Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Socar'ın Ceosu Bayburt'luydu değişmediysee,maliye Bakanı da Bayburt'lu Trabzonsporlu,başkan o yoldan girse bilmem ama adamlar zaten en büyük petrol işinde bildiğim kadarıyla sponsorluk işine neden girsinler.

Emirates daha mantıklı geldi,eninde sonunda Türkiye gibi bölgenin lideri ve 3.Havalimanı yapımı sonrası daha da büyüyecek bir pazardan ve THY rekabetinde geri kalmak istemeyebilirler bu arada Trabzon'a gelen Arap nüfüsun yoğunluğu da bu olaya sevk edebilir.
    Bizim stadın dışında tüm ülkenin gündemine oturacak başka reklam imkanı da yok ve sürekli ismi geçecek.
    sadece tahminde bulunuyoruz
    ayrica kisa süre önce uefa ya sponsor oldular, futbola bi egilme varmis gibi sirkette

emiratesde bomba olur
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Emirates olursa Arsenal gibi tam Lord of Losers oluruz. FA Cup bile alamayız biz vallahi
      Abi ne kazanıyorduk da kaybetmeye başlıcaz bundan sonra
      "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O zaman gelecek seneliği 15 milyon€dan sponsor olacak
        Her türlü Emirates'e de rest çekelim THY'e 15 veriyor diye. Bir bakmışsın Emirates 5 yıllığına 100 M € ya sponsor olmuş sonra uyanıyorsun bir üşüme hissi geliyor
        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 21:36.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi ne kazanıyorduk da kaybetmeye başlıcaz bundan sonra
          Bir ztk bir de şampiyonluk aldık zar zor önümüzdeki 5 yılda bu şansı da sıfırlamak istemiyorum

Yorum

• Sosyal medyada Emirates deniliyor. 5 yıl için 50 M€

Sizce ?
            .

Yorum

• TrabzonAjans haber yapsada yalanlama gelip gelmemesine göre önümüze bakardık
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Emirates olursa Arsenal gibi tam Lord of Losers oluruz. FA Cup bile alamayız biz vallahi
                sanki her sene lig ve t.kupasını alıyoruz

arsenal gibi keyifli futbol oynayalım yeter kanser etmesinler bizi şimdilik kafii
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

Bir ztk bir de şampiyonluk aldık zar zor önümüzdeki 5 yılda bu şansı da sıfırlamak istemiyorum
                  Allah gönlümüze göre versin o zaman
                  "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sosyal medyada Emirates deniliyor. 5 yıl için 50 M€

Sizce ?
                    Yalnızca stad ise bizim gibi bir kulüp için çok iyi rakam ama mümkünse 10 yıllık imzalamak lazım.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TrabzonAjans haber yapsada yalanlama gelip gelmemesine göre önümüze bakardık
                      Her seferinde yöneticiler veya başkan yalanlayarak itin bir tarafına yerleştiriyor o medyayı
                      .

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sanki her sene lig ve t.kupasını alıyoruz

arsenal gibi keyifli futbol oynayalım yeter kanser etmesinler bizi şimdilik kafii
                        işte o alabileceğimiz %11,64 lük oranı da %0,1 'e düşürmek istemiyorum

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her seferinde yöneticiler veya başkan yalanlayarak itin bir tarafına yerleştiriyor o medyayı
                          bende onun için o sitenin haberini bekliyorum.inşallah yaparlarda gelecek tepkiyi görürüz
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• 5 yıllık olması daha cazip değilmi ? ısım hakkı,gögüs reklamı,tribun ısım hakları ,localar ve kombınelerden yaklasık 20 milyon euro gıbı bır parayı kaldıracagız gıbı sanki..
                            Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                            Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                            NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• Emirates doğru ise hem çok elit hem çok iyi bir iş olmuş olur.

Dünyanın en büyük havayolu şirketinden sponsorluk çok başarılı iş olur
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• arsenalin bahtsizligi emiratesden cok stan kroenkeden kaynaklaniyor bence

la rams de bu adam satin alali berbat, bi belimizi düzeltemedik

İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5 yıllık olması daha cazip değilmi ? ısım hakkı,gögüs reklamı,tribun ısım hakları ,localar ve kombınelerden yaklasık 20 milyon euro gıbı bır parayı kaldıracagız gıbı sanki..
                                simdilik degil
                                ama cok basarili olursak ve Türkiye futbolu hepden kazdigi kuyuya düsmese avantaja dönüsebilir
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 21:45.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X