Taraftar takıma küstü malumunuz yönetimin ve takımın bunu fırsata çevirmesi için stad büyük şans. Takım tehlike hattında olsa da taraftarımız ilk 5 6 haftayı stad için izlemeye gidecek. Yapılacak transferle (iç-dış-hoca) takım kendini bulursa 2003-2005 ve 2010-2011 ahengini yakalayacağını düşünüyorum. Uzun lafın kısası yönetim ve futbolcular bunu çok iyi değerlendirmeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak rhm04 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten sorumu sorarken nette çok aradığımı yazmıştım. trabzonsporun renklerine uygun olanı dahi yok. o sebepten belki trabzonda yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirler diye düşündüm
Normalde çakmaya para vermem ama doğru renk 2 tane çakma forma bulursam alıp giydireceğim,ben çözümü böyle buldum,
böyle 20+20 40 tl olur öbür türlü 250 tl yi bulurŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak rhm04 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten sorumu sorarken nette çok aradığımı yazmıştım. trabzonsporun renklerine uygun olanı dahi yok. o sebepten belki trabzonda yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirler diye düşündüm
Bir de www.otoaksesuarimalati.com sitesine bakEn son ÖtekiTslu tarafından düzenlendi; 13.04.2016, 12:28.
Yorum
-
İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stadyumda dolu tribunler onunde mac oynanmayacagi
basit matematik hesabi yapildiginda ,cok net görülüyor.
Tabi ki mevcut sartlar.taraftarin takima olan ilgisi dahilinde...
Merkez nufusu 300 bin olan bir sehir...bunun 150 bini kadin...
Yani tribunde asil yogunlugu olusturacak maksimum 150 bin nufus var sehirde...60 yas ustu ve 10 yas alti nufusuda saymaz isek bu sayi 120 bin lere dusuyor... Yani 40 bin kisilik stadin dolmasi icin... Polisi savcisi askeri memuru iscisi patronu copcusu ogrencisi fakiri zengini herkes dahil.... Her 3 kisiden birinin maca gitmesi gerekiyor.
Yorum
-
İlk olarak dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDun uefa ile gorusme vardi. Nasil gecti acaba hic ses cikmadi. Kotu gecti sanirim
Sent from my iPhone using TapatalkTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO hesap öyle değil, sen fırtına gibi futbol oyna da gör bak nerelerden seyirci gelecek...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçek formaları koltuğa geçirince bir de o koltuğa oturunca içiniz gitmiyor mu? Ben formaları giymeye bile kıyamıyorum.Benim TS sevgim de öyle böyle değil ama hiç bu açıdan düşünmedim
ben daha çok bizim renkleri 3 bacıların gözüne somanın hazzıyla yaşadımŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi geçmiş yüksek ihtimal ceza almayacakmisiz 3 konu hakkinda daha çok bilgi istetmişler bizimkilerde vermiş cuma günü karar verilecek dendi ama yunus Emre sel gazeteci oda biraz daha uzayabilir karar aşaması diyor bu ay sonunu bulmaz ama sanırım
Yorum
-
Beşiktaş açılıştan 16 milyon tl (5 m €) gelir elde etmiş. Çok iyi rakam. Kalan 2 maçta da minimum 10 milyon tl alsa (ki daha fazla alır) 35-40 milyon tl gelir. Galatasaray dumankaya göğüs sponsorluğundan yıllık 10 milyon tl alıyor● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum