Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Hayri Gür'de de aynı koltuklar ama her maçta kırılıyordu birkaç koltuk. Üzerine çıkarak Zıplamak gibi bir hobisi var bizim taraftarın.
Stadda yada salonda maç izlerken bizim ülkenin taraftar profili ayaga kalk destek ol bağır çagır vs bu her şehirde var fb dede gs de bjkdede heryerde var yani dortmund kale arkası koltuklarına baktınızmı hiç renk yoktur sebebide kırılan yada sökülen oldugu zaman göze batmasın diye oldugunu düşünüyorum yani bu bizim gibi taraftar profili olan her klupte var kötü bir durum deyil en aza indirilmeli.
Beyaz koltuk inşallah yazı içindir pikselli yapmazlar umarım.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Renkler güzel diyenler neye göre diyor. "Gereksiz eleştiri yapmayın" nasıl bir şey yazarsak gerekli eleştiri olur çok merak ediyorum. minimum 30 yıl boyunca kullanılacak olan koltukların mavisinin açık mavi olmadığını söylemek gereksiz eleştiriyse, bu eleştiri daha nasıl yapılmalı bilmek isterim.
Photoshopta renk bulma aracı ile koltukların rengini bulduğunuz zaman aynen şöyle bir renk çıkıyor. (koltuklardakine benzemesi için biraz dokuda ekledim)
Bu mudur renkler ? "Koyu Bordo - Açık Mavi" bu mudur ?
Renklerle biraz oynayınca bu çıktı ortaya. Tüzüğümüze hangi fotoğraf daha uygun siz seçin.
EDİT: Bu görsel benim renklerle oynadığım görseldir arkadaşlar. Gerçek foto ve renk tonları bu linkte : http://i.imgur.com/H13GgLZ.png
En son Enisc tarafından düzenlendi; 10.06.2016, 19:41.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
Renkler güzel diyenler neye göre diyor. "Gereksiz eleştiri yapmayın" nasıl bir şey yazarsak gerekli eleştiri olur çok merak ediyorum. minimum 30 yıl boyunca kullanılacak olan koltukların mavisinin açık mavi olmadığını söylemek gereksiz eleştiriyse, bu eleştiri daha nasıl yapılmalı bilmek isterim.
Photoshopta renk bulma aracı ile koltukların rengini bulduğunuz zaman aynen şöyle bir renk çıkıyor. (koltuklardakine benzemesi için biraz dokuda ekledim)
Renklerle biraz oynayınca bu çıktı ortaya. Tüzüğümüze hangi fotoğraf daha uygun siz seçin.
Söylenecek baska bir sey yok. Olmasi gereken aynen böyle.
photoshoptaki renk ile koltuk renkleri aynı mı? ben pek benzetemedim ayrıca renk olarak biraz daha açık mavi olabilir miydi evet. ama buda güzel. tüzüğe göre aynı renk yapma zorunluluğu mu var açık mavi deniyor o kadar buda koyu değil. sıkıntı yok o zaman
[MENTION=46876]Ganzilis[/MENTION] Photoshoptaki mavi ile koltuktaki mavi arasında ciddi fark var bence. Bu işlerden pek anlamam ama sadece bir gözlem diyeyim.
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Stadda yada salonda maç izlerken bizim ülkenin taraftar profili ayaga kalk destek ol bağır çagır vs bu her şehirde var fb dede gs de bjkdede heryerde var yani dortmund kale arkası koltuklarına baktınızmı hiç renk yoktur sebebide kırılan yada sökülen oldugu zaman göze batmasın diye oldugunu düşünüyorum yani bu bizim gibi taraftar profili olan her klupte var kötü bir durum deyil en aza indirilmeli.
kale arkasinda koltuk yok ligde dortmundun
En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.06.2016, 19:38.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Arkadas orijinal fotoyu olmasi gereken renklere boyamis. Siz de o fotoyu orijinal sanip, bunun neresi kötü diyorsunuz.
Kötü olan zaten arkadasin renklerinin degistirdigi resim degil, orijinal resimdeki tonlar.
Yorum