Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• liste saçmalıklarla dolu..liste planlanan satışlar..alınanlar değil bence...
    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Bu liste hiç gerçekçi ve akılcı bir liste değil... Uzun uzadıya yazamıyorum ama ne kadar zorladıysam inandıramadım kendimi.

Pazarlama listesi desem, ona bile oturmuyor.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Vestel olmasın, başka bir marka bulamamışlar mı?
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Vestel doğru.

Ayrıca;

1) Firma, doksanlı yıllarda (Belki de en uzun süreli) forma sponsorumuzdu.

2) Ailenin büyükleriyle Denizli'de tanışmıştık, Grand Hotel'in aile tarafından Trabzon'a vefa armağanı olarak inşa edildiğini kendilerinden dinlemiştik.

Vestel yabancı değil.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 5 milyon euro dan 10 yıllık anlaşma pek içime sinmedi, çok düşük fiyata 10 yıl bağlamayalım bari 5 yıl olsun. Bjk ve Gs ciddi rakamlara 10 yıl bağladılar, söz konusu rakamlar 5 civarıysa 10 yıl değil en fazla 5 yıl için masaya oturalım. Bu fiyatı 5 yıl için verecek bir sürü sponsor buluruz, göğüs sponsoru için bile yıllık 3 milyon euro aldık koca stadın ismini veriyoruz 5 milyon euro nedir ? Bide 10 yıl... Aman aman sakın.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Parayı kim verirse o olsun canım. Ne demek Vestel olmasın

Vestel işi doğru galiba ama listenin geri kalanıyla ilgili yalanlamalar gelmeye başladı. Belediyeyle ilgili birisi açıklama yapmış sanırım yalan diye.
              DSİ için de orada çalışan [MENTION=897]Gökçebey[/MENTION] abi öyle bir şey olmaz dedi
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Turkcell gibi dev bir marka dururken Vestel cok sacma geliyor.
                Hazir teknolojik alt yapini yapiyorlar stad adini da ver iste.
                Liste bana da sacma geliyor. 5 Milyon ne la...?
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Yılda 15 milyon versin, isterse "Mahmut Bakkaliyesi Arena" olsun stadın adı, oraya takılmayalım.

Ayrıca açılış tarihi olarak Aralık ayına hazırlayalım kendimizi, ilk maça yoğun talep olacağı için bir sonraki maça gitmeyi planlıyorum.
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Vestel park
                    maç vestel park ta oynanıcak
                    61

Yorum

• Belki de tribün sponsorudur. Yanına 1 2 de loca aldımı tamamdır 😀

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vestel doğru.

Ayrıca;

1) Firma, doksanlı yıllarda (Belki de en uzun süreli) forma sponsorumuzdu.

2) Ailenin büyükleriyle Denizli'de tanışmıştık, Grand Hotel'in aile tarafından Trabzon'a vefa armağanı olarak inşa edildiğini kendilerinden dinlemiştik.

Vestel yabancı değil.
                        benzer bir vefa hikayesi ben de dinlemiştim. detayları siz daha iyi bilirsiniz. Zorlu ailesinin Trabzona özel bir düşkünlüğü olduğu hep söylenir.

3-4 sene evvel Trabzonda bayiler nezdinde yapılan bir toplantıda otelin dışında Trabzona bir sürprizlerinin olacağını söylediğini bir arkadaş anlatmıştı. o zaman acaba stadla alakalı bir şey mi diye o arkadaşla konuşmuştuk. belki de sponsorluk kast edilmiştir.
                        There is no spoon...

Yorum

• Limak şikebahçeli nihat özdemirin değilmi

Yorum

• İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Limak şikebahçeli nihat özdemirin değilmi
                            Yanlış bilmiyorsam vaktinde uğraşıp da alamadığımız Liman Limak'ta...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Vestel'in sahibi Sayın Ahmet Nazif Zorlu'nun Trabzon ilgisi....

Ahmet Nazif Zorlu Denizli’nin el dokumalarıyla ünlü Babadağ ilçesinde, 1944 yılında dünyaya gelir. 15 yaşına geldiğinde amcasıyla birlikte Bursa, Ankara ve Samsun’u kapsayan bir iş gezisine çıkar. Trabzon son durakları olur. Orada bir dükkan açmaya karar verirler. Yaşıtları daha sokakta oyun oynarken Ahmet Nazif, 1960 yılında ailenin Trabzon’da açtığı dükkanın başına geçip çarşaf ve havlu satmaya başlar.PAZARDAKİ BOŞLUK

Asker dönüşü üç yıl daha çalıştığı ve “İkinci memleketim” dediği Trabzon ona dar gelir. “Benim İstanbul gibi büyük bir kentte çalışmam gerekir” der ve yola düşer.

Yani Trabzon'da 7-8 yıl yaşamıştır kendileri.... Zorlu Grand Otel 'i de bu sevgisinden ötürü Trabzon'a kazandırmıştır... 90 lı yıllarda klübümüze forma sponsoru olarakta önemli katkılarda bulunmuştur....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sadece Nihat özdemirin değil diğer ortağı Trabzon Arsınlı
                                İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Limak şikebahçeli nihat özdemirin değilmi
                                ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X