Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muhammed bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizim stadın güzel olacağından hiç şüphem yok acaba doldurabilecekmiyiz yoksa çürük ceviz misali 10 000
    kişiye oynarsak hiç mutlu olmayız

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• Bizim Akyazı'yı doldurabilmemiz için tramvay veya metro şart. Umarım buna benzer bir hat döşenir. Dolmuşla olacak iş değil bu.
      ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
      #Ziya Doğan

Yorum

• Bireysel sorunlarınızı lütfen özel mesaj üzerinden çözün arkadaşlar.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• şu locolor oportmon gobo olmoş botonloğo bozoyo diyenlere iyice gıcık gitmeye başladım 10 lira verip maça gelmez gelse sanarsın ortalığı yıkacak.sen 10 liraya çekirdek yiyeceğine 100 bin dolar veren adam yesin çekirdeği

bu arada konu dışı ama ankaraya stad yapılmıyor neden acaba.ankarayla alakam yok ama başkent sonuçta tüpçünün milli takımı için iyi olurdu.fiba 2010 da harika desteklemişlerdi.

Yorum

• alternatif tribün.jpg

Arkadaşlar herkese selamlar.

Stadımız iyi kötü gidiyor ve sesimizi yükselttikçede iyileştirmeler yapılıyor usta da başa geldikten sonra hibrit çim olayıyla güzel bir işe imza attı.

Stadımızın artılar

1- Türkiye'deki en iyi gürültü çıkartılıp rakibi baskı altına alacak stadlardan biri olacağız. Gs ın stadıyla yarışır halde olacağız bu konuda. Özellikle basık çatık ve dış bükey şekil bu konuda çok artık ve mimari olarakta güzel görünümde. Bu gece gördük ki bjk nın stadında 49 bin kişilik ses yoktu yani inönü deki ses bile yoktu desem yeridir.Bjk nın çatısı ses tutamıyor bu net

2- Alt katın eğimi sayesinde çatı stada daha yakın olacak ve üst katın dikliğiylede güzel kareografi imkanımız olacak.

3- Kesinlikle çatımızın şekli Gs ın stadından sonra ülkedeki en iyi olacak. Bursanın havalanıp uçacakmış gibi çatısı ve bjk nin hem oval (dışardan sim modemleri gibi gözüküyor bence üstelikte telefon operatörü markası yazmasıda tuz biber oluyor) hemde bizimkine göre çok havada ve kısa kalmış çatısının gördükten sonra bizim çatı çok çok iyi bu konuda.

4- Kat aralarına güzel bir led çalışması yapılabilir ve bjk gibi 1 kale arkası es geçilmemiş.

5- Stadın etrafının canlı tutulması için gereken alanda var ve bildiğimiz gibi stadın altıda full işleyecek bir şekilde yapıldı.

Gelelim olumsuz özelliklere.

1- Kesinlikle diğer tüm olumsuzlukların toplamından bile daha kötü olan şu apartman gibi localar. Zaten bu halledilirse bana göre Gs ile birlikte ülkenin en iyi 2 stadından biri bizde olacak.

2- Büyük hangar kapıları. Bu portatif tribünle yada reklam alınaarak kolayca çözülebilir çok zor bir konu değil.

3- Sahaya uzak sayılan tribünler. Çok uzak olmasada istenen yakınlıktada değil. Alt katın eğimi sayesinde buda çok kolayca çzöülebilir (üstelik koltuklar yapılmadan çözülürse koltuk genişliği arttırılabilir. Koltuk üretimi ne aşamada bilmiyorum)

4- Tartan pist- çim pist meselesi. Çözülecek en kolay iş umarım doğru karar verilir. Öncelik çim pist olmalı ama illa tartan pist olacaksada rengi tribündeki koltukların muhtemelen bordo olmasıyla mavi mavi olmasıyla bordo yapılabilir.

Şimdi benim kafama takılan bu apartman gibi loca olayını nasıl en kapatılmış halde stadı yaparız oldu. Daha önce yazıldı mı tartışıldı mı bilmiyorum malum her mesajı okuyamıyoruz. İnşaat mühendisi olanlarında yorumu önemli ama bence işaretlediği 4 kısımada boydan boya çelik yapılarla 2 şer sıra tribün eklenebilir. 2 sıradan fazla bile olabilir gibi gözüksede en üstteki kısım haricinde 2 sıra uygun. en üstteki yere 3-4 sıra bile yapılır gibi görünüyor. Önemli olan o sıralarda ayağa kalkılınca bile locaların görüş açısını hiçbir şekilde engellememeli. 2 sıra hiçbir şekilde engelemez gibi gözüküyor.

Bu 4 kısma boydan boya çelik zeminli oturma yerleri yapılsa hem ortalama 2000 kişilik yer açılacak (Bu sayese Stad kapasitesine dokunulmayacak şekilde koltuklar 3-4 cm genişletilebilir). Hem apartman görüntüsü baya yok olacak hemde tribünlerde boşlu görüntüsü gidecek. Ne dersiniz yapılabilir mi ? yapılabilirse başkana iletilip giderini klüp karşılayarak yapılması nasıl olur.

BİR ŞEKİLDE O APARTAMN GÖRÜNTÜSÜNÜ SİLELİM DİĞER HERŞEY KALSIN ONLAR 1 SENE İÇİNDE HALLOLUR.
            En son -PlayMakeR- tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 01:19.

Yorum

• Şunu demeden geçemeyeceğim, aynı şey bizim taraftarımız
              İçinde geçerli. Bazı şeyleri abartmayı hem iyi hem kötü olarak çok seviyoruz.
              2 örnek üstünden gideyim;
              Birincisi bizim localar.. Beğenmeyebilirsiniz bu çok normal birşey açıkçası bende başka bir form kullanılmasını tercih ederdim bunda yadırganacak herhangi bir durumda yok.. Ancak localara sürekli apartman apartman diyip 2016-04-12 06.13.30.jpg
              Şu görüntünün olduğu yeri yerlere göklere sığdıramamak ilginç geliyor bana..
              İkincisi ise kompleks meselesi;
              Bizim Stadyum övülüyor örneğin çatının basıklığı- bu benimde kesinlikle katıldığım ve çok beğendiğim bir durum- sonra kompleksi anlatmıyorum bile, kompleks harika, kompleks dünyada tek..
              Yapmayın arkadaşlar kompleks dediğiniz yerde antreman sahaları ve 2 tane 3 katlı bina var başkada bişey yok.. Trabzonun en tanınmamış inşaat firması bile o yapıların çok daha donanımlısını yapabilecek düzeyde..
              Bir sporcu kliniği mi var benim göremediğim ? Bir sporcu okulu mu var ? Kentlinin, maç günü harici zaman geçireceği bir alan mı var ? Ya da maç günü haricini bırakın maça 2 saat önce gitse zaman geçireceği bir mekan mı var ? Sırtını stada verir denizden gelen rüzgarı keser en fazla sonra girer oturur maçını izler..
              Yapmayın arkadaşlar böyle ahım şahım kompleks rüyalarına dalıp en güzel örnekleriyle sadece isim benzerliği taşıyan bu "kompleksimizi" abartmayın..

Not:
              ( arkalardan sitem dolu bir ses gelir ;
              +: Türkiyede hangi takımın kompleksi var hemşeriiimm ??!!
              - :
              En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 06:29.
              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim stadyum açılışında millet kefen giyip gelmese bari stadyuma.
                Beklenir

Yorum

• Şahsi fikrim bizim stadımız şiketaşın stadından daha güzel olacak.

Şiketaşın stadının çatısı ve dış cephesini beğenmedim.

çatı pazarcı tentesi gibi.

Özellikle dış cephe devasa beton parmaklıklar şeklinde.

Tabi herkesin estetik anlayışı farklıdır aksini düşünen olursa saygı duyarım.

Yorum

• Şu localara takan arkadaşlara anlam veremiyorum tv den görünmüyor zaten oraya giden adam tezahürat yapmıyor tezahürat yapmak isteyenler veya yedek kulübesini baskıya lmak isteyenler için gayet yeterli bir alt katı var üzerinde gökdelen olsa ne olur olmasa ne olur kulübe gelir getirecek bir bölüm ve tüm stada dağıtılacağına orda toplansın daha iyi bence

takacaksanız araç girişlerine takın ki orası da muhtemelen portatif açılır kapanır tribünle veya logo bayrak vs gibi şeylerle kamufle edilecek

bakın keyfinize bence gayet güzel bir stat olacak.

tribünlerin uzaklığı konusunda ki eleştriler de stada girdiğinizde bitecektir diye düşünüyorum asıl sahaya uzak olan Trabzonspor taraftarı 2 mt olsa ne olacak

Yorum

• Taraftarın istediği o ufak tefek dokunuşlar gerçekleşsin,
                      ve en önemlisi stad dolsun Türkiyenin en güzeli olur bizimkisi,
                      dün bjk stadı gördünüz,
                      beni etkileyen tek şey dolu trübünler oldu,onun dışında abartılacak bişi yok.

Bu arada Fikret ormana gerdan kır demişler,
                      o da gitmiş Bursaspor a şike imasında bulunmuş
                      ulan iyi ki bi stad yaptın haa,
                      yaptın ama iyice bi tarafın kalktı,tiksinç bir adam oldun çıktın
                      bugün Bursaspor camiası ne cevap verecek bakalım,
                      gerçi Şenol Hoca verdi cevabı,rakibimizin hırslı oynaması,motive olması güzel bişi,
                      bu konudaki imalar mantıklı değil tarzı ama dur bakalım bugün kokusu çıkar.
                      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 09:23.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• hep söyledim, söylüyorum.Bizim stad bjk nin stadına 10 basar.Çatısı bile tek başına yeter.Bizim stadyumun tek sıkıntısı numaralıda localarının 2 kat olması, onu da görsel açıdan ancak inşaat bitince sağlıklı yorumlayabiliriz.bjk nin çatısı çok .oktan olmuş bu arada.
                        İşte taraftar budur.

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ÖtekiTslu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bildiğim kadarıyla bu standartlar büyük organizasyon finallerinde maç alabilmek için konulmuş AL veya CL finali gibi muhtemelen bjk stadında böyle bir maç olma ihtimali yok.

Ayrıca ilerde istenildiğinde kolaylıkla halledilebilecek şeyler bunlar
                            ya bizi Avrupa şampiyonası adaylığında aday şehirler arasına bile yazmadı tff bu neyin kafası. büyük organizasyon olsa oradan otobüsle mi girecekler sahaya yani ...
                            Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Mevcut stad restore edilseydi daha iyi olurdu. Ne zaman ki maraton un çatısı kalktı o zamandan beri baskı denen şey kalmadı. Herkes biliyor ki Trabzon o 40 bin kişilik stadı dolduramaz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya bizi Avrupa şampiyonası adaylığında aday şehirler arasına bile yazmadı tff bu neyin kafası. büyük organizasyon olsa oradan otobüsle mi girecekler sahaya yani ...
                                kişiler değişir kurumlar baki kalır yarının ne getireceği belli olmaz kaldı ki uefa çıkıp stadyuma maçı verirse tff anca bi tarafını yalar hayır mı diyecek?

Doğası var kompleks güzel uefa zaten organizasyonları farklı statlarda yapıyor son zamanlarda bizim statta bunun için çok uygun
                                En son ÖtekiTslu tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 09:59.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X