Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim aklım ilk akyazı projesinde hala nasıl okadar hak kaybedilmis anlayabilmis degilim bundan gecmis yönetimler sucludur.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geçen haber kanallarında Şırnak'ın merkezi yerlerinden birisini gösterdiler. Başta Suriye zannettim.
      Binalar harap olmuş. Her yer yıkıntı, çöküntü. Bize basit geliyor ama devlete karşı savaş hazırlığı ve başlangıcı vardı.
      Haber kanalları '' Eleştirmiyorum'' olayları bize sıradan operasyonlar gibi gösterdi. Güvenlik güçlerimiz halkın bazı kesiminin desteklediği teröristler ile savaşa girişmiş. Halk kalkan olarak kullanılmış. Devletin hazinesinden alınan İş makinaları terörist belediyelerce teröristlerin hizmetine bırakılmış.
      Alfabeden random yaparcasına sessiz harflerden oluşan ne kadar terör örgütü varsa devlete karşı birleşmiş. Batı bu terör örgütlerinin sözcülüğüne soyunmuş. Devlet binlerce soru işareti barındıran bir darbe girişimine maruz kalmış. Meclis bombalanmış. Devletin can damarı, kalbi dediğimiz TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'nin içi boşaltılmış. İşid dediğimiz anasınıfına giden çocuğun bildiği maşa örgüt ülkenin her yerinde kanlı eylemler düzenleyecek hale gelmiş.
      Ekonomi kötüye gidiyor. Dolar fırlamış ;
      Bunca badirelere rağmen,
      İyi veya kötü bize bir stadyum yapabildiler. Birkaç aksama dışında gayet güzel oldu.
      Cumhurbaşkanı açılışa gelecek tabii. Muhalif birisi olarak söylüyorum, gelmezse üzülürüm. Kabul edin veya etmeyin, destekleyin veya desteklemeyin Cumhurbaşkanı olmasaydı eğer bu stadyumu ancak rüyalarda görürdük. Böyle badireler atlatmış bir devletin bu tür hayati olmayan projeleri tamamlaması lütuftur. Herhangi bir ıslık, hakaret olmadan ağırlayıp göndereceğiz. Eleştirilecek yer değildir orası.
      Bir gün birkaç saat alkışlayacağız sadece. Kimi neyi açılışa getiriyorlarsa getirsinler. Şova dönüşecek, dönüşsün gerçekten umursamıyorum. Devletin hayati problemleri aşıldığında hukukun üstünlüğü sağlandığında hakkımızı yiyen orospu çocukları zaten hesap verecektir. Ha bu dünyada ha öteki dünyada.
      Tam olarak Devlet Bahçeli tadında bir muhalefet yazısı olmuş, Devlet Beyi Trabzonsporlu yap, birde muhalefet bir partinin başkanlık kimliğini üstüne koyup, Akyazi ile ilgili bir yazı yazmasını iste copy+paste yapıp bunu bize verirdi, Cumhurbaşkanı olmasa bu stadı nah görürdünüz deyip Akyazi nin tüm masraflarını Cumhurbaşkanının cebinden karşıladığıni öğrenmeme vesile olduğu icün Sercan kardeşime çok tisikkür ediyorum.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]11414[/ATTACH]

yanlış görmüyorsam merdivenler beyaza boyanmış galiba?
        Sonunda Trabzonspor u Tırabzonspor yaptık.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tam olarak Devlet Bahçeli tadında bir muhalefet yazısı olmuş, Devlet Beyi Trabzonsporlu yap, birde muhalefet bir partinin başkanlık kimliğini üstüne koyup, Akyazi ile ilgili bir yazı yazmasını iste copy+paste yapıp bunu bize verirdi, Cumhurbaşkanı olmasa bu stadı nah görürdünüz deyip Akyazi nin tüm masraflarını Cumhurbaşkanının cebinden karşıladığıni öğrenmeme vesile olduğu icün Sercan kardeşime çok tisikkür ediyorum.
          aga bir de bu ayar var iste, kendini kaf daginin tepesinde gören.

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya bu ne biçim hibrid güzelim çimi dlik deşik ettiler iş bilmez cahiller sürü ama bu bize mustahak hak ettik bunu biz hep uganda yeel seçimlerini trump ın kaybetmiş olmasından bu stad realmadrid ile oynayacağımız şampiyonlar ligi final maçına anca yetişir.

ilk saçma yorumu ben yapmak istedim ...
            Yaaa Ozan kaç kere baktım fotoyu açıp açıp biliyor musun
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Kazakistanda çalışan falan renktaşımız var mı acaba ? Birşey sormam gerekiyor da kendisine...

Yorum

• Peki...
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  benim aklım ilk akyazı projesinde hala nasıl okadar hak kaybedilmis anlayabilmis degilim bundan gecmis yönetimler sucludur.
                  Lozan anlaşması gibi mübarek [emoji23][emoji23][emoji23]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sevr diyecektin sanırım malum Lozanda, Lozandan önce bizim olupta Lozandan sonra bizim olmayan bir yer veya bir hak yok.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sevr diyecektin sanırım malum Lozanda, Lozandan önce bizim olupta Lozandan sonra bizim olmayan bir yer veya bir hak yok.
                      Yoo lozan diyecektim

"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• ts61.jpg

Belirttiğim bölgede koltuk sayısının aşağıdakilerden eksik olmasının bir amacı var mı?

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sonunda Trabzonspor u Tırabzonspor yaptık.
                          D
                          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

Lozan dan önce ''Türk milletinin'' düştüğü durum ve ''o dönemin şartları'' göz önünde bulundurulduğunda, Lozan pek Age Of Empires muamelesi çekilecek anlaşma değil diyebilirim.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Ironimiydi bilmiyorum ama Instagram'da biri hibrit olmayan ve hibrit cim arasindaki fark'i gösteren resimin altina "Fazla hibrit olmus sanki....." diye elestiri yazmis [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Bu yorumu canlı canlı görmek istiyorsanız ''wowturkey.com'' un Akyazı Arena sayfasına gelebilirsiniz.

Ve bir sürpriz! ''Ronin'' denen şahıs da ''wowturkey.com'' da

Ve en az ''Ronin'' kadar kafası güzel biri daha var.

Yorum

• İlk olarak Erdal UZUNYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [ATTACH]11416[/ATTACH]

Belirttiğim bölgede koltuk sayısının aşağıdakilerden eksik olmasının bir amacı var mı?
                                Amacı seyirci giriş/çıkışında o bölgede yığılmasını önlemekmiş.

Fakat ben çok gereksiz bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Estetik olarak kötü görüntüye neden oluyor.

Sadece orada değil ilk katta pek çok yerde bu şekilde genişletilmiş yerler var.

Maalesef...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X