Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Size şunu açıkça söyliyeyim aslında o kupayı biz alırdık . Kupamız kimde C başkanında doğrudur. Ama biz kupayı nezaman kaybettik .ilk Sadri şener tüpçüyü federasyon başkanı seçtiği zaman kulbunu kaçırdık elimizden, ikincisi İHO tekrardan tüpçüyü seçtiği zaman kupanın komplesini kaybettik. Şunuda unutmayın beyler Trabzon sporun desteklemediği hiçbir aday Federasyon Başkanı seçilemez bu ülkede. Konu Başlıktan çok kaydı hepinizden özür dilerim.
    Çok doğru. Eklemek gerekirse Trabzonspor'un yaptığı en büyük yanlış. Tarihten beri savunurum o zamandan beri savunurum. Şike olduğu sene adalet yerini bulmazsa Trabzonspor ligden çekilir. Bu kadar basit.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fiko en büyük tesekkürü taraftara yapiyor ama siyasi nedenlerden dolayi taraftari acilisa almiyor Bunlarin kafasi harbiden güzel kendi taraftarini gerizekali yerine koyuyor resmen
      Sadece taraftari degil hepimize gerizekali muamelesi yapiyorlar ama hakediyoruz az yapıyorlar. .

Yorum

• sekiztaş stadı hakkında konuşanları banlayın yeter artık
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bizim başkanı konuşurken hipnotize oluyoduk ama az şu fikoya baksanıza konuşamıyor bile

Yorum

• çok sıkıcı bir açılış konuşması. eski stattan az demir çıktı diyor.

Yorum

• Fikret ne yaladi be tayyibi. Onundeki kagittan okuyamiyor becerip.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• adam sadece Cumhurbaşkanına hitaben konuşuyor
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Yemin ediyorum hic abartmadan söylüyorum iho bile hicbir konusmasinda bu kadar yalamadi. bjk taraftari olsaydim (Allah korusun) yerin dibine girerdim
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• Fiko suan canli yayinda tayyibi yalayip yutuyo,kesinlikle bizim stadimizin acilisinda bu tarz siyasi goruntu olmamali hicbir birey Trabzonspordan ust degildir bizim stad acilisimizda sadece Trabzonspor konusulmali.

Yorum

• Açılışı iyi baltaladı başkan F.O.

Yorum

• Ben dayanamadim kapattim bu kadar karaktersizlik olmaz..Bizim baskana sempatim var insallah ayni sekilde yalayip yutmaz..

Yorum

• Besiktaslilar isyanda ama hak ediyorlar
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Seref yoksunu hirsiz aziz bile boyle boyun egmedi vallaha besiktas taraftari yerin dibine girdi kendi stadinin acilisina giremiyosun ustune birde o stadi senden almak istiyen kisi suan goklere cikariliyor yazik.

Yorum

• Stadı açmasak mı?
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yemin ediyorum hic abartmadan söylüyorum iho bile hicbir konusmasinda bu kadar yalamadi. bjk taraftari olsaydim (Allah korusun) yerin dibine girerdim
                                yemin etme. IHO dememismiydi oy vermeyenler vatan hainidir diye ? bir kez yaladi, tam yaladi. o soylemlerinden sonra zaten cogu insan gitmedi maca. igrenc herifin tekiydi. nerden gelmisti basimiza. neyse..
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X