Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TRABZONSPOR KULÜBÜ’NE

Büyük Trabzonspor camiasının yaklaşık 10 yıldır en büyük hayali olan, tam beş yıl önce tamamlanıp olimpiyat oyunlarına ev sahipliği yapması gereken ancak hala tamamlanamayan, kulübümüz ekonomik olarak tarihinin en zor günlerini geçirirken maddi manevi en büyük ve kısa vadede tek ümidi olan Akyazı stadı konusunda artık taraftarlar olarak sabrımız taşmak üzeredir.

Yaklaşık 10 yıldır gündemde olan ve 6-7 kere seçim malzemesi olan stadımız malesef vaat edilen tarihte tamamlanamamıştır. Akyazı’dan sonra inşaatına başlanan başta Vodafone Arena olmak üzere birçok stadyum açılış için gün sayarken 24 Kasım 2013’te temeli atılan stadyumumuzun 8 Nisan 2016 itirabiyle henüz çatı iskeleti dahi tamamlanamamıştır. 7 Aralık 2015 gününde göreve gelen ve kendisinden çok şey beklediğimiz başkanımız Sayın Muharrem Usta seçildiği günden bu yana yaptıkları ve söyledikleriyle hepimizin takdirini toplamış, kısa sürede kulübün borcunu 36 milyon lira azaltarak çok önemli bir iş çıkarmıştır. Başkanımız göreve gelmeden önce ve sonra verdiği demeçlerde Akyazı stadının önümüzdeki sezona yetişeceğini ve açılışının Ağustos ayında yapılacağını, camia olarak kenetlenerek 50. Yılda şampıyonluk için mücadele edeceğimizi ve sportif başarılarla beraber Akyazıdan gelecek gelirlerle de kulübün borcunu önemli ölçüde azaltacağını söylemişti. Başkanımız ve yönetimimiz de çok iyi biliyor ki bu bahsi geçen sportif başarının gelmesi için çok kısa sürede Akyazı’nın açılması gerekmektedir.

Ancak taraftarlar olarak ortak görüşümüz şudur ki aylardır Akyazı inşaatında gözle görülür bi ilerleme olmadığı gibi yönetimimiz de bu konuya çok fazla müdahil olmamıştır. Trabzonspor taraftarı olarak yönetimimizden isteğimiz siyasi bağlantılarını da kullanarak inşaatın hızlandırılması ve Ağustos ayına yetiştirilmesi için gerekli tüm çabayı göstermeleridir. Çünkü 24 Kasım 2013’ten bu yana yani 866 günlük bu süreçte artık daha fazla sabrımız kalmamıştır.

Proje ve ihale aşamasında malesef Trabzonspor’a ve taraftarına fikri sorulmamıştır. Ancak bu günden itibaren yönetimimizin bu yazıyı dikkate alacağına inanarak gerekli değişikliklerin yapılması için harekete geçme kararı aldık. İşte Akyazı stadı için görüş ve isteklerimiz;

1- STADIN YANINA ŞEHİR HASTANESİ İSTEMİYORUZ.

2- STADIN AĞUSTOS AYINDA KULLANILABİLİR HALE GELMESİ

3- STADIN ZEMİNİNİN HİBRİT ÇİM OLMASI

4- MARATON TRİBÜNÜNDE BULUNAN DEVASA ARAÇ GİRİŞ KAPILARININ KAMUFLE EDİLMESİ

5- MÜMKÜNSE TRİBÜNLERİN SAHAYA BİRAZ DAHA YAKLAŞTIRILMASI

6- KULLANILAN MALZEMELERDE KALİTEDEN ÖDÜN VERİLMEMESİ

7- KAT ARALARINA BANNER RUN DENİLEN LED REKLAM PANOLARININ YERLEŞTİRİLMESİ

8- MARATON VE KALE ARKASI TRİBÜNLERİNİN BİRLEŞTİĞİ KÖŞELERDEKİ MERDİVENLERİN DÜZELTİLMESİ

9- STADIN DIŞ KAPLAMASINA LED AYDINLATMA YAPILMASI

10- SAHA KENARLARININ TÜM TOKİ STADLARINDA OLDUĞU GİBİ TURUNCU DEĞİL YEŞİL SUNİ ÇİMLE KAPLANMASI

11- MERDİVENLERİN SARI RENGE BOYANMAMASI

12- KOLTUKLARIN TEK RENK BORDO OLMASI VE MARATON TRİBÜNÜNE TRABZONSPOR LOGOSUNUN MAVİ KOLTUKLARLA İŞLENMESİ
    VE KALİTELİ KOLTUK SEÇİMİ

13- OYUNCULARIN ÇIKIŞ TÜNELİNİN ÇEŞİTLİ GÖRSELLERLE KAPLANMASI VE EKRANLARDA O TAKIMLA OYNANAN ESKİ MAÇLARIN VERİLMESİ

14- SKORBOARDLARIN ÇARPRAZLARA DEĞİL KALE ARKALARININ ÜSTÜNE YERLEŞTİRİLMESİ

15- STADIN BATISINA AÇIK HAVA KONSER SAHNESİ, AVM, OTEL GİBİ SOSYAL DONATI ALANLARININ YAPILMASI

KULÜBÜMÜZÜN BU YAZIYI DİKKATE ALARAK GEREKLİ ÇALIŞMALARI BAŞLATACAĞINA OLAN İNANCIMIZ TAMDIR.
    Bu kadar maddeyi siralayip hicbir sonuc alamamaktansa, butun herkesin hemfikir oldugu beş madde belirleyip, uygulatabilmek icin saglam bir sekilde diretelim..

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      11 Nisan 2015
      [ATTACH]8926[/ATTACH]

12 Mart 2016 (Bu tarihten sonra da elle tutulur bir ilerleme yok.)
      [ATTACH]8927[/ATTACH]

Eğri oturup doğru konuşalım; bu stadın sahibi, sahip çıkanı yok. Son 1 yıldaki "ilerleme" bu kadar.

- Çatının statik hesabında şaşma oldu dediler.
      - Çelik firma tedarikçisi Sakarya Stadı için üretim yapıyor, bizim ürünleri yetiştiremiyor dediler.
      - Yüklenici firmayı suçladılar.
      - Her defasında topu TOKİ'te attılar.

Biraz umutlanmaya başlasak da yönetim hala ağırlığını hissettirebilmiş değil. Hükümet ve TOKİ nezdinde süreci hızlandıracak girişimler sonuç bulmuş gibi görünmüyor.

Büyük bir maç kaybedildiğinde türlü kelime oyunlarıyla ülke basınında yer kapmaya çalışan yerel basın ortada yok. Neden her gün (ya da haftada bir) bir muhabirinizi stad nöbetine göndermiyorsunuz? Nerede sizin sarsıcı gücünüz?

Biz de kusurluyuz. Günde onar yirmişer kez rakip kulüplerin stat sayfalarına bakıp gelişmeleri görürken kendi stadımız için sesimiz çıkmıyor. Kulüp telefonları susmamalı, sosyal medyada sürekli gündemde tutulmalı. Yerel yöneticiler vasıtasıyla hükümet ve TOKİ'nin işleri hızlandırması talep edilmeli.

Başka statlarda 2-3 haftada yapılan çevre düzenlemesi bizde 1 yıl sürmüş ve hala bitmiş değil. 1 yıl geçmiş çatının iskeleti tamamlanamamış. Tribünlerde ince işlere hala geçilememiş.

Uzattıkça sinirim bozuluyor. Özetle biz bu işleri beceremiyoruz. Kulüpteki birçok yöneticinin şu statta f1bekir arkadaşımız kadar emeği yok.
      Du bakalum yerel seçimlere ne kaldı şunun şurasında, bundan bir seçimlik daha malzeme çıkarrrrrr.

Yorum

• Biz bu stadyumun reklamını hiç yapamadık ya. Baktım, Vodafone Arena'nın 320 bin takipçisi var Twitter'da, TV'lerde hep reklamları var. Biz doğru düzgün fotoğraf bile göremiyoruz.
        ¡¡vamos atletico!!

Yorum

• ....
          En son kayyum61 tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 18:34.

Yorum

• İlk olarak sanlitrabzonum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz bu stadyumun reklamını hiç yapamadık ya. Baktım, Vodafone Arena'nın 320 bin takipçisi var Twitter'da, TV'lerde hep reklamları var. Biz doğru düzgün fotoğraf bile göremiyoruz.
            O işi yapan beşiktaş değil ki, vodafone. Bizde sponsoru bulabilsek reklamlar başlar.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bakıyorum Zeminle alttaki tribünler arasında çok çok az bir yükseklik farkı var.
              Dolgu demeyelim de platformdan ötürü stadyum ufak gibi duruyor dışarıdan. Zemin ise dışarısı ile sıfır yani. Platform üstünde gibi zannediyoruz stadyumu.

CfSc9GRWIAADMro.jpg-large.jpg

Şu fotoğraftan söylediğim daha net anlaşılıyor.
              En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 17:22.
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dolgu demeyelim de platformdan ötürü stadyum ufak gibi duruyor dışarıdan. Zemin ise dışarısı ile sıfır yani. Platform üstünde gibi zannediyoruz stadyumu.
                yok canım öyle zanneden yoktur. içeriden de küçük gözüküyor.

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

[ATTACH]8930[/ATTACH]

Şu fotoğraftan söylediğim daha net anlaşılıyor.
                  Zemin yandaki sahayla aynımı olucak renkdasim. Yüksekliği.yoksa stadın solundaki taraf kadar mı aşağı inicek
                  En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 17:35.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zemin yandaki sahayla aynımı olucak renkdasim. Yüksekliği.yoksa stadın solundaki taraf kadar mı aşağı inicek
                    Sağdaki antrenman sahaları ile aynı olacaktır. (Net bilgim yok)

Zira sol taraf henüz doldurulmadı orayla bir işleri yok şuan çünkü.

Ekstra bir dolgu daha geliyor doğal olarak yol seviyesine çekilmesi için.

Özetle tüm dolgu alanının zemin yol ile aynı kotta olacak. Zemin de doğal olarak o kotta olacaktır.
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• gerçekten analayamıyorum.stadyum yeni sezona yetişek denildi.sanırsın ağustos ayındayız da stad bu halde yönetime sallıyoruz.lütfen arkadaşlar bir bakın bjknin 4 ay önceki haline bakın üstelik bizim avantajımız yaz dönemine denk gelmesi bu dönemin.lütfen sağduyulu olalım başımızda bir iho yok.gerçekten siyasi lobisi güçlü bir adam var.ha yetişmez ben de kızarım(eylüle sarkarsa fazla kızmam) niye yetişcek dedin diye ama bi soluklanın.

vodafone-arena-31.12.2015-16.jpg

31/12/15
                      En son orhanunal tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 17:44.

Yorum

• Biz hız olarak vodafone ile aynı hızda ilerliyoruz fakat bizim çatı projemiz öyle karmaşık ki stadı yetiştiremeyecek bir çatı projesi yapın deseler bu kadar olurdu.Zaten bakınca belli oluyor.Türkiyenin en maliyetli stadlarından birisi bizimki belkide en maliyetlisi bilmiyorum.Yinede başkan yeni sezona yetişecek dediyse yetişir başkanımıza güvenelim.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yok canım öyle zanneden yoktur. içeriden de küçük gözüküyor.
                          küçük durması hoşuma gidiyor orada 41 bin kişi olması boğuculuğu ciddi derecede arttırır.bursa stadı çok büyük duruyor.70 bin kişi koysan anca kalablık durur.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gerçekten analayamıyorum.stadyum yeni sezona yetişek denildi.sanırsın ağustos ayındayız da stad bu halde yönetime sallıyoruz.lütfen arkadaşlar bir bakın bjknin 4 ay önceki haline bakın üstelik bizim avantajımız yaz dönemine denk gelmesi bu dönemin.lütfen sağduyulu olalım başımızda bir iho yok. gerçekten siyasi lobisi güçlü bir adam var.ha yetişmez ben de kızarım(eylüle sarkarsa fazla kızmam) niye yetişcek dedin diye ama bi soluklanın.

[ATTACH]8931[/ATTACH]

31/12/15
                            Şu cümleyi okuyunca sabah güneşi vuruyor sanki yüzüme, huzura eriyorum.

Yorum

• Ben bir Vodafone Arena Bir Tt arena bir Timsah arena bir Torku arena bekliyordum. Ama yanlarında çok küçük duruyor stad. Bu kadar küçük olacaksa niye Avni Akerde kalmıyoruz ki?
                              En son emrhan61 tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 17:56.
                              ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                              ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben bir Vodafone Arena Bir Tt arena bir Timsah arena bie Torku arena bekliyordum. Ama yanlarında çok küçük duruyor stad. Bu kadar küçük olacaksa niye Avni Akerde kalmıyoruz ki?
                                Sadece kapasite olarak söylüyorum. Avni Aker 24 bin küsür Akyazı 41 bin küsür kapasiteye sahip. Bu mu küçük yani? Sonuçta gökdelen dikmiyoruz.
                                Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X