ'ye sunulmuş. 3 ay önce yaşanmış bunlar.
                                "stadyumun sezona yetişmemesi halinde yıllık yaklaşık 50 Milyon TL civarında bir gelir kaybımızın olacağı yanında, yapılacak spekülasyonların tahribatını öngörerek ilgililerle yazılı ve görsel olarak durumu paylaştım. Ancak yetkimde olan bu konularla ilgili sürecin zarar görmemesi için, bitiş tarihi ile ilgili tespitlerime rağmen, hiçbir şekilde menfi ya da müspet bir basın açıklaması da yapmadım."

Ben bundan "Stat aslında yeni sezona yetişmeyecek. Ne zaman biteceğini tahmin edebiliyorum ama yapılacak spekülasyonların yaratacağı tahribatı engellemek için basın açıklaması yapmadım hiç. Sadece yetkililerle durumu paylaştım" sözünü çıkarıyorum.
                                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X