Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    uzun bir mesaj yazdım ama gönderiyorum site donuyor.
    Sana mesajda kota sınırı koymuş olabilirler.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sana mesajda kota sınırı koymuş olabilirler.

bakim renkdaşım bu gidicekmi .bu giderse oda gitmesi lazım.

neden bana kota sınırı konuluyormuş ben trabzonspor taraftarı değilmiyim.adminlerimden açıklama bekliyorum.

selçuk rendaşımıza 13 tane soru sormuştum stadla ilgili 50 kere denedim site dondu.normal mesaj atınca gitti ama.ve yanlışlıkla sorularıda sildim .
      En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 00:24.

Yorum

• Filelerin kesinlikle sık örülmüş olmasından yanayım çünkü herkesin bildiği üzere karadenizde balıkçıların ağları da böyle sık örülür en azından yöremize özgü bir şey ortaya çıkar ve logomuzla süsleriz diye düşünüyorum.
        HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

• Ronin az daha zorla 10 bin mesaja ulaşacaksın, ha gayret.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• aaa Ronin gelmiş...

Yorum

• bjk nin stadindan iceriden ve disaridan her gün görüntüler alinirken biz de neden stada Adam sokmuyorlar? cok mu gizli yürütülüyor isler. Pentagon mu insa ediyorlar arkadas.
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Stadyumun içerden çekilen görüntülerini izleyince yapılacak daha çok işin olduğu anlaşılıyor.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vodafone Arena'nın içindeki işçilik, detaylar vs. Akyazı'dan çok daha ileride. Stadımızı kendimiz yapmamız çok zordu ama ihale ve proje sürecine biraz daha müdahale edebilseydik ortaya daha kaliteli bi iş çıkabilirdi.

Çıkmazdı hocam bunun için kendini üzme. Bu benzetme için kimse kızmasın ama toki sitesinde ki bir daire ile bir rezidanstan aynı işçiliği beklememek lazım
                  ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Adamlar her detayı düşünmüş, helal olsun vallla. Gerçekten içiyle dışıyla süper bir stadyum olmuş.

Yorum

• 11 Nisan 2015
                      1.jpg

12 Mart 2016 (Bu tarihten sonra da elle tutulur bir ilerleme yok.)
                      2.jpg

Eğri oturup doğru konuşalım; bu stadın sahibi, sahip çıkanı yok. Son 1 yıldaki "ilerleme" bu kadar.

- Çatının statik hesabında şaşma oldu dediler.
                      - Çelik firma tedarikçisi Sakarya Stadı için üretim yapıyor, bizim ürünleri yetiştiremiyor dediler.
                      - Yüklenici firmayı suçladılar.
                      - Her defasında topu TOKİ'te attılar.

Biraz umutlanmaya başlasak da yönetim hala ağırlığını hissettirebilmiş değil. Hükümet ve TOKİ nezdinde süreci hızlandıracak girişimler sonuç bulmuş gibi görünmüyor.

Büyük bir maç kaybedildiğinde türlü kelime oyunlarıyla ülke basınında yer kapmaya çalışan yerel basın ortada yok. Neden her gün (ya da haftada bir) bir muhabirinizi stad nöbetine göndermiyorsunuz? Nerede sizin sarsıcı gücünüz?

Biz de kusurluyuz. Günde onar yirmişer kez rakip kulüplerin stat sayfalarına bakıp gelişmeleri görürken kendi stadımız için sesimiz çıkmıyor. Kulüp telefonları susmamalı, sosyal medyada sürekli gündemde tutulmalı. Yerel yöneticiler vasıtasıyla hükümet ve TOKİ'nin işleri hızlandırması talep edilmeli.

Başka statlarda 2-3 haftada yapılan çevre düzenlemesi bizde 1 yıl sürmüş ve hala bitmiş değil. 1 yıl geçmiş çatının iskeleti tamamlanamamış. Tribünlerde ince işlere hala geçilememiş.

Uzattıkça sinirim bozuluyor. Özetle biz bu işleri beceremiyoruz. Kulüpteki birçok yöneticinin şu statta f1bekir arkadaşımız kadar emeği yok.
                      En son merdeme tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 11:02.

Yorum

• Vodafone Arena'nın dış montolama işini yapan arkadaşımmış yeni öğrendim. Yapım aşamasında bir anısını var.
                        Bir ara acilen 15-20 kadar duvar ustası sıvacı ihtiyacı oluyor. Piyasada sözü geçebilecek ortak arkadaşlarımızdan birisini arıyor ve yardım istiyor. Adamlar geliyor ama nerdeyse hepsi Trabzonspor formalı yada şapkalı..
                        Artık kasden mi öyle giyiniyorlar orasını bilemem.
                        Arkadaş rica ediyor "basın hergün burda lütfen formaları çıkaralım" ustalar olmaz diyor, çözüm olarak yelek veriyorlar, yeleği sadece 5 kişi kabul ediyor ve diğerleri gidiyor.
                        Ustalar müteahit arkadaşa sitem ediyorlar bizi nereye gönderiyorsun öyle diye.
                        Duruşlarından taviz vermeyen ustalara selam olsun.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eğri oturup doğru konuşalım; bu stadın sahibi, sahip çıkanı yok. Son 1 yıldaki "ilerleme" bu kadar.

- Çatının statik hesabında şaşma oldu dediler.
                          - Çelik firma tedarikçisi Sakarya Stadı için üretim yapıyor, bizim ürünleri yetiştiremiyor dediler.
                          - Yüklenici firmayı suçladılar.
                          - Her defasında topu TOKİ'te attılar.

Biraz umutlanmaya başlasak da yönetim hala ağırlığını hissettirebilmiş değil. Hükümet ve TOKİ nezdinde süreci hızlandıracak girişimler sonuç bulmuş gibi görünmüyor.

Büyük bir maç kaybedildiğinde türlü kelime oyunlarıyla ülke basınında yer kapmaya çalışan yerel basın ortada yok. Neden her gün (ya da haftada bir) bir muhabirinizi stad nöbetine göndermiyorsunuz? Nerede sizin sarsıcı gücünüz?

Biz de kusurluyuz. Günde onar yirmişer kez rakip kulüplerin stat sayfalarına bakıp gelişmeleri görürken kendi stadımız için sesimiz çıkmıyor. Kulüp telefonları susmamalı, sosyal medyada sürekli gündemde tutulmalı. Yerel yöneticiler vasıtasıyla hükümet ve TOKİ'nin işleri hızlandırması talep edilmeli.

Başka statlarda 2-3 haftada yapılan çevre düzenlemesi bizde 1 yıl sürmüş ve hala bitmiş değil. 1 yıl geçmiş çatının iskeleti tamamlanamamış. Tribünlerde ince işlere hala geçilememiş.

Uzattıkça sinirim bozuluyor. Özetle biz bu işleri beceremiyoruz. Kulüpteki birçok yöneticinin şu statta f1bekir arkadaşımız kadar emeği yok
                          .
                          disdan resimlen stadyumun ilerleme derecesini tespit edebildiniz icin tebrik ederim
                          önünüzde bitmis stadyum duruyor, catida 2 köse kalmis, icerde hersey dösenmis, sadece aletler kalmis
                          tribünde koltuklar ve panolar
                          birde diger stadyumlarlan bu kompleksin bir tutulmasi...
                          yönetim size agustosda mac oynanacak durumda olacak dedi
                          varmi bunun ötesi berisi
                          bu insanlar onlarca büyük insaat yönettiler, diyorsalar hesapladiklari var
                          ayrica hangi takim tokiye bizim kadar projeye etki etti

localar, dis beyaz döseme (merdiven alti), 5bin kisilik 2. saha, tesis binasinin alt yapisi ve spa bölümünün ilerletilmesi, hibrit cim, localarin min. donanimi, misafir tribünü yer degisimi...
                          unuttuklarimda vardir
                          tribün isitmasi, led isiklandirma ve stadyum cehpe isiklandirmasi icinde bastiriyor baskan

bizim yaptigimizi kimse yapamadi
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 11:24.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bir yerden gelecek emre bakar olay. Başkanımız RTE ile ufak bir iletişime geçer. RTE'nin bir telefon açması ile stadyum yarın bile biter. Ben başkanın siyasi ayağı kullanmasını isterim. Şuan terör ile boğuşan Türkiye var. Ters tepebilir fakat bakanlar aracılığı ile iletişim sonucu bütün sorunlar çözülür.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• Beşiktaş stadını kendi yaptı. Buraya eyvallah ama eğer siyasi olarak Fiko'nun arkasında RTE durmasaydı o stadyum biraz zor biterdi. Sen gecekondu yapmıyorsun. İstanbul'un en güzide yerine Stadyum dikiyorsun. Kültür, Şehircilik vs olaya bir müdahil olsa o Stadyumun yapımı 2 yıl gecikirdi. Eğer RTE olmasaydı Beşiktaş'ın stadyumu elinden alınır Beşiktaş geri bölgelerde bir yere Stadyum dikmek zorunda kalırdı. Kamulaştırma çerçevesinde ne yapabilirsin. İstanbulun tarihi mekanlarının ortasına bir ucube dikiyorsun. Yüksekliği şunu geçemez şehri gölgeleyemez denizi kapatamaz. Trafik kaldırmaz yapımı 30 bin en fazla olur gibi kısıtlamalardan RTE sayesinde kurtulmuştur bu kargalar.

vodafone-arena-da-yesil-cimler-cok-yakinda-8242931_3477_m.jpg

Şuraya bak. Bu stadyum İstanbul için bir ucube, Beşiktaş için bir saraydır.
                              En son Sercan Keleş tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 11:36.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                disdan resimlen stadyumun ilerleme derecesini tespit edebildiniz icin tebrik ederim
                                önünüzde bitmis stadyum duruyor, catida 2 köse kalmis, icerde hersey dösenmis, sadece aletler kalmis
                                tribünde koltuklar ve panolar
                                birde diger stadyumlarlan bu kompleksin bir tutulmasi...
                                yönetim size agustosda mac oynanacak durumda olacak dedi
                                varmi bunun ötesi berisi
                                bu insanlar onlarca büyük insaat yönettiler, diyorsalar hesapladiklari var
                                ayrica hangi takim tokiye bizim kadar projeye etki etti

localar, dis beyaz döseme (merdiven alti), 5bin kisilik 2. saha, tesis binasinin alt yapisi ve spa bölümünün ilerletilmesi, hibrit cim, localarin min. donanimi, misafir tribünü yer degisimi...
                                unuttuklarimda vardir
                                tribün isitmasi, led isiklandirma ve stadyum cehpe isiklandirmasi icinde bastiriyor baskan

bizim yaptigimizi kimse yapamadi
                                Stadın 1 yıllık gelişimini görmek için tez yazmaya ya da her açıdan fotoğrafları karşılaştırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Anlamak isteyen 1 fotoğrafla da anlar.

Dıştan tahmin yapmış değilim. Stadın içiyle ilgili değil tribünlerle ilgili yorum yaptım. Yani sahaya bakan kısımlar. Zahmet edip bir sayfa öncesine bakarsanız tribünde de durumun farklı olmadığını siz bile görebilirsiniz.
                                İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                belki kaçıranlar vardır. kısa da olsa video isteyen ..https://www.instagram.com/trabzonspor.tv/
                                Benim önümde bitmiş bir stadyum durmuyor. Koltuklar, reklam panoları, zemin vs kolay işler gibi görünüyor evet. Fakat fotoğraflardaki fark için 1 yıl beklediysek, normal şartlar altında bu eksiklikler de öyle birkaç ayda tamamlanmaz.

Birileri bir şeyler yapmadığı sürece bu stadın Ağustos'a yetişebileceğine inanmıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X