Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tribünler hic sarkiltilmadi
    localar derinde degil
    5-6 basamak localar yüzünden gitti gibi sacmaliklari yazanlara....

stadyum hergün daha güzellesiyor bence

bu birinci katin en yüksek noktasi

yukardan asaga degil, futbolcuylan yüz yüze olunacak
    burada olacak atmosferi hayal edin
    rakiplerin dizi titreyecektir

birde su köse kapilari hal edilse süper olacak
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.05.2016, 20:56.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• membran ile cati birlesme noktalarinda gorulen bosluklardan, yagmur yagdiginda su akintisi olmayacakmi ? bunun icin dusunulen birsey varmi ?

ayrica bu membran denen malzeme goruldugu uzere bez tarzi bisey, yillarca icinde yirtilma, yagmur suyundaki asit yuzunden delinme gibi seyler olmazmi ? Renginin atmasi gibi durumlar yasanmazmi ?

ama ben asil ilk soruma cevap ariyorum, yagmur yagdiginda, cati ile membran arasindaki bosluklardan ( su anda takilanlarda bile bariz ortada ), yagmur suyu akmaz mi ? Kar yagdiginda, eridiginde, stadyumun ici sirilsiklam olmaz mi ?
      u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        membran ile cati birlesme noktalarinda gorulen bosluklardan, yagmur yagdiginda su akintisi olmayacakmi ? bunun icin dusunulen birsey varmi ?

ayrica bu membran denen malzeme goruldugu uzere bez tarzi bisey, yillarca icinde yirtilma, yagmur suyundaki asit yuzunden delinme gibi seyler olmazmi ? Renginin atmasi gibi durumlar yasanmazmi ?

ama ben asil ilk soruma cevap ariyorum, yagmur yagdiginda, cati ile membran arasindaki bosluklardan ( su anda takilanlarda bile bariz ortada ), yagmur suyu akmaz mi ? Kar yagdiginda, eridiginde, stadyumun ici sirilsiklam olmaz mi ?
        O boşluklar kapatılacak merak etmeyin.

Yorum

membran ile cati birlesme noktalarinda gorulen bosluklardan, yagmur yagdiginda su akintisi olmayacakmi ? bunun icin dusunulen birsey varmi ?

kuzey amerikada yasayan bir insan olarak oralarin kapanacagini düsünemiyormusunuz

bu resimi öncedende görmüssündür, gecisler köseli oldugu belli ve kapali

2. soruya gelince,
          20 yil garantisi var
          daha öncede denildi nano yüzeyi var, kendini temizliyor
          günes vurunca beyazliyor, yagmur temizliyor

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O boşluklar kapatılacak merak etmeyin.
            neyle kapatilacak ? yirtilan pantolana yapilan yama gibi birseymi olacak ? bu sekilde arada bir arac vasitasiyla direklere baglama yontemi yerine, membranlarin catiya sarilabildigi, yani uzerinden gecirilebildigi bir sistem olsa daha guzel gorunmezmiydi, hemde ek bir yama yapma geregide duyulmazdi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kuzey amerikada yasayan bir insan olarak oralarin kapanacagini düsünemiyormusunuz

bu resimi öncedende görmüssündür, gecisler köseli oldugu belli ve kapali

2. soruya gelince,
              20 yil garantisi var
              daha öncede denildi nano yüzeyi var, kendini temizliyor
              günes vurunca beyazliyor, yagmur temizliyor

renkdasim, amerikada yasiyorum evet burada boyle bir stat yapilsaydi aynen dedigin gibi dusunurdum, ama Yer Turkiye olunca insan dusunmeden edemiyor. hem nasil olacakta bu resimde gorundugu gibi bir butunluk saglayacaklar, o zaman baska bir membranla uzerindenmi gececekler bu yaptiklari calismanin ?

bu nasil cati ya

Yorum

neyle kapatilacak ? yirtilan pantolana yapilan yama gibi birseymi olacak ? bu sekilde arada bir arac vasitasiyla direklere baglama yontemi yerine, membranlarin catiya sarilabildigi, yani uzerinden gecirilebildigi bir sistem olsa daha guzel gorunmezmiydi, hemde ek bir yama yapma geregide duyulmazdi
                evet kot pantolon yamasi dikilecek aralara, 501 levi strauss denim kumasi

dikim isini ileli sünnetci hasan la degirmendereli terzi ilive hanim yenge yapacakmis

Ünal Karaman

Yorum

evet kot pantolon yamasi dikilecek aralara, 501 levi strauss denim kumasi

dikim isini ileli sünnetci hasan la degirmendereli terzi ilive hanim yenge yapacakmis
                  soru bile soramiyoruz, bu nasil bir dalga gecmektir. Derdin ne senin ?

Yorum

soru bile soramiyoruz, bu nasil bir dalga gecmektir. Derdin ne senin ?
                    arkadas, pantolona yamami diyorsun sonra dalga gecen biz oluyoruz
                    sonra amerikada olsa öyle düsünürdümde Türkiye de olunca pantolon yamasi mi ne demek oluyor

amerika nin üstünlügü nedir Türkiyeye karsi, sarah palin ve donald trump gibi kisiliksizlerin ülkesi
                    komünizimden korkup bütün sporlarini komünist sistemlen yönetir
                    avusturya hanzosunun californiya gouverneursu olan ülke
                    zenginlerin hapisleri tenis kortlari ve swimmingpoollar barindiran, schildenfeld, eisenhauer ve rockerfeller sülalesinin özel ülkesi olmasimi onlari üstün yapiyormus

trailorlarda yasayan milyonlari görmeyipte gecekondulara laf atmaya benziyor

Ünal Karaman

Yorum

arkadas, pantolona yamami diyorsun sonra dalga gecen biz oluyoruz
                      sonra amerikada olsa öyle düsünürdümde Türkiye de olunca pantolon yamasi mi ne demek oluyor

amerika nin üstünlügü nedir Türkiyeye karsi, sarah palin ve donald trump gibi kisiliksizlerin ülkesi
                      komünizimden korkup bütün sporlarini komünist sistemlen yönetir
                      avusturya hanzosunun californiya gouverneursu olan ülke
                      zenginlerin hapisleri tenis kortlari ve swimmingpoollar barindiran, schildenfeld, eisenhauer ve rockerfeller sülalesinin özel ülkesi olmasimi onlari üstün yapiyormus

trailorlarda yasayan milyonlari görmeyipte gecekondulara laf atmaya benziyor
                      1)membran ile cati arasindaki bosluklar nasil olacak diye bir soru sordum, gelen cevap yama olacak dendi.

2) yukaridaki anismasyondan alinan resimde goruldugu gibi bir yama olmadigi belli.

3) madem animasyon resimde yama ile kapatilmadiysa o aralar, gercekte ne ile kapatilacak ?

4) bu yuzdendir ki pantolon yamasimi dedim. Az mi dedim ?

kalkmis bana Amerikayi anlatiyor, neden Turkiyeye gelince boyle diyorsun diyorsun...

o yazdigin cogu seyin altina imzami atarim... ama bu ulkede calisana hakkini veriyorlar. Gidipte sen kimin adamisin, kimin referansiyla geldin demezler. Sen kimsin, tipine bak, gomlegine bak demezler... Senin egitimin neki demezler..

Cikipta biri sana yan gozle bakip, sonra sen ona baktiginda, sana ne baktin la demez..

uzatiyim mi ? Amerika benim vatanim degil.. Ancak o dedigin seyler biryana, burada insanlar yasiyor. Insan gibi yasiyorlar..

mikrofonu uzattiginda ben bilmem benim buyugum bilir demezler.. Dibine kadar vergi veriyorum, hakkimdir, istiyorum derler.. Birinin hakkini yediginde karsinda devleti bulursun. O devlettede hak hukuk isler, senin sanin, paran pulun bir onemi yoktur.. 45 yasindaki Jennifer Lopeze sokak supurtturur bu ulke..

10 yildir suruyor su proje.. hala bitmedi.. secimlere malzeme olmus, insanlarin canini kaybettigi bu proje.. cok mu temiz burasi ? calinan kupana karsilik yapilmis bir sus payi.. Alinin terinin calinarak, karsiliginda affet diye onune atilmis yamali bir stat..

dunyanin neresinde gorulmus boyle bir sey ? Statla alakali su taraftara ne sorulmus, bizim stadimiz burasi, soyle bana ne sordular ? bizi heyecanladiracak ne yaptilar..

kalkmis bana Amerikayi kotuleyip, Turkiyeyi akliyor.. Sizi daha cok uyuturlar .. COook

Yorum

tribünler hic sarkiltilmadi
                        localar derinde degil

hayret verici şekilde yakın gerçekten.neredeyse arkadaki aracın plakası okunacak.güzel stad oluyor gerçekten.çıkış kapıları 2 tane olsaydı ve tribünler 6,5 m ye 8 m olsayda süper olurdu.gerçi yine bi hayvan atlar hakemi falan dövmeye inerdi ama mimari açıdan daha güzel olurdu.baya baya en güzel stadyum demeye başlıyorum hele bi çatımız kapansın koltuklarımız yerleşsin o zaman dahada güzel olur.

Yorum

• Arkadaşlar, ikili fuzuli tartışmaları kalp kırmaları bırakın....
                          Stadı bitiş tarihi kesinleşti mi ?

Yorum

• başlık şuan arifin mancherster a attığı golü ararken songül karlıyı bulanlar tadı veriyor..
                            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İkili tartışmalardan ne elde edeceğiniz arkadaşlar ?

Herkes kendi hayatını yaşıyor bu dünyada, herkesin kendine göre sıkıntıları var.
                              Kimse kimsenin velisi olmadığına göre bu sıkıntıları kazanımları yarıştırmanın manası nedir ?
                              Konuyu anlamından saptırmayın lütfen, ikili tartışmalarınızı özelden yapabilirsiniz. Tavsiyemde şu olur birbirinizi kırmayın önce empati yapın sonra yazın.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

tribünler hic sarkiltilmadi
                                localar derinde degil

stadı gezme şansımız olmadı tabi, bir şeref yoksunu yüzünden ligin ilk maçını stadyumda izleme hayalimiz de uçtu gitti ki uçak bileti yıllık izin vs ayarlamıştım ama kombine alacak arkadaşlara tavsiyem kale arkaları alt kat en üst sıradan alsınlar kombinelerini. beşiktaş tribünlerini gezip test ettiğimde en güzel izleme açısının kesinlikle alt kat üst sıralar olduğunu fark ettim tam olarak o fotonun olduğu yerler.
                                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X