Zaten inanmayın trabzonspora mail atmışta mailine cevap vermişler ayrıca komşuları yönetimdeymiş filan öyle diyor kurumsallaşmaya odaklanan klup bunları yapmaz yaptıysada kurumsallıktan bahsedemez yani balon bir yorum dediğinz gibi
o uğur senin dediğin uğur değil kardeşim. bu uğur akyazı'nın gece fotoğraflarını çeken, shop yapan uğur. aklı başında bir çocuk yalanla işi olmaz yani bilgi doğru olabilir
nekadar'da politikaya merakli kisiler var yahu.
her 50 sayfadabir / 2023 / akp / erdogan okumak insani harbiden yoruyor...
Mainz bile copy+Paste olmadigini söyluyor, birisi geliyor bu stadin projesi calindi, kahrolsun erdogan diyor. bukadar basit olmamasi lazim...
Sen daha yenisin galiba buralarda. Tam dört sene önce Bordomavi.net'de Mainz için hazırlanan animasyonu iziyorduk burda 1000'in üzerinde üye ile beraber. Arka planda "I am ready" parçası çalıyordu stadyumda tur atılırken. Stadyum kaplamasının dilimlerinin birinde Coface Arena yazıyordu hatta. Mimar beyin tasarımı ortada kalınca bize yamandığını da gördük burada hep beraber. Üzerinden zaman geçmesi ve kimsenin bunu dert edip lafını etmemesi, tüm bu yukarıda yazdıklarımın yaşanmadığı anlamına gelmiyor. Bal gibi de kopyalayıp yapıştırdılar hepimizin gözleri önünde.
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 07.07.2016, 01:22.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yol tarafındaki membranlar yeterince gerdirilmemiş ve çamur içerisinde. Bayram olduğu için hiç çalışma yok. Eylül ayında dokuz günlük bir tatil daha var. Ben bitmesi için en az altı aya ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar bu stadın yetişeceğinden emin misiniz? Akıl ve mantık tam tersini diyor. Bence yakında bir açıklama gelir. Stadımız 2.yarıya yetişecek diye. Resmen dalga geçiyorlar bizi mi kopartıyorsunuz anlamadım ki
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
benim anlamadığım şey, bunlar koltuk dizilimini taraftara sormadı mı? pikseli mi seçmiş taraftar? bu anketin sonucu nerede, niye açıklamıyorlar? buradaki beğenilmiş dizilim belli. aşağı yukarı kulübün sitesinden yapılan anketin sonucu da böyle bir şeydir (açıklasalar bileceğiz ama maalesef bilmiyoruz.)
piksel piksel piksel. şu son 10 senede neyden nefret ediyorsam önüme onlar geliyor. piksel kadar başınıza taş düşsün eğer gerçekten bu haber doğruysa.
Piksel olacaksa görselde ki gibi olsun. Büyük bir ihtimalle bu şekilde olacak gibi düşünüyorum. Gayet güzel bence. Pikseli iyi kullanırsanız atmosferi çok farklı yansıtır. Boş stadı bile dolu gösterir. Örnek Juventus stadı. trabzonspor_2006.jpg
Tribün koltukları canlılığı ve bütünlüğü korumak adına tek renk olmalı. Bordo veya mavi farketmez.
Öbür yandan 4 tane araç giriş kapısının olması mazur görülemez. Hem sonradan ilave etmeleri ayrıca büyük kepazelik.
Endişe ettiğim diğer mesele. Locaların gizlenmesi, kamufle edilip, edilmeyeceği. Umarım bu çarpıklık giderilir. Ortaya estetik olarak güzel bir stad çıkar.
o uğur senin dediğin uğur değil kardeşim. bu uğur akyazı'nın gece fotoğraflarını çeken, shop yapan uğur. aklı başında bir çocuk yalanla işi olmaz yani bilgi doğru olabilir
inandiginiz insanlari biraz sorgulayin. istersen ozel mesajin bir kopyasini sanada atarim. gorursun inandigin Ugur nasil bir Ugur
bu arada arkadaslar, kesinlikle piksel olmayacak, ve turumcu muruncu da hikaye. ust kat bordo alt kat mavi, yada tam tersi, beyaz koltuklarlada Trabzonspor yazilacak. bu kadar. abartmayin
En son only ts tarafından düzenlendi; 07.07.2016, 18:39.
inandiginiz insanlari biraz sorgulayin. istersen ozel mesajin bir kopyasini sanada atarim. gorursun inandigin Ugur nasil bir Ugur
bu arada arkadaslar, kesinlikle piksel olmayacak, ve turumcu muruncu da hikaye. ust kat bordo alt kat mavi, yada tam tersi, beyaz koltuklarlada Trabzonspor yazilacak. bu kadar. abartmayin
Allah allah ne oldu da olay buraya kadar geldi atar mısın konuşmayı
Arkadaşlar bu stadın yetişeceğinden emin misiniz? Akıl ve mantık tam tersini diyor. Bence yakında bir açıklama gelir. Stadımız 2.yarıya yetişecek diye. Resmen dalga geçiyorlar bizi mi kopartıyorsunuz anlamadım ki
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim ben inşaat mühendisiyim, istanbulda büyük inşaat firmalarına danışmanlık yapıyorum. Merak etme inşaat yetişecek. Türkiye'ede işler maalesef bu şekilde yürüyor, işin sonlarında hep ekip sayıları iki katına çıkartılır ve vardiyalı biçimde çalıştırılıp projeler yetiştirilir. Ülkemizdeki projelerin çoğu böyledir. Son 1 yıldır özellikle takip ediyorum, özellikle enerji bakanımız ve süleyman soylu ankaradaki lobi çalışmalarından ötürü bu stadı yapan inşaat firmasına anlaşılan para aktarmaya başlamışlar. Berat Albayrak'ın çok koyu bir ts li olduğunu ve sürekli akyazı stadını takip ettiği haberleri kulağıma geliyor. ankara'da güçlü bir lobinizin olması şehirler için ve altyapı projeleriniz için çok önemlidir. Diğer en büyük avantajımız ise Toki başkanının TS'lu olmasıdır. Yani özetle son 2 ayda geceli gündüzlü bir çalışma olacak ve stadı belirlenen tarihte yetişecektir kardeşim.
Yorum