Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu bjk stadı neden bu kadar çok konuşuluyor anlamadım.bizden tek artıları üst kattaki süper dik tribünler. Bizim stadtan kesinlikle iyi değil. Bjk stadını övenler bizim stadimiza ayıp ediyor renkdaslarim.iki denk stad hatta akyazı ses ambiansi olarak daha iyi olucak.bursa stadı bizden daha iyi deseydiniz anlardim
    neden çok konuşuluyor çünkü reklamlarını çok güzel yaptılar.teknik direktörleri futbolcuları taraftarları hatta ve hatta oradaki işçilerinin bile oynadığı tv reklamları. artı stadın sosyal medya hesapları her zaman aktif her zaman canlı . admine stad abi diyorlardı siyah beyaz çektiriyorlardı . bir de gel Akyazı'ya biz taraftarları geçtim kulüp bile toki den izin almadan girip fotoğraf çekip paylaşamıyor ! buna ister acizlik ister ilgisizlik , ister iş bilmezlik (reklam ve pazarlama yönünden) deyin. ama bu bildiğiniz büyük takım olamamaktandır !
    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ağaoğlu kimdir ya, nedir? Sana günahını verir mi? Avni Aker'in arazisi yaklaşık 40 dönüm. Trabzon'da arazinin dönümü 1 milyon lira. 40 milyon lira ederi var o arazinin. 160 milyon lirayı nerden bulacaksın?

Hayallerde yaşamayalım.
      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kusura bakmayın arkadaşlar, yani başımıza talih kuşu konmuş, hala yok öyle olsaydı, böyle olsaydı diyoruz. Bu proje bizim için bir piyangodur, aynı GS stadı gibi. Direk kardayız, BJK gibi eksiden başlamayacağız. Ama bunu kullanacak kaliteli yöneticiler lazım bize, Muharrem Usta'nın da böyle bir yönetici olduğuna inanıyorum. Yoksa GS gibi batırırız herşeyi, proje falan çöpe gider, hiçbir işe yaramaz.

Diline kurban olayım, şu yazdıklarını senelerce burada zikrettik.

Sağ olasın, Bekir Kardeşim

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        inek mi bu adam sağasın.adam sadece kendi menfaatleri doğrultusunda çalışır.sebebi zamanının kısıtlı olması her an risk durumunda.mesela yıldız holdingten fenere hibe yağar çünkü adamın kendini o kadar sağlama almasına gerek yok yükselişini bir iktidar gücüne göre ayarlamamış.bu parali benim hatırladığım kadarıyla iho ya başkan ol 40 mn atarım sana demişti.olamadı adam ortada yok.bizim zenginimiz genelde kalitesiz oluyor.muharrem usta bu yönden şaşırtıyor beni mesala.ilginç bir şekilde nezih bir insan.
        Valla r.t.a. yaşadığı sürece akp devrilmez.r.t.a.20 yıl daha yaşasa bu demek oluyor ki akp 20 yıl daha devrilmez.yani musluklar agaogluna 20 yil daha açık.zaten yaşı 60 filan galiba yani Ağaoğlu 80 yaşına kadar multitrilyoner olur.turkiyenin en zengin 10 kişi si arasına girebilir.stadı yapsaydi dedim ki çok rahatta yapardı. Bu para gucude var.zaten menfaati olucak ta stadını yaparak hayatta yapamiyacagi reklamı yapicak ve harcadığı parayida son kuruşuna kadar alicakti.ts kulübünden. Ne bir sagma var ne bir kiyak var.tabj bunlar geçmişte kaldı .stad yapıldı.ama bellimi olur belki birgün hayaldi gerçek oldu .olur.

Yorum

• Akyazı Arena'da;

1. Kat aralarındaki localar daha iyi kapatılsaydı,
          2. Maraton tarafındaki araç çıkışları olmasaydı

On numara stadyum olurdu!

Hoş en başından beri Akyazı'nın Vodafone'dan daha iyi olduğunu savunuyorum.

Türkiye'de hiç bir stadyumda bu kadar iyi bir çatı yok.
          Tribünler sahaya yakın olursa burası tam bir cehennem olur.

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @f1bekir kardeş, sen yönetimlen temas kurabildin mi?
            Yönetim kurulu ile direk temasım yok ama stadyumla ilgilenen bir mimar var, onunla iletişime geçebiliyorum. Şu an başkanla birlikte vodafone'da imişler, inceleme yapıyorlarmış.

Yorum

Ağaoğlu dediğin kisi turkiyedeki en zengin 100 kişi arasında ayrıca parayı hibe etmiyecek .ts kulübü ona bkrclanicakti taksit taksit odeyecekti.herkes kazançlı çıkardı Ağaoğlu trabzonun stadını yaparak dünyaca reklamını yapmış olurdu bizde turkiyenin en muhteşem stadını yapmış olurduk.stad bittimi sponsor stad ismi parası ile borcunu rahat oderdik agaogluna.neyse uzatmiyim Ağaoğlu kimdir nedir diyince cevap ihtiyacı hissettim.sanki sarı cizmeli Mehmet ağa. Not:heralde ts stadını yapicak kadar trabzonsporluluk vardır agaoglunda.hibede değil borç.
              kendisi bildiğin öz Fenerbahçelidir. yok öyle Trabzonsporluluk falan haluk Ulusoy ne kadar gsli ise Ağaoğlu da o kadar Fenerbahçelidir. nokta ...
              Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

Biz stadı alınca dev hangar kapılarını maratondaki iptal edemiyormuyuz yani portatif değil dokucez betonu basamak olarak.ve TOKİ şimdi çim sericek büyük ihtimal en adisi olur.mesela 400 bin Euro dielim .biz şimdiden bjk nin anlaştığı firma.yada ondan daha iyisiyle anlassak tokiye desek sen ver 400 bin euroyu farkinida biz yöneticiler verelim en mükemmel çim serilsin denemezmi.
                Çim için denilebilir ama çıkış kapılarını kapatmak için numaralı tribün tarafındaki çıkışları işler hale getirmek lazım, teknik olarak mümkün olmayabilir, yoksa maliyeti bişey değil.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çim için denilebilir ama çıkış kapılarını kapatmak için numaralı tribün tarafındaki çıkışları işler hale getirmek lazım, teknik olarak mümkün olmayabilir, yoksa maliyeti bişey değil.
                  ya bu hangar kapılarını ne için yaptılar araç giriş çıkışı için değil mi . stadın oturtulduğu Kaide'ye araç çıkışı tek bi köşeden var . diğer köşelere gidebilmek için araç stadın çevresini kaidenin üzerinde dolaşmak zorunda kalmayacak mı . öyle yapana kadar kapat en azından 2 köşeyi portatif tribünle bile olsa . ne gerek var yani ...

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    neden çok konuşuluyor çünkü reklamlarını çok güzel yaptılar.teknik direktörleri futbolcuları taraftarları hatta ve hatta oradaki işçilerinin bile oynadığı tv reklamları. artı stadın sosyal medya hesapları her zaman aktif her zaman canlı . admine stad abi diyorlardı siyah beyaz çektiriyorlardı . bir de gel Akyazı'ya biz taraftarları geçtim kulüp bile toki den izin almadan girip fotoğraf çekip paylaşamıyor ! buna ister acizlik ister ilgisizlik , ister iş bilmezlik (reklam ve pazarlama yönünden) deyin. ama bu bildiğiniz büyük takım olamamaktandır !
                    Hepsi okeyde.bu bjk stadının bmn de abarrilmasi garip geliyor bana.yani bizim stadtan 3 kat süper stadlari yapılmış olur taraftarimiz isyan babında yazar bjk stadı şöyle böyle diye.iki stadı karsilaatiriyorum bizim stadtan bana gore tek artıları üst kat dik trubunleri.son sayfalarda bjk stadı övülüyor. Kamera fotoğraf akyazı reklamı vb şeyler yönetimdeki eksikliklerden.bu tüm turkiyenin bildiği büyük Trabzonspor gerçekliğine gölge düşürmez.kulübümüzün büyüklüğü muzemizden belli zaten.ve tabj bu tokininde uyuzluklarini es gecmeyelim.

Yorum

kendisi bildiğin öz Fenerbahçelidir. yok öyle Trabzonsporluluk falan haluk Ulusoy ne kadar gsli ise Ağaoğlu da o kadar Fenerbahçelidir. nokta ...
                      Aynen, karakteri zaten buna müsait, eğer Trabzonspor'da resmi üyeliği vs varsa iptal edilmesi gereken kişilerden.
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

Hepsi okeyde.bu bjk stadının bmn de abarrilmasi garip geliyor bana.yani bizim stadtan 3 kat süper stadlari yapılmış olur taraftarimiz isyan babında yazar bjk stadı şöyle böyle diye.iki stadı karsilaatiriyorum bizim stadtan bana gore tek artıları üst kat dik trubunleri.son sayfalarda bjk stadı övülüyor. Kamera fotoğraf akyazı reklamı vb şeyler yönetimdeki eksikliklerden.bu tüm turkiyenin bildiği büyük Trabzonspor gerçekliğine gölge düşürmez.kulübümüzün büyüklüğü muzemizden belli zaten.ve tabj bu tokininde uyuzluklarini es gecmeyelim.
                        şimdi bu reklam işini tokiye bağlayacaklar yorum yazmadan hemen gireyim gs tt arenaya . adamlar 7/24 kamerayla yayın veriyordu ... bizimkiler onu bile beceremeyip bıraktı . şimdi bjk stadının bu forumda bu kadar övülmesinin nedenlerine gelelim. tribün dikliği ( onlar bunu mecburiyetten yapmış olsa da ) stadın loca dizilimi ( bizimkine göre yine iyi ) tribünlerin sahaya olan yakınlığı. başka da bişeyini övmüyorlar zaten ...

Yorum

Elinizde net kanıt varmı.ben bazı röportajlarda tabiki trabzonsporluyum başka bisey olması mümkün mü dediğini gormustumde.

Yorum

ya bu hangar kapılarını ne için yaptılar araç giriş çıkışı için değil mi . stadın oturtulduğu Kaide'ye araç çıkışı tek bi köşeden var . diğer köşelere gidebilmek için araç stadın çevresini kaidenin üzerinde dolaşmak zorunda kalmayacak mı . öyle yapana kadar kapat en azından 2 köşeyi portatif tribünle bile olsa . ne gerek var yani ...
                            Şöyle;

Kötü bir olay olduğunu düşünün; ambulans bir çıkıştan girip, geri dönmek zorunda kalmadan diğer çıkıştan çıkabilmeli. Yani en az iki çıkış olması gerekiyor stadyumlarda. Bence de böyle olması gerekiyor ama bu iki çıkışın numaralı tribün tarafında olması gerekiyordu tabi. Bu güzelliği düşünüp de yapılmasını sağlamayan yöneticilerimize selam olsun...

Bir de, platformu dolaşmak zorunda kalmayacak, platformun altından giriş-çıkışlar.
                            En son f1bekir tarafından düzenlendi; 23.03.2016, 17:05.

Yorum

Elinizde net kanıt varmı.ben bazı röportajlarda tabiki trabzonsporluyum başka bisey olması mümkün mü dediğini gormustumde.
                              biz kendisini bir kere bile Trabzonspor forması ile göremezken Fenerbahçe forması giymiş olması yeterli değilmi sizce

Yorum

• yav şu adamı engelledim ama hala mesajlarını görüyorum.. bundan sonra çare yok kendisinden alıntı yapanları da engellemek zorunda kalacağım..
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X