Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Spor kamuoyunda tesis ve stad yaparak spora hizmet edildiği gibi eksik bir düşünce var.

Spora yatırım, sadece inşaat yapmak demek değildir. Çocuklarınızı ve gençlerinizi spora yöneltebileceğiniz bir spor politikanız olması gerekir. Eğitim müfredatınızı bu politikaya göre düzenlemeniz gerekir. Bu politika sağlık eğitim v.b. bakanlıklarla paralel uygulanmalıdır. Her şey akla, mantığa ve bilime uygun olmalıdır. Tabi ki bunları yapabilecek profesyonel kadrolara da ihtiyacınız var. Bu politikayı bilime uygun bir şekilde oluşturamazsanız tesis yapmış olmanın çok da bir önemi kalmıyor. Son yıllarda uluslararası organizasyonlardaki başarısızlık bu sistemsizliğin bir sonucudur. Milli takım bile Avrupa da yetişen gurbetçi oyuncuların eline bakıyor, çünkü Türkiye de artık yıldız futbolcu yetişmiyor. Aynı durum diğer branşlar içinde geçerli, devşirme oyuncularla günü kurtarmaya çalışıyoruz.

Sisteminiz varsa eski tesislerde bile başarıyı yakalayabilirsiniz, ama sistem olmadan en modern tesisleriniz de olsa başarıyı yakalayamazsınız.
    En son augustus tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 16:22.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hersey bir yana. Guzel bir stat olmus. Bunuda cumhurbaskaninin acmasi en dogal olanidir. Boyle bir ortamda, protestonun olmayacagini kimse garanti edemez. bu yuzden taraftarlar stada alinmiyor. dogrumu bence dogru. Adam orda ulkeye yepyeni bir stadin acilmasinin onunu acmis sen kalk orda ana avrat kufret..

siyasi dusunceniz bir yana dursun, olaya objektif bakin. Sizde CB olsaniz siz de yapardiniz. Sizde kufur edilmesini istemezdiniz, sizde protestoyu kaldiramazdiniz. Olmamasi icinde elinizden geleni yapardiniz.

hee isin baska bir boyutu varki, siyaseti bu tur olaylara sokmamak gerekir. Yani kalkipta AKP mitingi vari birsey yapilacaksa, yukarida soylediklerimin hepsi hukumsuzdur !
      carsi iceri alinmiyorsa büyük ayip ediyorlar
      öyle bisey ilk kere okuyorum
      haksizligin daniskasi
      protestoya gelince, insan hakki
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Fiko atıp tutuyordu biz stadımızı kendimiz yaptık saray yaptık akyazı gecekondu diyerek böbürleniyordu..

Madem kimseden yardım almadan stat yaptın niye asıyorsun o posterleri assana seba nın hakkı yetenin resmini halkın takımı beşiktaşmış peh..
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fiko atıp tutuyordu biz stadımızı kendimiz yaptık saray yaptık akyazı gecekondu diyerek böbürleniyordu..

Madem kimseden yardım almadan stat yaptın niye asıyorsun o posterleri assana seba nın hakkı yetenin resmini halkın takımı beşiktaşmış peh..

eee işte dondurmam gaymak.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eee işte dondurmam gaymak.
            Devletin yardımı olmasaydı şuan fikonun donuna kadar haciz gelmişti bjk ye .Fiko onu benim külahıma anlatsın.
            GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Ha biz de buKompleksi kim ne derse desin en başta Allah ondan bin ke razı olsun NURİ ALBAYRAK Başkanımıza . Daha sonra bu işin yasalaşmasında emeği geçen akp ,chp ve mhp millet vekillerine vede c başkanımız RTE ye borçluyuz yani devletimize.bu işin kaybedenleride bence Mimarlar odası,Faruk özak, özkan sümer ,kompleksin geri kalan kısmını elinin tersiyle iten sadri şener dir.

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Devletin yardımı olmasaydı şuan fikonun donuna kadar haciz gelmişti bjk ye .Fiko onu benim külahıma anlatsın.

bende onu diyorum renkdaşım.oda yalıyor şimdi hükümette olan siyasileri.

ee benim anlamadığım bu çarşı beşiktaş (SEMTİ) beşiktaş taraftarı alayı chp liydi .solcuydu.ne olduda birden böyle koyu müslüman oldular bu maddeciler.

yaa şimdi devir akp devri kopkoyu chpli beşiktaşlılar en büyük akp li oldu adamlığa duruşa bakarmısınız ne asalet varmıs bunlarda beee.

bir gün mhp gelincede en büyük mhp li olurlar bunlar işte böyle yanar döner menfaatçi ve zayıf karakterdeler.bide hep övünürler bjk duruşu diye.tam komediler yaa

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Spora çok fazla yatırım yapıyorlar. Bana sorarsanız açılış yapmaları hakkı. Adam Cumhurbaşkanı istediği yeri iki kere açar. Gelsin iki üç konuşsun, takılmayalım bu kadar. Stadyuma alana adı madı verilmesinde açılış yapacak zaten. Bunu hepimiz biliyoruz.
                  Abicim neyin yatırımı ?Şike olayını yaptılar gerısını getıremedıler tribünlerin %50 boşaldı,pasolig diye bir nane çıkardılar insanlar maça gitmiyor
                  amatör branşlara kendi iş bilmez adamlarını atadılar rezil durumdayız

hiç bir dönemde sporun içinde bukadar siyaset olmamıştı

doping,şike bu dönemde her branşta aldı başını gitti..Eskiden belki tesis yoktu ama insanlarr sporu seviyordu doping legaleşmemişti
                  bunun en buyuk örneği

Kocaelisporu küme düşmesinde baş etken siyasettır amatordeler ama Kocaeliye 38 bin kişilik staad yapıyorlar he bu yatırımsa yatırımdır tabi ortada takım bulurlarsa: )
                  ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ha biz de buKompleksi kim ne derse desin en başta Allah ondan bin ke razı olsun NURİ ALBAYRAK Başkanımıza . Daha sonra bu işin yasalaşmasında emeği geçen akp ,chp ve mhp millet vekillerine vede c başkanımız RTE ye borçluyuz yani devletimize.bu işin kaybedenleride bence Mimarlar odası,Faruk özak, özkan sümer ,kompleksin geri kalan kısmını elinin tersiyle iten sadri şener dir.

kompeksin geri kalanını süleyman soylu alabilir.çok güveniyorum ona.gelecekte de başbakan burayada yazıyorum.

bu mesajı kimse unutmasın.

Yorum

• Hakkımı çalacaksın,İstanbul elitlerine vereceksin ,milyondolarlık avni aker arazisi karşılığında akyazıyı bana hediye gibi gösterip Allah razı olsun diyecem

önce anlımızın terini çaldınız onun hakkını ver sonra Allah razı olsun derim,şu durumda kim Trabzonsporun hakkını yiyorsa babamda olsa Allah ıslah etsin .Bu siyasette bal gibi Trabzonsporu ötekileştirip hakkını yemiştir..adil olun bize Hüseyin Avni Aker yeter

yeterki anlımın terimi verin,istanbul elititlerıne yalanacağım diye benim helal olan hakkımı çalma
                      En son Napoli tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 17:08.
                      KÜLTÜRÜ!

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hakkımı çalacaksın,İstanbul elitlerine vereceksin ,milyondolarlık avni aker arazisi karşılığında akyazıyı bana hediye gibi gösterip Allah razı olsun diyecem

önce anlımızın terini çaldınız onun hakkını ver sonra Allah razı olsun derim,şu durumda kim Trabzonsporun hakkını yiyorsa babamda olsa Allah ıslah etsin .Bu siyasette bal gibi Trabzonsporu ötekileştirip hakkını yemiştir..adil olun bize Hüseyin Avni Aker yeter

yeterki anlımın terimi verin,istanbul elititlerıne yalanacağım diye benim helal olan hakkımı çalma
                        Ben komplekside istiyom ; eşşek gibi yapacaklar madem herkese yapıyolar. Kupamıda istiyorum ; Eşşek gibi verecekler ama öyle ama vöyle . Hatta kompleksin diğer kısmınıda istiyorum: çünkü oranın kıyı kenar kanunu çıkarttıkları zaman spor tesisi yapım amacıyla mğsaadesi alındı meclisten. Yani yasal olarak şuanda oraya hastahane mastahane yapılamaz süleyman soyluyu ya biri keklemiş yada incelememiş yada işi kitabına uyduracaklar . İşin bu kısmıda biz taraftarlara ve klübün ileri gelenlerine düşüyo .biz bir yere kadar sesimizi çıkartabilirizde Büyükleri ticari ilişkilerimiz zedlenmesin diye bu işin üstüne gitmezlerse orayıda kaybedriz hepten.

Yorum

• Size şunu açıkça söyliyeyim aslında o kupayı biz alırdık . Kupamız kimde C başkanında doğrudur. Ama biz kupayı nezaman kaybettik .ilk Sadri şener tüpçüyü federasyon başkanı seçtiği zaman kulbunu kaçırdık elimizden, ikincisi İHO tekrardan tüpçüyü seçtiği zaman kupanın komplesini kaybettik. Şunuda unutmayın beyler Trabzon sporun desteklemediği hiçbir aday Federasyon Başkanı seçilemez bu ülkede. Konu Başlıktan çok kaydı hepinizden özür dilerim.
                          En son kasila61 tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 17:26.

Yorum

• Tüpçüyü destekleyeceksınız emri nerden geldi..Cumhurbaskanı Demiröreni atadı,desteklemeseydik birseyler değişebilirdi..Tıpış tıpış destekledik...Bursaspor kadar olamadık ne yazıkki
                            KÜLTÜRÜ!

Yorum

• Ah güzel ülkem ah. halkın takımının! başkanı devlet erkanını yalamaktan cümle kuramıyor.
                              There is no spoon...

Yorum

• Fiko en büyük tesekkürü taraftara yapiyor ama siyasi nedenlerden dolayi taraftari acilisa almiyor Bunlarin kafasi harbiden güzel kendi taraftarini gerizekali yerine koyuyor resmen
                                .

Francesco
                                Totti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X