Oradaki kasıt tribün ısıtmasıymış arkadaşlar. Sordum, teyid ettim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOradaki kasıt tribün ısıtmasıymış arkadaşlar. Sordum, teyid ettim.
bu arada skorbordun piksel(lcd) 12 milimlik olacakmis(avni akerdeki yaklasik 2kat genisligindeydi)En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.06.2016, 23:36."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek rakibinForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
-
Bu videoları kim yapıyor merak ediyorum...Büyük ihtimalle yapan arkadaş işe yeni başlamış biraz montaj bilgisi birde yeni aldığı drone'la işe başlamış olmalı...Git gide videoları düzeltiyor fontlar değişiyor efektler veriyor ama kulüp olarak şahıslarla değilde daha profesyonel firmalarla çalışılmalı ve tv de yayınlanmalı...
Kısa film olabilir tanıtıcı reklam olabilir izleyiciyi ekrana bağlayacak birşey olmalı...Havadan çekim yapıp arkadan gerilim müziği vermek kolaya kaçmak gibi geliyor bana...
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu videoları kim yapıyor merak ediyorum...Büyük ihtimalle yapan arkadaş işe yeni başlamış biraz montaj bilgisi birde yeni aldığı drone'la işe başlamış olmalı...Git gide videoları düzeltiyor fontlar değişiyor efektler veriyor ama kulüp olarak şahıslarla değilde daha profesyonel firmalarla çalışılmalı ve tv de yayınlanmalı...
Kısa film olabilir tanıtıcı reklam olabilir izleyiciyi ekrana bağlayacak birşey olmalı...Havadan çekim yapıp arkadan gerilim müziği vermek kolaya kaçmak gibi geliyor bana...
zaten sifirdan kurulmus bir birim,...
kamuflaj
En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.06.2016, 03:23."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim insanlar kendini geliştirir eğitir yani biz yine aynı ayı yine aynı hayvan olmaya devam edicez diyorsun ben bunu anlıyorum ısıtmalı koltuk yapılsında bizim insanımız bilinçlenir sen merak etme yeterki görsel uyarılarla uyarılsın.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu konunun mahkemelik olduğunu biliyorum. Yani dışarda kalan Dortmund'lular takımımızı seyretmek bizimde hakkımız yıllardan beri yok denecek kadar kombine el değiştiriyor diye mahkemeye vermişlerdi kulüplerini.
Ne diyelim, bize de nasip olur inşallah.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece 84 kombine el değiştirebilecek yani.
Bu konunun mahkemelik olduğunu biliyorum. Yani dışarda kalan Dortmund'lular takımımızı seyretmek bizimde hakkımız yıllardan beri yok denecek kadar kombine el değiştiriyor diye mahkemeye vermişlerdi kulüplerini.
Ne diyelim, bize de nasip olur inşallah.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğru bızım 40461 tane trubunumuz varya o yuzden trubunden bahsedıyor..ya arkadas bu taraftara gercekten bazı şeyler cok cok luks..bızımkılere verecen kırılan cınsten mac bıtmeden kırıp dokecek.bızım taraftar profılı kadar cahılı yok ya.adam soruyor stad ıcındekı catıyı tasıyan demırler sokulecekmı...yok catının ustu kapanacakmı..yok dagdan gelen suyun drenajı ıcın calısma varmı..yanı okdar muhendıs mımar dusunumemıs bunlar senın o kucucuk beynın dusunmus bravoTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece 84 kombine el değiştirebilecek yani.
Ne diyelim, bize de nasip olur inşallah.u will need justice at the end..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum