Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulüpte bir tane düzgün iş yok ki stad düzgün olsun tamamen vasat hiç bir ayrıcalıklı özelliği olmayan stadı 10 senedir yapıcaklar diye bekliyoruz proje tamamen iptal olsa avni akerin üstünü kapatsalak üzülmem şu an o kadar bezdirdiler bir bursaspor olamadık şaka gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bu nasıl bir çalışma hızıdır ya çok rahat yetişmesi lazımdı stadın sezona offf
      ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Çalışmalar durdu mu acaba?

Yorum

• Mavi koltuklar, bordo merdiven araları. Differdange stadı. Fena durmuyor bence?

Yorum

• Buyrun renktaslar.bugün de hiç çalışma yoktu.belki haftasonu içeri girebilirim.
            Biz dar sokaklarında
            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Emir kimden acaba? Aceleleri yok herhalde 2020-2021 sezonuna yetiştirirler!

Yorum

• Hacıosmanoğlu: "Stadın bitiş tarihini veremem, stadı yapan biz değiliz. Ancak yeni sezon tamamlanmadan yeni stada geçeriz diye düşünüyorum. Bakarsınız Allah nasip eder şampiyon oluruz ve ligi Avni Aker'de tamamlarız böyle bir durumda yeni stada sonra ki sezon geçeriz."
                En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 23.07.2015, 21:24.

Yorum

• biz bu stadı nasıl doldurucaz çok merak ediyorum 20 bnlik avni akere 10 bin kişi geliyor bu 41 binlik stad nasıl dolucak.

birde mavi koltuk isteyenler yokmu stad tam kabak gibi sırıtsın diye heralde mavi koltuğu istiyorlar.

şunu anlayın maviciler 41 binlik stada 20 bin kilşide gelse koltuklar maviyse kabak gibi sırıtıcak o boşluklar.

zaten en asil rengimiz bordo bordo olursa sırıtmaz 20 bin gelsede koyu renk hertürlü defermasyonu kapar. kilolularda boşuna koyu giymiyor.

şu mavi özentinizden vazgeçin bu sadece özenti m.city yada başak bir takımın stadına özenti onların stad fuul doluyor .

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hacıosmanoğlu: "Stadın bitiş tarihini veremem, stadı yapan biz değiliz. Ancak yeni sezon tamamlanmadan yeni stada geçeriz diye düşünüyorum. Bakarsınız Allah nasip eder şampiyon oluruz ve ligi Avni Aker'de tamamlarız böyle bir durumda yeni stada sonra ki sezon geçeriz."
                    Puhahahaha...

İho: Stadın ne zaman biteceğini Allah bilir,
                    Bana böyle bir bilgi gelmedi...
                    Bana bir şey söylenmedi...

[emoji23] [emoji23] [emoji23]
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• o değilde her maçımızı 8-9 bin kişiye oynadığımızdan dün oynadığımız takımın stadyumu tam bize göreydi
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stadın devre arası açılmasından yana değilim. Yeni sezonda herşeyiyle birlikte bitmiş, oturmuş, coşkulu şekilde açılsın
                        Bence böylesi daha iyi. Yeter ki istismar edilmesin
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Acaba diyorum çalışanların senelik iznini bayram tatili ile birleştirip toplu halde kullandırma gibi birşey mi yaptılar.
                          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence böylesi daha iyi. Yeter ki istismar edilmesin

Abi istense de devre arasında açılmaz stadyum, iddia ediyorum seneye bu zamanlara zar zor yetişecek.

Yorum

• Bizim stadyum deniz kenarında diye niye bu kadar övülüyor anlamadım. Bayramda giderken baktım samsun stadı da deniz kenarına yapılıyor, belki başkaları da vardır. O kadar da özel bir şey değil ki. Hele rüzgar, trafik gibi faktörleri düşünürsek olumsuz bile diyebiliriz. Bizim stadyum sıradan bir şey işte, ekstra bir özelliği yok. Görsel olarak da diğerlerine göre daha kötü bile diyebiliriz. Toki yapıyor hepsini, bize ayrıcalık yapmayacağı en baştan belliydi.

Ulaşım, ısıtma vs benim için temel özelliklerdi, bunlar yok. Zaten takım iyi değil, başarı yok, tribün bu şartlarda dolmaz. Bir stadı güzel yapan da taraftarı olduğuna göre bu stat güzel olmayacak. Lince mince gelmeyin hemen, fikrimi paylaştım sadece. Umarım ulaşım ve ısıtma problemleri çözülür.
                              En son atomantcum tarafından düzenlendi; 24.07.2015, 12:50.
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim stadyum deniz kenarında diye niye bu kadar övülüyor anlamadım. Bayramda giderken baktım samsun da deniz kenarına yapılıyor, belki başkaları da vardır. O kadar da özel bir şey değil ki. Hele rüzgar, trafik gibi faktörleri düşünürsek olumsuz bile diyebiliriz. Bizim stadyum sıradan bir şey işte, ekstra bir özelliği yok. Görsel olarak da diğerlerine göre daha kötü bile diyebiliriz. Toki yapıyor hepsini, bize ayrıcalık yapmayacağı en baştan belliydi.

Şehir merkezinde olmaması, ısıtma olmaması vs benim için temel özelliklerdi, bunlar yok. Zaten takım iyi değil, başarı yok tribün bu şartlarda dolmaz. Bir stadı güzel yapan da taraftarı olduğuna göre bu stat güzel olmayacak. Lince mince gelmeyin hemen, fikrimi paylaştım sadece. Umarım ulaşım ve ısıtma problemleri çözülür.
                                Bizim stat deniz kenarına değil denizin içine yapılıyor. Türkiye'de ilk. Dolgu sahası üzerine yapılıyor. Isıtma problemi vs her şey çözülür, çevre düzenlemesi de yapıldığı zaman tüm dünya konuşacak bu projeyi buraya yazıyorum. Ayağının dibindeki Avni Aker'e gitmeye üşenen taraftar 10 dakika uzaklıkta ki Akyazı'ya gider mi meçhul zaten üşenen gitmesin boş, yalaka, beleşçi taraftarlarla işimiz yok bizim 5 bin kişi gitsin gerekirse, inletsin o stadı. Millet nerelere gidiyor takımı için. Her taraftarın ayağına stat yapamayız. Takımını seven kıçını kaldırır gider o stada.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X