Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kamuflajdan kastın ney?

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    apartmanin boyasi
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      apartmanin boyasi
      Tamam şimdi anladım. Borilari görünce dedim ne alaka.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• sayfa niye asagilarda
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Barselona kombineleri konusunda, kombine sahiplerinin özellikle ligin ikinci yarısındaki el clasico ve şampiyonlar ligi maçları olduğunda karaborsadan satarak neredeyse yıllık kombine parasını çıkarttıklarını duymuştum. Haliyle adamlar her yıl yenilemekte haklılar. 2-3 maçı evden izleyerek bedava kombine sahibi oluyorlar...
          Leicester City son 2-3 maçta karaborsa satanların kombinelerini iptal edip kulüp üyeliğinden attı diye duymuştum
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Barselonada stadin onunde istedigin gibi sataiyorsun biletini polisin gozu onunde kimse bisey demiyor gecen sene bayern macinin 150 euroluk biletleri mac saati 800- 1200 euro arasi satiliyodu

Yorum

• Şehir hastanesi nereye yapılacak?
              Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Akyazı dolgu alanında stat dışında kalan bölgede şehir hastanesi yapılmasının doğru olmadığını, bu bölgenin alışveriş merkezi ve sosyal donatı alanı olarak kullanılması gerektiğini söylemesinden sonra, Trabzon’da yapılması planlanan şehir hastanesi için yer aranmaya başlandı.
              Uzmanlar, Trabzon’da şehir hastanesi için mevcut Fatih Devlet Hastanesi ile Avni Aker, Yavuz Selim Sahası, Orman Lojmanları ve Numune Hastanesinin bulunduğu bölgenin ideal mekanlar olduğunu söylüyorlar.
              Trabzon’da çok sayıda hastane olduğunu belirten uzmanlar, ‘Trabzon’da yapılması gereken iş, eskiyen ve miadını dolduran hastanelerin yıkılması ve yerlerine yenilerinin yapılmasıdır. Trabzon’da Üniversite hastanesi, Ahi Evren, Kaşüstü, Akçaabat Devlet, Kemik Hastalıkları hastanesi gibi branş ve büyük hastaneler mevcut. Ayrıca, hemen ilçede ve mahallede sağlık ocakları, aile hekimleri var. İlin nüfusu yapılan istatistiklere göre önümüzdeki 25 yıl içerisinde ancak 25 bin kişi artacak bu durumda Trabzon’a çok yataklı, büyük bir hastanenin yapılması yanlış olur. Fatih Devlet Hastanesi’nin yerine otoparklı ve çok katlı bir şehir hastanesi yapılabilir’ dediler.

kuzeyekspress

Ünal Karaman

Yorum

• Oraya avm yapilsa suanki forum sifir ceker. Mantikli bi hamle olmaz. Otel, havuz ve kaliteli bi lunaparki orayi daha canli tutar. Otel araplar tarafindan, havuz gencler, luna parkida gencler ve cocuklar tarafindan kullanilir. Bi kactane kaliteli restoran.

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oraya avm yapilsa suanki forum sifir ceker. Mantikli bi hamle olmaz. Otel, havuz ve kaliteli bi lunaparki orayi daha canli tutar. Otel araplar tarafindan, havuz gencler, luna parkida gencler ve cocuklar tarafindan kullanilir. Bi kactane kaliteli restoran.
                  bize ne forumdan

isterse iflas etsin

rekabet iydir

En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.06.2016, 13:22.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şehir hastanesi nereye yapılacak?
                    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Akyazı dolgu alanında stat dışında kalan bölgede şehir hastanesi yapılmasının doğru olmadığını, bu bölgenin alışveriş merkezi ve sosyal donatı alanı olarak kullanılması gerektiğini söylemesinden sonra, Trabzon’da yapılması planlanan şehir hastanesi için yer aranmaya başlandı.
                    Uzmanlar, Trabzon’da şehir hastanesi için mevcut Fatih Devlet Hastanesi ile Avni Aker, Yavuz Selim Sahası, Orman Lojmanları ve Numune Hastanesinin bulunduğu bölgenin ideal mekanlar olduğunu söylüyorlar.
                    Trabzon’da çok sayıda hastane olduğunu belirten uzmanlar, ‘Trabzon’da yapılması gereken iş, eskiyen ve miadını dolduran hastanelerin yıkılması ve yerlerine yenilerinin yapılmasıdır. Trabzon’da Üniversite hastanesi, Ahi Evren, Kaşüstü, Akçaabat Devlet, Kemik Hastalıkları hastanesi gibi branş ve büyük hastaneler mevcut. Ayrıca, hemen ilçede ve mahallede sağlık ocakları, aile hekimleri var. İlin nüfusu yapılan istatistiklere göre önümüzdeki 25 yıl içerisinde ancak 25 bin kişi artacak bu durumda Trabzon’a çok yataklı, büyük bir hastanenin yapılması yanlış olur. Fatih Devlet Hastanesi’nin yerine otoparklı ve çok katlı bir şehir hastanesi yapılabilir’ dediler.

kuzeyekspress
                    Eğer gerçekten cumhurbaşkanı bunları söylemişse belediye başkanıyla süleyman soyluya tam kapak olmuştur..

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oraya avm yapilsa suanki forum sifir ceker. Mantikli bi hamle olmaz. Otel, havuz ve kaliteli bi lunaparki orayi daha canli tutar. Otel araplar tarafindan, havuz gencler, luna parkida gencler ve cocuklar tarafindan kullanilir. Bi kactane kaliteli restoran.
                      Şuana kadar boş kalan bir avm görmedim ben =))
                      --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• plaj iyi olurdu. yapılabilir mi bilmiyorum ama sıradan sosyal etkinlikler konuşuluyor. daha farklı birşey düşünmüştüm. plaj futbolu ve voleybolu olabilirdi mesela. turnuva düzenleyecek bir tesis yapılır. sonra orada bir kalabalık oluşur. yemek alıveriş gelir arkasından. önce bir neden, kültür lazım kalabalık için. konsept de spor üzerine olursa işler orası. ne kadarı mümkündür bilmem. insanlar oraya önce spor yapmaya gelmeli. devamında yemek müzik alışveriş imkanlarını kullanmalı. yaz aylarında orada toplanmanın tek nedeni deniz olur zaten. canlılık da öyle sağlanır.

kış sezonu için de buz hokeyi öneriyorum oradaki insanlar bir buz hokey maçı izlesin, sopalarla birbirine dalan futbolcuları görsün bağımlısı olur o sporun

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burda o biletler tekrar satiliyor surekli. Karaborsa serbest.
                          Sistem bir şekilde kendi önlemlerini almış yani.Teşşekürler bilgi için.
                          Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Deden kalma kombineler var insanlarda amerikadaki spor organizasyonlarında
                            Stadın/salonun tamamı ya da büyük bir kısmı bu şekilde kombine satılmadığı müddetçe güzel bir gelenek.
                            Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak selcukyazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şuana kadar boş kalan bir avm görmedim ben =))
                              istanbul'da her 5 avm'den biri boş kaldığı için kapanıyor. Trabzon'un popülasyonu belli. Avm'ci tayfa belli.

Yorum

• bir kişi konuşuyor her şey değişiyor. şaka gibi. avm'den ziyade açık buz pisti, aquapark, paintball vesaire gibi aktiviteler için kullanılabilir orası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X