Ben bir Vodafone Arena Bir Tt arena bir Timsah arena bie Torku arena bekliyordum. Ama yanlarında çok küçük duruyor stad. Bu kadar küçük olacaksa niye Avni Akerde kalmıyoruz ki?
ne desem goy goy olacak.neyse kardeş hayırlı traşlar ne diyeyim
futbol izlemek için çok daha iyi bir atmosfer gibi geliyor bana.bitmeden söylemek zor tabi. barnebau dışında büyük gözüken statları sevmem. zeminden uzaklaştıran bir atmosfer oluşuyor. liverpool everton statları en sevdiklerim. akyazı'nın da öyle bir havası var, kale arkalarındaki localar dışında. trabzonspor'a yakıştı diyelim. bir de koltuk renkleri ufak detaylar tatmin edici olursa yeterli benim için.
41000 kişilik kapasite, taraftar tabiriyle kutu gibi stad,basık bir çatı.
Tek eksik oturmaya gelmeyen taraftar.Daha ne isteyelim ki.
Ben stadın halinden gayet memnunum.
ne desem goy goy olacak.neyse kardeş hayırlı traşlar ne diyeyim
Ne alaka ki renktaş trollük falan yapmıyorım burada bilen biliyordur beni Yani atmosfer baskı olarak yetersiz kalır demek istedim burada stadı kötülemiyorum.
~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Bu sponsor ile ilgili bir fikir verebilir. Bence sponsor QNB olacak. Sadece tahmin...
Finansbank, Katar Devlet Bankası'na satılıyor.
EkonomiFinansbank'ın National Bank of Greece'e ait hisselerinin Qatar National Bank'a devredilmesine onay verildi.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Finansbank'ın National Bank of Greece'e (NBG) ait hisselerinin Qatar National Bank'a (QNB) devredilmesine onay verdi.
Finansbank tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamaya göre, BDDK tarafından, bankanın sermayesinde NBG SA'ya ait yüzde 82,23, NBGI Holdings BV'ye ait yüzde 7,90 ve NBG Finance PLC'ye ait yüzde 9,68 oranındaki hisselerin, QNB SAQ'ya devredilmesine ve söz konusu hisse devri ile birlikte NBG'nin doğrudan payının yüzde 0'a düşmesine izin verildiği ifade edildi.
41000 kişilik kapasite, taraftar tabiriyle kutu gibi stad,basık bir çatı.
Tek eksik oturmaya gelmeyen taraftar.Daha ne isteyelim ki.
Ben stadın halinden gayet memnunum.
Hocam sanırım şöyle heybetli, dışarıdan bakınca göz kamaştıracak bir şey istiyorsunuz.
Aynen öyle Çatı öyle bir görüntü veriyor verecek de, ama biraz daha kutu görünümünden uzaklaşmalıydı bence. Aslında bunı konuşmaya bile gerek yok çünkü oranın 3 te 1 i bile çoğu maçta dolmayacağından atmosfer falan etkileyici olmayacaktır
En son emrhan61 tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 18:32.
~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Zaten mevcut 5000-6000 civarı her sene iyi kötü her durumda stada gelen bir kitle var.Birde küsmüş,heyecanını yitirmiş bir kitle var.Önemli olan küsen kitleyi o stada toplamak.Yeni stad,yeni heyecan demek,olası ilk 4-5 maç peşpeşe galibiyetlerle o stad çok rahat dolar,bunu başaracak potansiyel var.Ayrıca ben stadyumda hep bir ağızdan bağırma olayına pek mantıklı bakmıyorum.Bence hep bir ağızdan bağırmak,tezahurat gibi içi boş fikirler üreteceğimize daha farklı şeyler üstüne yoğunlaşalım.En iyi tezahurat stadı doldurmaktır,dünyanın hiçbir yerinde maçta bağırıp çağırmayla futbolcu motive edilemez,bu bizim gibi aslında futbolu çok bildiğini zanneden lakin hiçbir şekilde futbol kültürü olmayan taraftarımızın uydurmasıdır.Futbolcuyu dolu tribünlerle motive edersin.
TRABZONSPOR Yönetiminin Yeni Yuvamıza Renk Ver isimli projesini oyluyoruz...
Kisaca söylemek gerekirse, diger stadlar ne büyük bos alanlarda, ne de denizin kenarindalar. Cogu sehrin icinde bir yerde. Gözlerimiz de yandaki objeler ile bir objeyi kiyasladigi icin, bazi objeler durumuna göre büyük veya kücük gözükür. Haliyle bizim stadyum göz yanilmasi nedeniyle kücük gözüküyor, cünkü yaninda kiyaslanacak bir obje yok deniz disinda. Deniz de o kadar büyük oldugu icin, stad yaninda kücük kaliyor. Halbuki fotograflara dikkatli bakarsaniz, vincler, arabalar, insanlar ile kiyaslarsaniz, ne kadar büyük ve ihtisamli oldugu anlasiliyor ama bunun icin dikkatli ve detaya bakmak gerekiyor.
Özellikle belirtmek lazim: diger stadlarin fotograflari genellikle stadin tüm kadrajin icinde olacak kadar cekilmis. Bizim stad denizin yaninda oldugu icin, malum manzarayi da arka plana alabilmek icin, tüm kadraji degil de, kadrajin yarisini kullaniyor fotografi cekenler. Haliyle diger stadyum resimleri ile kiyaslandiginda, digerleri sanki daha büyükmüs gibi oluyor cünkü zoom farki var arada.
En son cerasus tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 19:28.
Aslında İngiliz tarzı stadımız olacak ve ben begeniyorum ama şu locaaları etrafı beyaz yapmılar koltuk rengi ne işe locaların etrafını camarını ona göre ayarlasalar
Yorum