Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim hep söylediğimiz bağlılık kültürünü Bayern, Barcelona ve Dortmund oturtmuş gözüküyor. Bayern'de 64 bin Barcelona'da 80 bin kombine olduğunu hatırlıyorum bir zamanlar. Şimdiki durumlarına bakmak lazım. Eğer başarılardan bıkmadılarsa devam ediyor olması lazım rakamların.

Bağlılık kültürünün mottosu neydi ? hatırlayalım.

"Televizyondan başında 3-1 kazanmaktansa stadda 2-1 kaybetmeyi yeğlerim."
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tam bir telegol videosu olmus. Bi an studyoya doncekler sandim.

Fontlar renkler bile benzer
      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Bizdeki futbol fanatiklği onlardaki spor kültürü aradaki fark bu..

Biz bunu yıllardır söylüyoruz. Kahvde 5-6 saat zaman geçirenler stada gidemiyor diye..bunun sebebide cahilliktir başka bişi değil maalesef..

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadece 84 kombine el değiştirebilecek yani.
          Bu konunun mahkemelik olduğunu biliyorum. Yani dışarda kalan Dortmund'lular takımımızı seyretmek bizimde hakkımız yıllardan beri yok denecek kadar kombine el değiştiriyor diye mahkemeye vermişlerdi kulüplerini.
          Ne diyelim, bize de nasip olur inşallah.
          ondan beri sadece 50 bin kombine satisa sunuluyor
          30bin bilet giseye kaliyor

bu konuda en büyük protestoyu man.u. yasamisti
          90li yillarin sonu serbest kombine bekleme listesinde 42bin kisi vardi
          cözüm biletlere inanilmaz zam ve 1 kale arkasinin gise satimina birakilmasiylan geldi
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kombine bilet konusunda nfl (amerikan futbolu ligi) takımları daha beter durumda bazı takımların (green bay packers gibi) önümüzdeki 15-20 hatta daha fazla senenin biletleri tamamen bitmiş durumda 50-100 bin kişi sıra bekleme durumları var
            Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kombine bilet konusunda nfl (amerikan futbolu ligi) takımları daha beter durumda bazı takımların (green bay packers gibi) önümüzdeki 15-20 hatta daha fazla senenin biletleri tamamen bitmiş durumda 50-100 bin kişi sıra bekleme durumları var
              Burda o biletler tekrar satiliyor surekli. Karaborsa serbest.

Yorum

• 13432243_1047009032003045_2443106940805248035_n.jpg
                13510880_1047009058669709_1567623025100492514_n (1).jpg

Yorum

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kombine bilet konusunda nfl (amerikan futbolu ligi) takımları daha beter durumda bazı takımların (green bay packers gibi) önümüzdeki 15-20 hatta daha fazla senenin biletleri tamamen bitmiş durumda 50-100 bin kişi sıra bekleme durumları var
                  Deden kalma kombineler var insanlarda amerikadaki spor organizasyonlarında

Yorum

• Barselona kombineleri konusunda, kombine sahiplerinin özellikle ligin ikinci yarısındaki el clasico ve şampiyonlar ligi maçları olduğunda karaborsadan satarak neredeyse yıllık kombine parasını çıkarttıklarını duymuştum. Haliyle adamlar her yıl yenilemekte haklılar. 2-3 maçı evden izleyerek bedava kombine sahibi oluyorlar...
                    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• kmuflaj bitti
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.06.2016, 18:27.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• LOCA KOLTUKLArı gayet güzel görünüyor hatta iki sıra sanki?

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• editttttttttttt

Yorum

• ha gayret az kaldı
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kmuflaj bitti
                              [/IMG]
                              Kamuflajdan kastın ney?

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yahu bu nasıl çatıdır arkadaş şu anasını sattığımın direkleri niye hala sahanın içinde bekliyor. Bunlar ne bitmek bilmeyen direklermiş. Eyfel mi dikiyoruz? Hayır yani bizi mi kopartıyorsunuz anlamadım ki?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X