İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@selcuk similasyon on numara göstermis stadı ama taraftar takım böyleyken o stadı hayatta doldurmaz 10 bin ortalamayla oynarız. Seneye o stadın dolması için muhakkak ilk 2 hedefleyen bi oyuncu kadrosu lazım
sonrasi gercekden sorun yaratabilir
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselçuk renkdaşım çolakoğlu renkdaşımzıın resme cevap ver.gerçek olan o.
bilgisayar oyunundan resimler le resim oyunu yapma."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un Facebook'ta 910 bin,Twitter'da 510 bin takipçisi var.Daha 1 milyon takipçimiz bile yok ama en iyi stadı ve oyuncuları istiyoruz.
Yorum
-
Vodafone Arena'daki 43700 kişilik görüntünün aynısı bizim 41461 kişilik stadımızda da olacaktır. Bizim çatı tribünlere ve sahaya daha yakın, bu da daha kapalı boğucu bir görüntü demek oluyor. İşte taraftar burada ortaya çıkacak...
Ve malesef taraftarımızın kronik sorunları mevcut:
-Ateşli bir tezahürata başlıyorsun 10 saniye sonra susup oturmaya çalışıyorlar. (Taraftar grupları haricindekiler)
-Sayısını bilemediğim kadar fazla olan taraftar grupları maç boyunca bağırıyorlar, fakat yarım asırlık cenaze marşı gibi sloganları hala kullanıyorlar. (Vira'yı bu konuda ayırıyorum.)
-Bu sayısını bilemediğim kadar fazla olan gruplar maç içinde hepsi ayrı telden şeyler söylüyorlar. Stadyum, İlkokul-Ortaokul bahçesi gibi karışık seslerle doluyor.
Bu 3 ana madde bir çözüme kavuşmadığı sürece bizim taraftar konusundaki problemimiz sona ermeyece...
Beşiktaş'ın bize nazaran en büyük şansı, tam da stadyumlarına şampiyonluğa doğru koşarken sahip olamaları... O yüzden atmosferleri gayet etkileyici...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ama (evrensel bir estetik anlayışı yoktur ( felsefik) renkler ve zevkler tartışılmaz (sokak işi)) Yukarıda biri gerçek diğeri çizim (bizim stadımız) var ama yemin ederim dolu haliyle de boş haliyle de bizimki çok daha güzel ve estetik görünüyor.
Ayrıca burada TT Arenanın övüldüğüne çok kere denk geldim/gelmişsinizdir. Oraya geldimi vay vayy vayy bize geldi mi TOKİ işi stad diyenler ayıp etmiyor mu?
Stad konusunda herkese giydiren taraftarımız (beleş olmadığı müddetçe) maça gitmeyi düşünmediği için vay efendim koltuklar koy renkli olsun ki boş olduğu anlaşılmasın derken kendini ele veriyor ama hala kendisi hariç herkesi eleştiriyor. BJK seyircisini de tribünleri tıklım tıklım doldurunca da ağzı açık seyrediyorlar. Dün bizim maç ibretlikti yaklaşık 8-10 bin civarı taraftar vardı ve ilk 15 dakika ( ekrandan görmesem) maçın seyircisiz oynandığına yemin edebilirdim. başkalarına çuvaldız batıran taraftarımız iğneyi de bir zahmet kendisine batırsınlar.Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
ilk yıllocların hepsinin satılacağını düşünüyorum.fuul taraftarda olur.
ama yaa peki sonraki yıllar.işallah hani bir sanayibölgesinde dükkanlar yaparlar hepsi boş olur umarım bizim localarında sonu böyleolmaz.
eeebu ne demkmiş önemliolan para değil demekmiş.loca mezarlığı oldu stad.stadın da tipikaydı.
sanki u stad amatör birkulüp sadece locadan para kazanıcak.bi ton kalemler var girdiler var.önemli olan atmosfer baskı stad havası.loca değil.yetmezmiş gibi birde sonradan icat kale arkası marotana doldurdular.
yaw şu stadı gram düşünen yok.para para para düşünülüyor.parada sadecebu sene olur.localardan.umarım ben yanılırım.
o kale arkası ve marotonda nasıl bir seyirici dağılımı olucak.fanatik taraftarlar ilk kat olmaz sayın loca sahipleri rahat maç izleyemez.ikinci kat olsa coşkulu kanı kaynayan taraftar onlarda aşağı bişey atarsa ilk kattaki uslu sakin taraftar rahatsız olucak nasıl olucak bu iş.
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleApartman şeklinde loca denince aklıma hep La Bombonera gelir... Adamlar tribün yapmamışlar sadece Loca Apartmanı dikmişler ötesi var mı?
haklısınız ama diğer trübünlerde bakarmısınız.oradan işi kurtarıyorlar.ve ayrıca boca nın arjantin abd aimanaya ingiltere vb.. biton yerden çok zengin bir desdeği var.ordan loca almak için devlet başkanını araya sokalar var. milyon eurolara satılıyor o localar.millet sırada loca alabilmek için.
yaa biz hersene kesin tüm localar garantisatılıcak garantisi varmı bizde.
Yorum
-
Güleceksiniz belki ama ben ciddi sekilde koltuklar takildikdan sora: bizim stad 41bin kisilik degilmis deyip 35-36 bin kisilik stadi bize yutturmalarindan korkuyorum. Sigmadi aga napalim, olurmu olur!!!!keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]8951[/ATTACH] tribunlerdeki hangar kapilarinin mecbur oldugu soyleniyordu. Peki bjk nasil orayi tribun yapti? Zorunlu degilmis demek.. Bizim 4 tane sacma sapan hangar kapimiz var..
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayrıca ilerde istenildiğinde kolaylıkla halledilebilecek şeyler bunlar
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesınlıkle baskı yapıp trıbunlerı 3 metre daha yaklastırmalıyız..Umarım yonetım farkı gormusturTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Daha stat bitmemiş ama buradaki arkadaşlarımız stat bitmişte görmüş gibi tartan pistin,skorbordun,led panoların kötü olacağını en azından vodafonedaki gibi olmayacağını iddia ediyor.Neden kendi malımızı bu kadar kötüleyip elalemin malını göklere çıkarıyoruz.
Geçen haftalarda burada vodafone zemini övüle övüle bitmedi tabi ki o arada bizim stata yine saydırılıyordu.Yazıları okuyan sanki statın çimi serilmiş ama hibrit değilmiş zannederdi.Sonuç ne oldu bizim saha zemininde hibrit olacağı açıklandı.
Sürekli kendi statımızı kötüleyeceğimize sosyal medyadan yapılmasını istediğimiz hususları başkana iletip beklemeye geçsek nasıl olur?Emin olun kulübün başkanı ticaretten anlayan birisi.Elindeki malzemeyi parlatmayı ve pazarlamayı çok iyi biliyor.
O çok övdüğünüz vodafone arena da çatı ile tribün arasındaki boşluklar mesela bana göre çok çok kötü.Sonra tribünlerin arasının iki kat giderken bir kale arkasında teke düşmesi çok kötü görüntü yaratmış.Ama yok Vodafone süpermiş oymuş buymuş.Adam güvenliğe 20 milyon harcamışta bunun reklamını yapıyor abartarak.Biz hala elimizdekini kötülemeye devam edelim.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum