Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benim konu degistirdigim msj gösterin
    yazilanlara cevabimi en dogrularlan verdim

sanki projeler sadece Türkiyede aksiyor
    almanya ber havalimani, valencia nou mestalla vs...
    su an bu konulardan sikildigimdan kuzey amerikayi arastirmayacagim, oradada aksiyan projeler olduguna adim gibi eminim, özellikle elektrik hatlarindan "cagdas" ülkelerin en geri kalmislarindan biri. su depolama ve hatlari, californianin su rezervlerini yok edilisi...

her yerin sorunlari var, ve evet bi stadyumun kar payi 0a yakin yapilmasinlan 100milyon dolar kar payi olan projeylen tabiiki farki olacak, birde projeyi yürüten özel fon sa
    istersen direk inglewood projesinlen kiyasla
    yine bir farki olmaz
    stan kroenke 1,1 milyar dolara trabzonda 2 yilda 5 stadyum yapar, hepside gününde biter

dünyada nerede olursan ol degismeyen tek sey var, parayi veren düdügü calar
    en az paraya en büyük isi yapmak istiyorsan ber de, nou mestallada, akyazida yasamaya mahkumsun
    bunun medeniyetlen, is bilmeklen bir alakasi yok

tekrar ediyorum bak 3. yazisim burda, amerika mukemmel biyer demiyorum. demedim de. yapan yapiyor bize neden yapilmiyor diyorum. bunun neresini anlamiyorsunuz? parasini vermemisler de 100milyonmus da devletmis de benim derdim o degil. kim yaparsa yapsin trabzonspor gibi bir klube stad yapiliyor en iyisini isteme hakkimiz yok mu bizim?

benim burda elestirim tokiye ve bu stadi yapan sirkete. burda hepimiz aylardir bu stadi konusuyoruz su zaman biter bu zaman biter diye bunun zamanini soylemek cok mu zor?

dedigin gibi her ulkede is aksar ama is aksasa bile adamlar der ki bakin boyle boyle oldu acilisi 2016 agustostan 2016 ekime almak zorunda kaldik.

100milyonluk proje adam gibi yonetilmiyor buna isyan ediyoruz bana yine konuyla alakasiz sacma sapan seyler soyluyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tekrar ediyorum bak 3. yazisim burda, amerika mukemmel biyer demiyorum. demedim de. yapan yapiyor bize neden yapilmiyor diyorum. bunun neresini anlamiyorsunuz? parasini vermemisler de 100milyonmus da devletmis de benim derdim o degil. kim yaparsa yapsin trabzonspor gibi bir klube stad yapiliyor en iyisini isteme hakkimiz yok mu bizim?

benim burda elestirim tokiye ve bu stadi yapan sirkete. burda hepimiz aylardir bu stadi konusuyoruz su zaman biter bu zaman biter diye bunun zamanini soylemek cok mu zor?

dedigin gibi her ulkede is aksar ama is aksasa bile adamlar der ki bakin boyle boyle oldu acilisi 2016 agustostan 2016 ekime almak zorunda kaldik.

100milyonluk proje adam gibi yonetilmiyor buna isyan ediyoruz bana yine konuyla alakasiz sacma sapan seyler soyluyorsunuz.
      seyrantepe aksamadimi, inönü, konya, bursa, ...

hangisi stadyumu secti

bize yapilan bir ayricalik yok, tam tersi
      stadyumda en cok degisikligi kabul ettireniz tokiye
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

seyrantepe aksamadimi, inönü, konya, bursa, ...

hangisi stadyumu secti

bize yapilan bir ayricalik yok, tam tersi
        stadyumda en cok degisikligi kabul ettireniz tokiye
        diger stadlari takip etmedim aksamisdir buyuk ihtimal cunku bu ulkede boyle. insanlar bunu kabullenmis. ben de bunu elestiriyorum.

1 bukadar aksamamali
        2 aksiyorsa da neyin ne zaman bitecegi acik acik soylenmeli bu doga ustu bir olay degil plani var projesi var. tahmin yuruterek acilis hesaplaniyor.
        normal mi bu?

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          diger stadlari takip etmedim aksamisdir buyuk ihtimal cunku bu ulkede boyle. insanlar bunu kabullenmis. ben de bunu elestiriyorum.

1 bukadar aksamamali
          2 aksiyorsa da neyin ne zaman bitecegi acik acik soylenmeli bu doga ustu bir olay degil plani var projesi var. tahmin yuruterek acilis hesaplaniyor.
          normal mi bu?
          1 bak isi ülkeye yine bagladin
          2 resmi siteden yeni sezona yetisecegi aciklandi, gizli sakli biseyi yok

Ünal Karaman

Yorum

yeni sezona yetisecek demek biz iste kafamiza gore calisiyoruz yapiyoruz biseyler heralde bi ara biter. bitmezse de bi neden soyleriz millet alisik nasilsa onu da yer demek.

Yorum

Yeni sezona yetisecek aciklamasindan sonra sırasıyla once başkan endiselerim var diye açıklama yaptı ardından Sayın Bakan yetiştirmeye çalışıyoruz dikkat et burda çok ince bir çizgi var daha önceleri yetişecek deniliyordu ardından toki Başkanı da Kıvırdi yetiştirmeye çalışıyoruz diye oyüzden resmi sitesi flan hikaye ona bakarsan f.orman kendisi başkan 1 ağız 3 4 defa tarih değiştirdi oyüzden açıklamalara bel baglamamk lazım fazla gozumuzle görüyoruz
              Ayrıca birde dip not eklemek istiyorum gizli saklı bişey yok demişsin hala bu stadin resimlerini arkadaslarimız çekip paylaşıyor ve onların çabaları ile bilgi ediniyorsak gizli saklı birseyler var demektir kaldıki çalışan bir kişiden toki istemiyor çünkü taraftar begenmeyip yönetime baskı yapıyor degistirmek zorunda kalıyoruz bazı şeyleri diye açıklaması var okadar
              En son uyuss tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 09:26.
              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stadın ismi Gazi Mustafa Kemal Paşa olmalı
                Kulüp isim hakkını satıp 3-5 kuruş para kazanabilmek için yırtınıyor sizin gibiler yok Gazi olsun yok tayyip olsun derdindesiniz bu kulüp zerre kadar umurunuzda değil siyasi görüşünüz bu kulübün çok önünde takım batmış kayyum atanmış umurunuzda değil
                bu forumda ne işiniz var onu da bilmiyorum bu isimleri çok seviyorsan sana ait olan şeylere ver oğluna vs. kimse sana niye verdin demez
                kişisel egolarınıza Trabzonspor u karıştırmayın
                @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadın ismi Gazi Mustafa Kemal Paşa olmalı
                  Sen dua et, "Akit Zulmün Sonu 1938 Stadyumu" koymasınlar, hey gidi...

Artık Gazi demek bile siyasi yön belirliyor bu ülkede işe bak!

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sen dua et, "Akit Zulmün Sonu 1938 Stadyumu" koymasınlar, hey gidi...

Artık Gazi demek bile siyasi yön belirliyor bu ülkede işe bak!
                    Hocam büyük yanılgılar içindesiniz. Mustafa Kemal'i yaşatmak Stadyuma adını koymakla olmaz. Tarihi kişilikleri yaşatmak Spor'un işi değildir. Spor kendi içinde kişilikleri yaşatmalı.

Mesela Trabzonspor olarak biz, bizimle özdeşleşen isimleri yaşatmalıyız. Mesela Kazım Koyuncu. Dozer Cemil.

AvniAker'in yerine yapılacak olan Parka, kültür merkezine, devlet dairelerine Mustafa Kemal ismi konur. Ve ben bunu hem desteklerim hemde bundan keyif alırım. Fakat yapılacak Stadyuma Mustafa Kemal Atatürk ismi konulursa karşı çıkarım.

Bizim Stadyumun adı Avni Aker değilde Mustafa Kemal Atatürk Stadyum'u olsa idi o zaman yine bu ismin değiştirilmesine tepki gösterirdik.

Bir Cami yapıyoruz. Cami ismine dini kişilerin ismini koyuyoruz. Bir geçit yapıyoruz bir ile o geçide o il için önemli veya metropol ise tüm ülkeye mal olmuş ünlü düşünür tarih kişilerini koyuyoruz.

Eğer Kazım Koyuncu'yu Dozer Cemil'i yada aklıma gelmedi başka bu forma için yaşayan insanları bizler yaşatmazsak onları başka kimse yaşatmaz. İzzet Baysal'ı bolu yaşatmalı. Sütçü İmam'ı Maraş. Dediğim gibi Mustafa Kemal Atatürk'ü yaşatacak olan Trabzonspor değildir. Hükumettir. Siyasettir Belediyelerdir Devlet kurumlarıdır.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Önümüzde ki sezon 2 maç ceza almamız da işimize geldi.1 ay daha zaman kazandı Toki

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam büyük yanılgılar içindesiniz. Mustafa Kemal'i yaşatmak Stadyuma adını koymakla olmaz. Tarihi kişilikleri yaşatmak Spor'un işi değildir. Spor kendi içinde kişilikleri yaşatmalı.

Mesela Trabzonspor olarak biz, bizimle özdeşleşen isimleri yaşatmalıyız. Mesela Kazım Koyuncu. Dozer Cemil.

AvniAker'in yerine yapılacak olan Parka, kültür merkezine, devlet dairelerine Mustafa Kemal ismi konur. Ve ben bunu hem desteklerim hemde bundan keyif alırım. Fakat yapılacak Stadyuma Mustafa Kemal Atatürk ismi konulursa karşı çıkarım.

Bizim Stadyumun adı Avni Aker değilde Mustafa Kemal Atatürk Stadyum'u olsa idi o zaman yine bu ismin değiştirilmesine tepki gösterirdik.

Bir Cami yapıyoruz. Cami ismine dini kişilerin ismini koyuyoruz. Bir geçit yapıyoruz bir ile o geçide o il için önemli veya metropol ise tüm ülkeye mal olmuş ünlü düşünür tarih kişilerini koyuyoruz.

Eğer Kazım Koyuncu'yu Dozer Cemil'i yada aklıma gelmedi başka bu forma için yaşayan insanları bizler yaşatmazsak onları başka kimse yaşatmaz. İzzet Baysal'ı bolu yaşatmalı. Sütçü İmam'ı Maraş. Dediğim gibi Mustafa Kemal Atatürk'ü yaşatacak olan Trabzonspor değildir. Hükumettir. Siyasettir Belediyelerdir Devlet kurumlarıdır.
                        Hayır seninle aynı fikirdeyim. Menderes döneminde Mustafa Kemal'i putlaştırıp içini boşaltmak için güdülen siyasetin sonucudur her şeye Atatürk ismini verip Türkiye'nin dört bir yanının put gibi büstlerle donatılması...

Ben sonuna kadar sana katılıyorum. Benim hayalim Kazım Koyuncu stadyumudur. Dozer Cemil de tabi ki gözlerimi yaşartır...

Benim yazım arkadaşın yazısına cevaptı. Bu ülkede Atatürk demek, sana siyasi bir kimlik veriyor ve bırak isim koymayı, nefret eden insanlar artık karar mercii. Ben Atatürk koyalım demedim zaten.

Yani sana katılıyorum yanlış anladın beni.

Yorum

• Çift Mesaj
                          En son ucurum tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 12:32. Sebep: Çİft Mesaj

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeni sezona yetisecek aciklamasindan sonra sırasıyla once başkan endiselerim var diye açıklama yaptı ardından Sayın Bakan yetiştirmeye çalışıyoruz dikkat et burda çok ince bir çizgi var daha önceleri yetişecek deniliyordu ardından toki Başkanı da Kıvırdi yetiştirmeye çalışıyoruz diye oyüzden resmi sitesi flan hikaye ona bakarsan f.orman kendisi başkan 1 ağız 3 4 defa tarih değiştirdi oyüzden açıklamalara bel baglamamk lazım fazla gozumuzle görüyoruz
                            Ayrıca birde dip not eklemek istiyorum gizli saklı bişey yok demişsin hala bu stadin resimlerini arkadaslarimız çekip paylaşıyor ve onların çabaları ile bilgi ediniyorsak gizli saklı birseyler var demektir kaldıki çalışan bir kişiden toki istemiyor çünkü taraftar begenmeyip yönetime baskı yapıyor degistirmek zorunda kalıyoruz bazı şeyleri diye açıklaması var okadar
                            baskanin o aciklamalari sence tokiyi isi siki tutmasi icin provokasyon olamazmi

hep iscilerin dediklerini yaziyorsun ama en icerden detayli resimleride yönetim stadyumu gezilerinde edindik
                            günlerdi gece vardiyasida calisiliyor

....

via @Samet_Karadeniz
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 15:25.

Ünal Karaman

Yorum

• v4dMGO.jpg

buralar ne oluyor acıklayabılecek varmı
                              ....

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [ATTACH=CONFIG]9225[/ATTACH]

buralar ne oluyor acıklayabılecek varmı
                                Büfe gişe gibi kullanımlar olacak
                                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X