Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zeki Bey'in söyledikleri canımı sıktı.

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      la mübarek piksel dediğin tasarımda da bunlar olur. mesela merdiven araları mavi yapılabilir.
      tribün boşlukları esas bunda belli olmaz.
      üst kat bordo olacak zaten eğer piksel olursa ama zaten üstünde taraftar olan koltuk ne renk olursa olsun daha baskılı olur.
      pikseller bordo ve mavi olduğu için merdivenler mavi yapılamaz, ayırt edici renk gerek o yüzden sarı yada turuncu olmak zorunda buda zaten kafada piksel işini bitiriyor. ayrıca pikselde locaların kamuflesi sıfıra iniyor. renk geçişi alt katın üst kısmı ve üst katın alt kısmı olduğu için tam ortadan geçen localar ben burdayım diye bağırıyor.
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bi o kadar da piksel isteyen var ama. Ben alt kat bordo üst kar mavi pikselliiyi beğendim ama kesinlikle beyaz olmamalı.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        aynen. hele sarı merdivenlere aşırı karşıyım. rezil eder herşeyi. sarı trafik levhalarındaki gibi ışıkla parlayan şeritler çekseler eyvallah
        Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bekirin anketini trollediler

zeki öztürkün aciklamasindada kafalarina göre 1 tasarim sectikleri yaziyor
          anketten 1 laf yok, sadece bizlen istisare etmisler
          onuda trollediler yönetimin anketinide trollediler çünkü eskişehirspor logolu formlaı insanların ankete yorum yapıyordu ne kadar holigan varsa ankete akın etti
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.

Yorum

• Beyler eminim ki öyle yada böyle koltuklar rezalet olmayacaktır başkana hepimiz az çok güveniyoruz toki bile yanlıştan dönmese devirden sonra yönetim beyaz koltukları söktürür yerine bordo mavi bütünlük sağlar en azından, ben başka bi konuya değinmek istiyorum bizde Beşiktaş gibi yeni stadımız için güzel bir marş yapmalıyız bence Beşiktaşın 112. Yıl ve arena marşlarını dinleyenler bana hak verecektir

Yorum

• Hiç uğraşmıcaksın zaten alt kat loca önlerine mavi koltuklar takıldı alt kat mavi üst katı bordo yapıp geçin en mantıklı çözüm bu.Merdivenleri bana göre griye boyasınlar yada alt katı merdiven araları bordo üst katın merdiven araları mavi olabilir en mantıklı çözüm bu.

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu tasarımla mı yapacaksınız o dediklerinizi? Piksel tasarımı savunan da ilk defa görüyorum [ATTACH]10088[/ATTACH]
                beyaz ve turuncuyu çıkar ordan bence çok güzel. bu tasarıma karşı olmayan yoktur zaten. ben sadece bordo mavi geçişliyi istiyorum

İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                pikseller bordo ve mavi olduğu için merdivenler mavi yapılamaz, ayırt edici renk gerek o yüzden sarı yada turuncu olmak zorunda buda zaten kafada piksel işini bitiriyor. ayrıca pikselde locaların kamuflesi sıfıra iniyor. renk geçişi alt katın üst kısmı ve üst katın alt kısmı olduğu için tam ortadan geçen localar ben burdayım diye bağırıyor.
                ya zaten o saçmalık tff nin işi sarı olması da şart değil de işte kıllık olsun sırf. Fosforlu şeritler çekersin olur biter.
                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• koltuklar üretilmedi olanlar numunelik olması lazım üretildiyse bile az bir kısmı üretildi bordo dışında olanlar akyazının yanındaki mini stadyuma gönderilsin tek renk bordu olsun merdivenler de mavi herkesin gönlü olsun başkana bunu açıkça belirtirsek istediğimizi yapar

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    işinin ehli mimarları vodafon arenada, kadir hasda, antalyanın yeni stadyumunda gördük
                    onlar ehil değilmiş demek ki, gerçi mimarların yaptığından şüpheliyim o tasarımları.

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyler eminim ki öyle yada böyle koltuklar rezalet olmayacaktır başkana hepimiz az çok güveniyoruz toki bile yanlıştan dönmese devirden sonra yönetim beyaz koltukları söktürür yerine bordo mavi bütünlük sağlar en azından
                      Zeki Öztürk'ün açıklamasını okumadınız galiba. O tasarımı başkan seçip onaylamış. Daha sonra o tasarımla diğer alternatif tasarımları Yönetim Kuruluna sunmuşlar. Yönetim Kurulu olarak da başkanın öngördüğü tasarımı seçmişler. Yani o görseli çıkan tasarımı.
                      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bu adamlar işi bilmiyor birtek biz biliyoruz sanırım.Ya insan şunlara bakar örnek alır kendine göre uyarlar hiç fikir üretmeye bile gerek yok çokmu zor şu şekilde stadı sade ve şık yapmak anlamakta zorlanıyorum.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zeki Öztürk'ün açıklamasını okumadınız galiba. O tasarımı başkan seçip onaylamış. Daha sonra o tasarımla diğer alternatif tasarımları Yönetim Kuruluna sunmuşlar. Yönetim Kurulu olarak da başkanın öngördüğü tasarımı seçmişler. Yani o görseli çıkan tasarımı.
                          Şu en son paylaşılan tasarımın ilk kaynağı benim gördüğüm kadarıyla Emre Vural. Yani yönetime yeterince yakın birisi. Taraftar eğer tepki göstermeseydi o tasarım yapılacaktı maalesef. Zeki Öztürk'ün açıklamalarından anladığım bu.
                          "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yönetim olarak bir şey seçmiş olsalar bile başkan ve yöneticiler taraftar isteğine göre bazı şeyleri değiştirebilir bu bence doğal bir şey. Başkan o açıklamayı isim vererek yapmadı sonuçta neden üstüne alınıp böyle tamamen hedef göstererek açıklama yapıyor anlamadım.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beyler twitter'dan başkana twit atın şu tasarım olsun [ATTACH]10086[/ATTACH]
                              Bu tasarıma buranın çoğunluğu hayran kalmıştı, çok iyi hatırlıyorum. Yöneticilere bu tasarım sunulursa onların da beğenisini kazanacağını düşünüyorum (Belki sunulmuştur bile)
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Insallah stad konusu da gecmistir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X