Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güleceksiniz belki ama ben ciddi sekilde koltuklar takildikdan sora: bizim stad 41bin kisilik degilmis deyip 35-36 bin kisilik stadi bize yutturmalarindan korkuyorum. Sigmadi aga napalim, olurmu olur!!!!

valla artık hiçbişey sürpriz değil olabilir.kendimizi en kötüye hazırlayalım ki hayel kırıklığına uğramayalım.(hey Allahım düşdüğümüz durumlara bak)

toki ne derse o.

süleyman soylu sanada tesüf ederim.aslında bizede tesiü edrim süleyman soylu kadar akyazıya eğilen düşünen bir siyastçimizyok ve biz sayın süleyman soyluya baskı demiyimde istekde bile bulunmuyoruz.aslında her işi halledebilir.

bakın uzungöl bana proje getirsinler uzungölü ben aydınlatıcam diyor.gerçekten kalpten birtrabzonlu .neden böyle adamların değerini bilemyiz ki.ve açık seçik belli 10 yıliçinde kesin başbakan olucak.

bazen denk gelir hoca olarak şenol güneş denk gelir

futbolcu olarak şota denk gelir

başkan olarak mehmet ali yılmaz denk gelir

bunlar yüzyılda bir denk gelir .

ve yararlanabileceğimiz mükemmel bir insan ve trabzonlu süleyman soylu denk geldi ama kullanamıyoruz kullanmıyoruz.

bu süleyman soylu kayseri gaziantep izmir vb biryerde olsaydı ordaki insanlar ondan o kadar güzel yararlanırdıki.

burda yazıyorum imzamıda atıyorum biz süleyman soyludan isteyelim onun yapamayacağı iş yok memleketi için akyazı için.

Yorum

• vodofone arenadan başlıyayım.

-kesinlikle mükemmel değil arkadaşlar ama gerçekten en iyi stadyumlar arasına girebilir.
      -ambians harika tribün yakınlığından olsa gerek.
      -ses konusunda nedense çok sönük kaldı.inanamadım bir süre çatının etkisi var.

bizim stadla ilgili iki tayfa var.ronin tarzı ucube diyip kendini mimari gurme sanan tipler.(lütfen alıntılama ronin).birde duygusal arkadaşlar var her şey mükemmel diyenler

bence

-çatı vs tribün dikliği diye bir olay var arkadaşlar.ilk katın eğimli olması çatıyı tribünlere yakınlaştırıyor kesinlikle.bu konuda seçim yapsam bugünkü maçtan sonra kesinlikle çatıyı seçerdim.
      -çift kat kale arkası kesinlikle daha iyi.bursanın stadı tek kat daha kopuk bir görüntü var sebebi merdivenlerin bütün kale arkasını taşıyabilecek kapasitede olması gerektiği için kocaman olması.bu konuda da iyi tercih yaptık.
      -loca konusu tercih meselesi yine ister kople çift kat çekersin ister bi katı 3 diğer yerleri tek kat çekersin.tv açısından bizimki avantajlı.stadyum içinden tam kestiremiyorum umarım bizimki daha iyidir.
      -hibrit çimimiz olacak.çok güzel duruyor.başaknım sağolun var olun.
      -tartan mı suni çim mi bence ya mavi tartan yada yeşil çim olacak bakalım.kırmızı olmaz boşuna sinerlenmeyin.mavi o kadar bozmaz ama yeşil candır.koltuk seçimi bu konuda ne yapsalar eleştiri alacak yönetim şimdiden geçmiş olsun .
      -ilk olumsuzluk bence sahaya uzaklık.neden bu kadar uzak seçilmiş anlayamadım.ha kadıköyden yakın arkadaşlar ama bjk den uzak.ilerki yıllarda düzeltilebilir ama sorun işte.
      -en önemli problem HANGAR kapıları.tam türk işi bu ya kardeşim gerçekten ne gerek var merak ediyorum.biraz mimari ile ufak da yapılabilirdi.en azından elektronik pano yada reklam brandasıyla kapatılabilir.en iyisi portatif tribün olur.

en büyük isteğim taraftar grubu adlı kan emicilerin artık dağıtılması.maç 1-1 giderken alakasız şekilde şerefsizsin gs diyen beyin fakirlerine değil akyazı wembley versen işe yaramaz.basit tezahuratlar gerek.bordo goll goll tarzı.en önemlisi rakibi ve hakemi yuhalama.kendi oyuncunu alkışlama düzen bu artık arkadaşlar sen 8 yabancıya pınarbaşı okursan hiç bir halta yaramaz.

gerçekten farklı bir stadımız olacak.umarım ambiansı bugünkü maç gibi olur.bunu sağlayan stad değil taraftardır unutmayalım.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Güleceksiniz belki ama ben ciddi sekilde koltuklar takildikdan sora: bizim stad 41bin kisilik degilmis deyip 35-36 bin kisilik stadi bize yutturmalarindan korkuyorum. Sigmadi aga napalim, olurmu olur!!!!
        dostum yapma projede var sayabilirsin içine ermiyorsa .

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaçak kat cikmasa iho on numara stadyum olacaktı. Stadyumun bile bütünlüğünü bozdu adam.

acaba iho alıcakmıl oca adminim

bu kadar loca mezarlığına döndürdüğüne göre alır heralde dimi

not=mehmet ali yılmaz (kim ne derse desin polemğede girmeyeceğim bence efsane bir başkan onun korkusuzluğu yeter )acaba en elit yerden loca alıcakmı bence alıcak ve maçlarada gelicek.artık yaşı ilerledi .inşallah alır ve maçlarada gelir mehmet ali yılmazın olduğu yerde hiçbir hakem bizim hakkımızı yiyemez.başkanımızdan daha çok güveniyorum (hakem hak yeme konusunda)mehmet ali yılmaza başkanımıza.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dostum yapma projede var sayabilirsin içine ermiyorsa .
            Hicbisey süpriz olmaz benim icin, geciniz. Gecenlerde bi haber cikti 10 küsür asansör unutuldu diye nedir dogruluk payi ?
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• son kez yazıyorum arızalık yapmayın arkadaş .şu bjk stadına vadofone(son kez) arena diyerek o telekominikasyon şireketinin reklamını yapıp durmayın .safmısınız arkadaş yaa.

bjk stadı diyin şuna .bile bile lades yapıp duruyorsunuz o kadar da yazdım reklamını yapmayın şu şirketin.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Görmeyenler olmuş olabilir önceki sayfalarda yazdım asla ve sakın kat arasına ışıklı pano konulmamalıdır. İki katı çok ayrık gösteriyor tribün bütünlüğünü yok ediyor.

Vee Allahin emri bize giydirilen o ucube dev hangar kapıları kesinlikle ve mutlaka portatif trubunle kapatılmalı.
                Onların localar ayrı katta olduğu için kat arasında 2 adet bölme olduğu için birinde led pano var diğeri üvey evlat gibi olmuş.lakin bizim kat arası tek bölme olduğu için led pano cuk oturacak.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  acaba iho alıcakmıl oca adminim

bu kadar loca mezarlığına döndürdüğüne göre alır heralde dimi

not=mehmet ali yılmaz (kim ne derse desin polemğede girmeyeceğim bence efsane bir başkan onun korkusuzluğu yeter )acaba en elit yerden loca alıcakmı bence alıcak ve maçlarada gelicek.artık yaşı ilerledi .inşallah alır ve maçlarada gelir mehmet ali yılmazın olduğu yerde hiçbir hakem bizim hakkımızı yiyemez.başkanımızdan daha çok güveniyorum (hakem hak yeme konusunda)mehmet ali yılmaza başkanımıza.
                  Vallahi Ronin dert etme o localar satılır. Kim olduğunun bi önemi yok .Ben iho ile değil aynı stadyumda olmak aynı galaksi içinde olmayı bile istemem ama sonuçta bu işlerde para konuşur.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onların localar ayrı katta olduğu için kat arasında 2 adet bölme olduğu için birinde led pano var diğeri üvey evlat gibi olmuş.lakin bizim kat arası tek bölme olduğu için led pano cuk oturacak.

yinede olmaz kat arasına ışıklı pano asla konulmamalı.trübünleri bütünlüğü bölücek.ilk katımız çok yatay araya birde ışıklı pano konulursa çok aryık iğrençbir durum olucak burda yazıyorum yapılınca görürüsünüz asla konulmamalı renkdaşım.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vallahi Ronin dert etme o localar satılır. Kim olduğunun bi önemi yok .Ben iho ile değil aynı stadyumda olmak aynı galaksi içinde olmayı bile istemem ama sonuçta bu işlerde para konuşur.

valla mecbur adminim beee trabzonspor için herşeye katlanıcaz.

Yorum

• Her sene 3 5 mac ceza almamak icin belki de tribunleri cok yakin yapmamislardir..Espriyle karisik var olan bir gercek var ki adam gibi efendi sekilde takimi desteklemeyi bilmeyen bir taraftar topluluguna sahibiz..Küfür her yerde var bunun önüne kolay gecemiyorsun ama bizde en ufak seyde sahaya nasil atlarim nasil bir sey atarim diye düşünen insanlar var maalesef...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

asla böyle olmaz.üzttekiilk resim son derece yanıltıcı ve gerçekçi değil.birkere bizim kat aralarında loclar var resimde o yok.bak gördünmü selçuk renkdaşımsenle önceden bu konuda çok tartıştık.trbün bütünlüğünü yok edicek o ara kat loclar diyordum sende cevap yazyordun ama paylaştığın resimde ara katta loca yok sende benim dediğime geldin işte .

ayrıca toki apartman trübünün üstünde 5-6 sıra basamak var o ilk resimde 13-14 basamak olan uydura bir resim bu gerçeklikle alakası yok.

Yorum

• Bizim stattaki loca apt. konusuna gelince; iho diğer tribünlere loca yaptırdığı esnada ,localı apt.' nın üst katını portatif tribünle kapatabilirdi. Bu sayede tribün bütünlüğü olurdu.ama bu saatten sonra kimse hazır para basan on küsür locayı iptal ettirmez.

Yorum

• Bizim stadın autocadde çizilmiş 3 boyutlu modeli elinde olan var mı ?
                              En son Berkan tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 00:23.
                              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• bizim stadın güzel olacağından hiç şüphem yok acaba doldurabilecekmiyiz yoksa çürük ceviz misali 10 kişiye oynarsak hiç mutlu olmayız

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X