İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleapartmanin boyasi
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarselona kombineleri konusunda, kombine sahiplerinin özellikle ligin ikinci yarısındaki el clasico ve şampiyonlar ligi maçları olduğunda karaborsadan satarak neredeyse yıllık kombine parasını çıkarttıklarını duymuştum. Haliyle adamlar her yıl yenilemekte haklılar. 2-3 maçı evden izleyerek bedava kombine sahibi oluyorlar...
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Şehir hastanesi nereye yapılacak?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Akyazı dolgu alanında stat dışında kalan bölgede şehir hastanesi yapılmasının doğru olmadığını, bu bölgenin alışveriş merkezi ve sosyal donatı alanı olarak kullanılması gerektiğini söylemesinden sonra, Trabzon’da yapılması planlanan şehir hastanesi için yer aranmaya başlandı.
Uzmanlar, Trabzon’da şehir hastanesi için mevcut Fatih Devlet Hastanesi ile Avni Aker, Yavuz Selim Sahası, Orman Lojmanları ve Numune Hastanesinin bulunduğu bölgenin ideal mekanlar olduğunu söylüyorlar.
Trabzon’da çok sayıda hastane olduğunu belirten uzmanlar, ‘Trabzon’da yapılması gereken iş, eskiyen ve miadını dolduran hastanelerin yıkılması ve yerlerine yenilerinin yapılmasıdır. Trabzon’da Üniversite hastanesi, Ahi Evren, Kaşüstü, Akçaabat Devlet, Kemik Hastalıkları hastanesi gibi branş ve büyük hastaneler mevcut. Ayrıca, hemen ilçede ve mahallede sağlık ocakları, aile hekimleri var. İlin nüfusu yapılan istatistiklere göre önümüzdeki 25 yıl içerisinde ancak 25 bin kişi artacak bu durumda Trabzon’a çok yataklı, büyük bir hastanenin yapılması yanlış olur. Fatih Devlet Hastanesi’nin yerine otoparklı ve çok katlı bir şehir hastanesi yapılabilir’ dediler.
kuzeyekspress"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Oraya avm yapilsa suanki forum sifir ceker. Mantikli bi hamle olmaz. Otel, havuz ve kaliteli bi lunaparki orayi daha canli tutar. Otel araplar tarafindan, havuz gencler, luna parkida gencler ve cocuklar tarafindan kullanilir. Bi kactane kaliteli restoran.
Yorum
-
İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOraya avm yapilsa suanki forum sifir ceker. Mantikli bi hamle olmaz. Otel, havuz ve kaliteli bi lunaparki orayi daha canli tutar. Otel araplar tarafindan, havuz gencler, luna parkida gencler ve cocuklar tarafindan kullanilir. Bi kactane kaliteli restoran.
isterse iflas etsin
rekabet iydir
En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.06.2016, 13:22."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehir hastanesi nereye yapılacak?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Akyazı dolgu alanında stat dışında kalan bölgede şehir hastanesi yapılmasının doğru olmadığını, bu bölgenin alışveriş merkezi ve sosyal donatı alanı olarak kullanılması gerektiğini söylemesinden sonra, Trabzon’da yapılması planlanan şehir hastanesi için yer aranmaya başlandı.
Uzmanlar, Trabzon’da şehir hastanesi için mevcut Fatih Devlet Hastanesi ile Avni Aker, Yavuz Selim Sahası, Orman Lojmanları ve Numune Hastanesinin bulunduğu bölgenin ideal mekanlar olduğunu söylüyorlar.
Trabzon’da çok sayıda hastane olduğunu belirten uzmanlar, ‘Trabzon’da yapılması gereken iş, eskiyen ve miadını dolduran hastanelerin yıkılması ve yerlerine yenilerinin yapılmasıdır. Trabzon’da Üniversite hastanesi, Ahi Evren, Kaşüstü, Akçaabat Devlet, Kemik Hastalıkları hastanesi gibi branş ve büyük hastaneler mevcut. Ayrıca, hemen ilçede ve mahallede sağlık ocakları, aile hekimleri var. İlin nüfusu yapılan istatistiklere göre önümüzdeki 25 yıl içerisinde ancak 25 bin kişi artacak bu durumda Trabzon’a çok yataklı, büyük bir hastanenin yapılması yanlış olur. Fatih Devlet Hastanesi’nin yerine otoparklı ve çok katlı bir şehir hastanesi yapılabilir’ dediler.
kuzeyekspress
Yorum
-
İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOraya avm yapilsa suanki forum sifir ceker. Mantikli bi hamle olmaz. Otel, havuz ve kaliteli bi lunaparki orayi daha canli tutar. Otel araplar tarafindan, havuz gencler, luna parkida gencler ve cocuklar tarafindan kullanilir. Bi kactane kaliteli restoran.--------------------------------------------------------------------------
Yorum
-
plaj iyi olurdu. yapılabilir mi bilmiyorum ama sıradan sosyal etkinlikler konuşuluyor. daha farklı birşey düşünmüştüm. plaj futbolu ve voleybolu olabilirdi mesela. turnuva düzenleyecek bir tesis yapılır. sonra orada bir kalabalık oluşur. yemek alıveriş gelir arkasından. önce bir neden, kültür lazım kalabalık için. konsept de spor üzerine olursa işler orası. ne kadarı mümkündür bilmem. insanlar oraya önce spor yapmaya gelmeli. devamında yemek müzik alışveriş imkanlarını kullanmalı. yaz aylarında orada toplanmanın tek nedeni deniz olur zaten. canlılık da öyle sağlanır.
kış sezonu için de buz hokeyi öneriyorumoradaki insanlar bir buz hokey maçı izlesin, sopalarla birbirine dalan futbolcuları görsün bağımlısı olur o sporun
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda o biletler tekrar satiliyor surekli. Karaborsa serbest.Eski Nick : @phxsuns61
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeden kalma kombineler var insanlarda amerikadaki spor organizasyonlarındaEski Nick : @phxsuns61
Yorum
-
İlk olarak selcukyazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuana kadar boş kalan bir avm görmedim ben =))
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum