Sayın üyelerimiz başlıkla ilgi ve alakası olmayan siyasi-ırkçı yorumlar silinecektir...lütfen biraz daha sakin olalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamlar bu paraları nereden buluyorlar onu merak ediyorum.
Adamlarda para çok.Trabzonuda çok sevıyorlar.Bunu ıyı degerlendırelım.Fakat elımızı uzatırken kolumuzu kaptırmayalım.
Ayrıca bence Trabzonspor Arap dunyasına açılmalı.Man Unt dunyada ılk Asyaya açılan takım oldu.Bugun hala faydasını goruyor.En son kartal61 tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 14:08.
Yorum
-
İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun Irkçılıkla alakası yok.Adamlar bayrak dıkemez ama sehrın her tarafında onlar olur.Trabzon metropol bır yer degıl.Sehrın sosyal yapısı bellı.Sehrın sosyal yapısınıda degıstırırler.Yasam standartınıda yukarıya çekerler.Konut fıyatlarını yukseltırler.
Trabzona bellı bır yatırım yapmayanlara konut satılmasın.Madem konut alıyor Trabzondakı ınsanların faydalanabılecegı bır yatırım yapsın.Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene türkün töresine nede müslümanin misafirperverligine yakismayan düsünce ürünleri bunlar
ayni zorluklari bize avrupalilar uyguluyor
onlarlan dinimiz ayri oldugundan biraz olsa anlarim
hepimiz toprakdan geldik topraga gidecegiz
lütfen bu tür düsünceler akliniza geldimi aynaya bakip kendinizle yüzlesin
cocuklariniza, torunlariniza mirasiniz bi düsüncemi olacak
Müslüman misafirperverliğinede lafım yok.... Gelsin tatil yapsın sonra gitsinler.... Kendi toprağımda azınlık olmak istemiyorum sadece.....
Dinimiz , dinimiz diyoruzda adam vatanını korumuyor kaçıyor geliyor biz bakıyoruz.... 3 milyon mültecinin 1 milyon tanesi aslanlar gibi savaşabilir... ama korkak gibi kaçıp geliyorlar.... dinimizde düşmanla savaş var kaçmak yok.... cihat var cihat....
sonra dinimiz temizlik dini.... " Temizlik imanın yarısıdır " dinimize göre.....Oysa araplarda Temizliğin t si yok.....
Diyorsunuzki çocuklarınıza mirasınız bu mu olucak.... Her şeyi para ile satar isek çocuklarımıza bırakacağımız bir mirasımızda olmayacak..... kalmayacak....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirates inşallah forumu okumuyordur yoksaama tabii ki temennimiz aynı inşallah görmüyorlardır
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
Arkadaşlar bir yerde eğer bir düzen yoksa o yer bozulmaya müsaittir. Londra'da falan da bir dünya Arap var ama krallar gibi şehir. Bizim ülkede kanun namına düzen namına bir şey olmadığı için sorun oluyor zaten. Adamlar oralara gidince o ülkenin kaidelerine uymak zorunda kalıyor. Biz de öyle bir şey yok ki. Her gelen kendi hayat tarzını getiriyor. Bizi değiştiriyor.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen adamlara daireyi satıyorsun toprağı değil bu 1. senin benim bile arazimizi alsak dahi kalkıp orada farklı bir devlet bayrağı dikme şansımız ve hakkımız yokyani böyle uçuk kaçık aslı astarı manyakça fikir ve ırkçılıklar yapmanın anlamı yok ...
kaldıki direkt toprak almayada başladılar....
2 gün önce kendi vatanımızda kendi vatandaşlarımızın olduğu yere TÜRK BAYRAĞI diktik diye ballandıra ballandıra anlatıyordu gazeteler televizyonlar.....
size hikaye geliyor ancak
filistinlilerde 1850 lerden sonra tıpkı sizin gibi konuşuyordu... biraz tarih okusanız keşke.....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 14:15.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir yerden daire alınca arsasınızda satın alıyorsunuz.... Yani toprakta satın alıyorsunuz...
2 gün önce kendi vatanımızda kendi vatandaşlarımızın olduğu yere TÜRK BAYRAĞI diktik diye ballandıra ballandıra anlatıyordu gazeteler televizyonlar.....
Evet filistinlilerde 1850 lerden sonra tıpkı sizin gibi konuşuyordu... biraz tarih okusanız keşke.....Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir yerden daire alınca dairenin içinde bulunduğu arsayıda satın alıyorsunuz.... Yani toprakta satın alıyorsunuz...
size hikaye geliyor ancak
filistinlilerde 1850 lerden sonra tıpkı sizin gibi konuşuyordu... biraz tarih okusanız keşke.....Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca filistin olayıyla nasıl bağdaştırdınız bilmiyorum. filistin de tamamen kanun dışı yapılan uygulamalarla oldu o dediğiniz durum. Amerika ve İngiltere'nin el atması ve silah zoruyla. gerek olayın oluştuğu dönem gerek zamanlar arası siyasi ve ekonomik ve hukuki koşullar doğrultusunda bakarsanız yapmış olduğunuz benzetme ve ön görmüş olduğunuz tehlikenin paranoyadan ibaret olduğunu kendiniz de görürsünüz
herkes evlerini İsraillilere satmaya başladı, buna işyerleri ve arsalar eklendi.....
belirli yerlerde nüfus üstünlüğünü ele geçirdiler...
sonra burada nüfusumuz filistinlilerden daha kendi kendimizi yönetmek istiyoruz dediler.... Otonomi istediler....
sonrada bağımsızlıklarını ilan ettiler.....
bilmem tanıdık geliyormu size ?
diceksinizki bunlar arap..... İsraiilli araplar var bu bir.....
ikinci bir husus kendi ülkemizde yaşayan insanlardan bile binbir çeşit kötülük görürken hiç tanımadığımız araplara neden ve nasıl güvenelim ?En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 14:25.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum