Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkes aynı fikirdeyse, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir.
    ne gada enteresan oldi habu iş
    sakin olun...

Yorum

• Bugün ligtv verilerine göre stadta rakip seyirci ile beraber 27bin civarı seyirci varmış

Şu haliyle bile ambiyansı muhteşem idi

boş halinden bile etkilenmiştim, açıkçası arena ve konyadan daha çok hoşuma gitti

özellikle kale arkasının bütünlüğü etkileyici

Bursa'nın galibiyetine sandığımızdan daha fazla etki ettiler
      En son memmedaga tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 03:50.
      sakin olun...

Yorum

• Bursa'nin kale arkasi, Dortmund gibi,, ve gerçekten iyi ki öyle yapmislar
        Biz de, "tek katli tribün olur mu yaaa" diye saçma sapan seyler yazalim... laylayomcu olduk artik herhalde,,, çekirdek çitlama hangi tribün seklinde olur onun derdindeyiz tabi... bir de adamlar localari biraz gizli yapsin, bizse kabak gibi ortaya koyalim, oh ne güzel...
        Herhalde kamera oradan çekecek, karsidan çekip localari göreceksek tiksinirim kusarim... herhalde o ihtimal 1% bile degil de belli olmaz tirsiyorum yine de
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bursa'nin kale arkasi, Dortmund gibi,, ve gerçekten iyi ki öyle yapmislar
          Biz de, "tek katli tribün olur mu yaaa" diye saçma sapan seyler yazalim... laylayomcu olduk artik herhalde,,, çekirdek çitlama hangi tribün seklinde olur onun derdindeyiz tabi... bir de adamlar localari biraz gizli yapsin, bizse kabak gibi ortaya koyalim, oh ne güzel...
          Herhalde kamera oradan çekecek, karsidan çekip localari göreceksek tiksinirim kusarim... herhalde o ihtimal 1% bile degil de belli olmaz tirsiyorum yine de

eeeee bunları zamanında hep dile getirmiştim sonra trool oldum işte gerçekleri herkes görmeye başlıyor .

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bursa'nın stadının yapılış sürecinde beğendiğimi söylemiştim ama çatısı olmamış sanki,bayağı bir yüksek ve altı boş hantal görünüyor.Hoşuma gitmedi benim bir de merdivenleri çok belirgin olmuş.Kale arkasında atkı açtıkları halde bile merdiven izleri görünüyor.
            Bizim çatı galiba böyle olmayacak?

çatı matıyı geçelim bi zahmet şu bütünlüğe şu azgın seyirci baskısına bakarmısınız.kimin umrıunda o maçta çatı yada kim çatıyı görücek o seyirci cehenneminde.işte baskı işte atmosfer ben buna derim.

Yorum

• Bir de bizim staddaki olusabilecek görüntüyü düsünüyorum da, tek parça tribünlerle dolu olan Avni Aker'de bile birliktelik yasanmiyor o görüntü verilmiyorsa, yeni stadda ne rezil ne bölük pörçük görüntü görecegiz sormayin gitsin.... umarim yanilirim
              Ama sanki bilerek yaptilar arkadas, resmen bizi bitirecek hareketler bunlar, saka yapmiyorum ciddiyim...
              3'e 4'e bölseydiler bari, böyle saçmalik rezillik olmaz

Yorum

• ............

Yorum

Bir de bizim staddaki olusabilecek görüntüyü düsünüyorum da, tek parça tribünlerle dolu olan Avni Aker'de bile birliktelik yasanmiyor o görüntü verilmiyorsa, yeni stadda ne rezil ne bölük pörçük görüntü görecegiz sormayin gitsin.... umarim yanilirim
                  Ama sanki bilerek yaptilar arkadas, resmen bizi bitirecek hareketler bunlar, saka yapmiyorum ciddiyim...
                  3'e 4'e bölseydiler bari, böyle saçmalik rezillik olmaz
                  ya sefer
                  iyiki bir kale arkalari var
                  canim dostum yapma sunu daha
                  adamlarin stadyumu köstebek yuvasi
                  bak göreceksin bizimki onlardan güzel olacak

tek rakip stad olarak inönü ve seyrantepe

göreceksin
                  1 tani giris kapisi olmayan yatay,kat aralari camlan kapatilmis stadin atmosferini, akustigini
                  adamlarin cati yapisi basladigi yende bizimkinin catisinin en yüksek oldugu yer

anfieldde mac izlermis gibi olacaksin
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Abi çati konusunda giris kapisi konusunda pek bir sey bilmem, yazamam, hakli olabilirsin
                    Ama kale arkasi konusunda fikrim degismedi, Dortmund kale arkasi nasilsa benzerini yapmislar Bursa'ya, kötü mü ?? Kale arkalarini 2 katli yapmak niye ? çook büyük stadimiz mi var da kale arkasini 2'ye böldük ? localarin yeri ve sekli zaten rezillik, daha beteri yoktur...
                    Adamlarin stadi bizimkinden 10 15 bin fazla seyirci alabilecek gibi duruyor, oysa asagi yukari ayni...
                    Bunlarin yaninda aksutik konusu çok önemli, Avni Aker'in kapali kismi hariç hiç akustigi olmadi,, geçen sene Bursaspor ile yaptigimiz açilis karsilasmasinda bedava giris oldugu için kapaliya sen ben gibi insanlar gidince tezahüratlarda en çok ses oradan geldi ve ilk defa böyle bir sesle karsi karsiya kalmistim defalarca gittigim stadimizda... gerçekten korkunçtu, yeni stadlardaki akustikte taraftardan çikan ses bile biraz yapmacik ve yanki yapiyor, Avni Aker'in kapalisi bagiran adamlarla dolunca Seyrantepe falan bile çöp kalir yaninda
                    En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 04:38.

Yorum

• Locaları üst kısımdan alıp maraton ve kale arkalarındaki kat aralarına yerleştirseler çok daha güzel olurmuş.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya sefer
                        iyiki bir kale arkalari var
                        canim dostum yapma sunu daha
                        adamlarin stadyumu köstebek yuvasi
                        bak göreceksin bizimki onlardan güzel olacak

tek rakip stad olarak inönü ve seyrantepe

göreceksin
                        1 tani giris kapisi olmayan yatay,kat aralari camlan kapatilmis stadin atmosferini, akustigini
                        adamlarin cati yapisi basladigi yende bizimkinin catisinin en yüksek oldugu yer

anfieldde mac izlermis gibi olacaksin
                        köstebek yuvası haa nerdeymiş bu köstebek yuvaları onuda belirtseydin renkdaş.ben dolu trübünlere bakınca hiçbirköstebek yuvası filan göremiyorumda.bu senin çoook öncedenki tezindi köstebek yuvası ama boşken di o girişler merdivenler filan bak dolu olunca köstebek yuvası değil santim boşuk gözükmüyor artık kabul et dehşet bir stad bursa stadı hele o kale arkaları.

heee o çok övdüğün yatay trünler nasıl bir hava heybet baskı katıcak stadımıza onuda açıklarsan herkes aydınlanmış olur tabi aradaki o anormal sonradan icat edilen locaları nasıl saklıyacaksın onuda yazarmısın o locolarla nasıl bir trübün bütünlüğü olucak .

sefer asan aman Allahım benim bir yıl önce yazdığım şeylerdi bunlar bu stad sanki bizi bitirmek için özel yapılmış bir stad.

bundaki dayanağımda şehir dışında olması anormal eğimli ilk katlar aradaki sonradan icat localar bezden bir çatı dev hangar kapıları kale arkalarındaki çift katlar (tek kat olmalı demiştim) vee tabiki o mühendislik harikası localı apartman trübünü.

Yorum

Abi çati konusunda giris kapisi konusunda pek bir sey bilmem, yazamam, hakli olabilirsin
                          Ama kale arkasi konusunda fikrim degismedi, Dortmund kale arkasi nasilsa benzerini yapmislar Bursa'ya, kötü mü ?? Kale arkalarini 2 katli yapmak niye ? çook büyük stadimiz mi var da kale arkasini 2'ye böldük ? localarin yeri ve sekli zaten rezillik, daha beteri yoktur...
                          Adamlarin stadi bizimkinden 10 15 bin fazla seyirci alabilecek gibi duruyor, oysa asagi yukari ayni...
                          Bunlarin yaninda aksutik konusu çok önemli, Avni Aker'in kapali kismi hariç hiç akustigi olmadi,, geçen sene Bursaspor ile yaptigimiz açilis karsilasmasinda bedava giris oldugu için kapaliya sen ben gibi insanlar gidince tezahüratlarda en çok ses oradan geldi ve ilk defa böyle bir sesle karsi karsiya kalmistim defalarca gittigim stadimizda... gerçekten korkunçtu, yeni stadlardaki akustikte taraftardan çikan ses bile biraz yapmacik ve yanki yapiyor, Avni Aker'in kapalisi bagiran adamlarla dolunca Seyrantepe falan bile çöp kalir yaninda
                          adamlarin bir tane büyük taraftar grupu var
                          bizim 50 tane kücük kücük gruplarimiz
                          parcalanmis olmasi bu yöndende iyi olmus
                          rezil olurduk böyle tribünlen
                          bursada olacaktir
                          acilisinda 27 bine oynayan stadin normalde kaca oynayacagini düsünüyorsun

herkes kale arkasina gececek, bütün stad bosmus gibu duracak
                          yaz kenara

localarda yanlissiniz zaten
                          kat aralarinda loca olmasaydi oralar 7 metre yüksekligi olan delik olacakti
                          hem akustigi bitirirdi hemde gran kanyon gibi delik olacakti kat aralarinda

stadimizin cok yanlisi var
                          ama burada yanlis seyler tartisila tartisila degismesi gereken hic biseye pek etki edemedik

buda resmi konulmayan kale arkasi

bu stadin standarti olacak
                          bence
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 05:04.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adamlarin bir tane büyük taraftar grupu var
                            bizim 50 tane kücük kücük gruplarimiz
                            parcalanmis olmasi bu yöndende iyi olmus
                            rezil olurduk böyle tribünlen
                            bursada olacaktir
                            acilisinda 27 bine oynayan stadin normalde kaca oynayacagini düsünüyorsun

herkes kale arkasina gececek, bütün stad bosmus gibu duracak
                            yaz kenara

localarda yanlissiniz zaten
                            kat aralarinda loca olmasaydi oralar 7 metre yüksekligi olan delik olacakti
                            hem akustigi bitirirdi hemde gran kanyon gibi delik olacakti kat aralarinda

stadimizin cok yanlisi var
                            ama burada yanlis seyler tartisila tartisila degismesi gereken hic biseye pek etki edemedik
                            Bu açidan bakinca evet, bizim taraftar bölünmüs onlarin tek taraftar grubu var falan... ama bu sekil bizi daha da bölmeye iter... tek olunca en azindan yan yana olmaya mecbur bazi gruplar,,, simdi en ufak olusumlar bile oraya buraya çöreklenecek, daha fena bölünmüs olacagiz... Bursa bos stada oynayacak meselesi de bizim sorunumuz degil ama bugün çok dolu olmamasinin sebebi havanin epey yagisli olmasiydi bence...
                            Loca konusunda kesinlikle bu bizim localari savunamam, o olmasaydi da olurdu bosluk doldurulurdu bir sey olurdu, su an ayni binalarin balkonundaki camlar gibi olmus, daire gibi duruyorlar... hiçbir stadda öyle 2 3 kat üst üste loca yoktur, böyle çirkini yoktur en azindan, hele hele onlarin üstündeki 2 3 sirali tribün gerçekten dalga geçilecek cinsten

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sefer asan aman Allahım benim bir yıl önce yazdığım şeylerdi bunlar bu stad sanki bizi bitirmek için özel yapılmış bir stad.
                              bundaki dayanağımda şehir dışında olması anormal eğimli ilk katlar aradaki sonradan icat localar bezden bir çatı dev hangar kapıları kale arkalarındaki çift katlar (tek kat olmalı demiştim) vee tabiki o mühendislik harikası localı apartman trübünü.
                              Yani bunlari düsününce ben de bu isin içinde kötü niyetin olduguna inanmaya basladiml... bu kadar da olmaz
                              4 tane acil çikis kapisi olayi da var sanirim, hiçbir stadda öyle bir sey yok, bir de bize "uefadan dolayi" diye yutturmaya çalisanlar oldu, oysa öyle bir sey yok... eger yanlissam düzeltin renkdaslar

Yorum

Bu açidan bakinca evet, bizim taraftar bölünmüs onlarin tek taraftar grubu var falan... ama bu sekil bizi daha da bölmeye iter... tek olunca en azindan yan yana olmaya mecbur bazi gruplar,,, simdi en ufak olusumlar bile oraya buraya çöreklenecek, daha fena bölünmüs olacagiz... Bursa bos stada oynayacak meselesi de bizim sorunumuz degil ama bugün çok dolu olmamasinin sebebi havanin epey yagisli olmasiydi bence...
                                Loca konusunda kesinlikle bu bizim localari savunamam, o olmasaydi da olurdu bosluk doldurulurdu bir sey olurdu, su an ayni binalarin balkonundaki camlar gibi olmus, daire gibi duruyorlar... hiçbir stadda öyle 2 3 kat üst üste loca yoktur, böyle çirkini yoktur en azindan, hele hele onlarin üstündeki 2 3 sirali tribün gerçekten dalga geçilecek cinsten
                                protokol baska hikaye
                                orasi zaten para icin yapildi
                                orayi hic katma

hem hic bursanin protokolunu gördünmü
                                inönünün bütün tribün aralari 2 kat loca oluyor...

abartmamak gerek

Ünal Karaman

Yorum

Çalışıyor...
                                X