Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sahil şeridine döşenen parke taşları çok güzel,güzel aydınlatma elemanlarıyla çok güzel gözükecektir.Gönül ister ki aydınlatma elemanları da özel tasarlansın emmee....

Benim çılgın fikrim daha iyi Stadyuma giden yollarda yanlarda anı duvarları olsun bu duvarlarda kronolojik olarak Trabzonda sporun tarihi ve Trabzonspor anlatılsın az yazı bol resimle.
    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Öncelikle kompleksin adı "Spor" değil "Yaşam Kompleksi" olmalı.

Akyazı Yaşam Kompleksi
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Akyazı ve Beşirli sahilini muazzam bir noktaya getirecekler!

Spor Kompleksi ve Gülcemal Projeleri bu bölgeyi uçuracak...

Buralara oldukça şık restaurant ve cafederyalar, koşu ve yürüyüş alanları vb. yapınca inanılmaz çekici bir yer olacak!

Şehrin sınıf atlayacağı mekanları buralara toplarsak Trabzonspor hem maddi hem de manevi kazanç sağlayabilir.

Bir kalite standardı belirlenmeli...

Yorum

• Trabzon sahiline demiryolu ulaşım hattı yapılmadığı sürece o yaşayan komplek işi yalan olur. Madem şehrin dışına yaptın, ulaşımını da sağlayacaksın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Rayli sistemin yapilmasi trabzonda gercekten ciddi manada dusunuldu ama sehrin potansiyelenin rayli sistemin masrafini karsilayamacigi icin suanlik vazgecildi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İsim yazdırma önerisi gayet makul ve mantıklı, abartılacak bir şey yok 2-3 tane mobese koyarsın olur biter.

Yorum

• Trabzon Türkiye'de sinemaya önem veren 4'üncü il konumunda. Yaşam kalitesi olarak ta 4'üncü sırada. 81 il içerisinden suç oranı en düşük illerden birisi. Ekonomik olarak 30'uncu sırada. Türkiye'deki her 8 kişiden birisi Trabzon'da yaşamak istiyor. En temiz 3'üncü hava temizliği. İnsan,araç,yüz ölçümü açısından en çok asfalt yola sahip illerin başında geliyor. Eğitim oranı çok yüksek. Sağlık sektöründe 8'inci sırada. Çevre illerden göç almaktadır.

Bu araştırma gösteriyor ki Trabzon'u biz çok yanlış tanıyoruz
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Sinemaya gideceğine maça git maça.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu yaz bayağı bir takıldım orada çok boş ve bakımsız bir yer
                    Kocaelide yaşıyorum bence seni başka bi yere götürmüşler sekapark diye.
                    Günde 100 binden fazla insanın uğradığı bi yerden bahsediyoruz.
                    Akyazıya çok benziyor. Ordaki kafeler müthiş bir gelir kaynağı.
                    Altta resimde de gördüğünüz kafede o manzarada bişeyler içmenin verdiği hazı kolay kolay alamıyorsun.
                    Bence Muharrem Usta burayı rol model alarak akyazıyı düzenlemeli.

Ayrıca stada uzak olmasına rağmen en alttaki resimde olduğu gibi Kocaelispor taraftarları ara ara burdan toplanıp maça gidiyor. O toplanılan yerde Fanta gençlik festivali Türkiye milli takımı maçları dahil bir çok konser ve organizasyon yapılıyor. Konserlerde adım atacak yer olmuyor.
                    11 mayıs 2008 de altay Kocaelispor maçı burda izlendi yaklaşık 50 bin kişi vardı bende ordaydım.
                    Tam bir kompleks ve şuan İzmitin en işlek yeri.
                    Kocaelide 10 tane aileyi çevir haftasonu gezecek olsanız nasıl değerlendirirsiniz de 7-8 i Sekaparka gideriz der.
                    Benim oturduğum yere 25 dakika mesafede ama en uğrak yerim.
                    Hafta sonları gelenlerin azınmanmıcak bir kısmıda İstanbuldan geliyor.
                    Ayrıca Sekapark boyu ilerlediğinizde lunaparkta hemen denizin dibinde.
                    Demem o ki , böyle bi yer yaptığınızda uzaklığın bi önemi olmuyor.

sekapark 0.jpgsekapark 1.jpgsekapark 2.jpgsekapark 3.jpg
                    Ekli dosyalar
                    En son Ubeyithan tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 06:00. Sebep: eksik yazdım
                    http://i1011.hizliresim.com/2010/11/28/4796.jpg

Yorum

• taslara isim yazilmasi bencede bos is
                      ufak anitlar olsa belki bende dedem icin yaparim

bende barca gibi yapardim
                      10 yil pesin paraya kombine alana ömür boyu o koltuga ismi yazilsin
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzon Türkiye'de sinemaya önem veren 4'üncü il konumunda. Yaşam kalitesi olarak ta 4'üncü sırada. 81 il içerisinden suç oranı en düşük illerden birisi. Ekonomik olarak 30'uncu sırada. Türkiye'deki her 8 kişiden birisi Trabzon'da yaşamak istiyor. En temiz 3'üncü hava temizliği. İnsan,araç,yüz ölçümü açısından en çok asfalt yola sahip illerin başında geliyor. Eğitim oranı çok yüksek. Sağlık sektöründe 8'inci sırada. Çevre illerden göç almaktadır.

Trabzon'da mı hava temiz? Külliyen yalan, Trabzon'da kışın hava gerçekten berbat durumda, nefes almak imkansız.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzon'da mı hava temiz? Külliyen yalan, Trabzon'da kışın hava gerçekten berbat durumda, nefes almak imkansız.
                          Yaylalardan bahsediyorlar galiba. Ya da Trabzon'a hiç gelmemişler.
                          HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kocaelide yaşıyorum bence seni başka bi yere götürmüşler sekapark diye.
                            Günde 100 binden fazla insanın uğradığı bi yerden bahsediyoruz.
                            Akyazıya çok benziyor. Ordaki kafeler müthiş bir gelir kaynağı.
                            Altta resimde de gördüğünüz kafede o manzarada bişeyler içmenin verdiği hazı kolay kolay alamıyorsun.
                            Bence Muharrem Usta burayı rol model alarak akyazıyı düzenlemeli.

Ayrıca stada uzak olmasına rağmen en alttaki resimde olduğu gibi Kocaelispor taraftarları ara ara burdan toplanıp maça gidiyor. O toplanılan yerde Fanta gençlik festivali Türkiye milli takımı maçları dahil bir çok konser ve organizasyon yapılıyor. Konserlerde adım atacak yer olmuyor.
                            11 mayıs 2008 de altay Kocaelispor maçı burda izlendi yaklaşık 50 bin kişi vardı bende ordaydım.
                            Tam bir kompleks ve şuan İzmitin en işlek yeri.
                            Kocaelide 10 tane aileyi çevir haftasonu gezecek olsanız nasıl değerlendirirsiniz de 7-8 i Sekaparka gideriz der.
                            Benim oturduğum yere 25 dakika mesafede ama en uğrak yerim.
                            Hafta sonları gelenlerin azınmanmıcak bir kısmıda İstanbuldan geliyor.
                            Ayrıca Sekapark boyu ilerlediğinizde lunaparkta hemen denizin dibinde.
                            Demem o ki , böyle bi yer yaptığınızda uzaklığın bi önemi olmuyor.

[ATTACH=CONFIG]8319[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8320[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8321[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8322[/ATTACH]
                            Olay budur renktaş özellikle kafelerin denize tahta basamaklı yapılması, manzarası nargilenin kalitesi v.s benden tam puan aldı.
                            Demem o ki sekaparkın bir modeli akyazıya uygulanabilir. Yeterki başkana bu konu ulaşabilsin.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon Türkiye'de sinemaya önem veren 4'üncü il konumunda. Yaşam kalitesi olarak ta 4'üncü sırada. 81 il içerisinden suç oranı en düşük illerden birisi. Ekonomik olarak 30'uncu sırada. Türkiye'deki her 8 kişiden birisi Trabzon'da yaşamak istiyor. En temiz 3'üncü hava temizliği. İnsan,araç,yüz ölçümü açısından en çok asfalt yola sahip illerin başında geliyor. Eğitim oranı çok yüksek. Sağlık sektöründe 8'inci sırada. Çevre illerden göç almaktadır.

bu yukarida yazilanlardan en az 2 tanesi dogru olsaydi, ben Trabzon u birakip yurt disina asla goc etmezdim.. bana Trabzon denildiginde, sokaga tukuren ne var lan diyen sokak zibidileri, kendini dingonun ahirinda sanan ve gorgusuz magara ayilari geliyor... Trabzon dogma ve buyume birisi olarak, Trabzon denildiginde tamamen bunlar geciyor aklimdan..
                              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu yukarida yazilanlardan en az 2 tanesi dogru olsaydi, ben Trabzon u birakip yurt disina asla goc etmezdim.. bana Trabzon denildiginde, sokaga tukuren ne var lan diyen sokak zibidileri, kendini dingonun ahirinda sanan ve gorgusuz magara ayilari geliyor... Trabzon dogma ve buyume birisi olarak, Trabzon denildiginde tamamen bunlar geciyor aklimdan..

Doğru söze ne denir, bu araştırmayı kim yapmışsa düzgün bir şey ortaya koyamamış.

Yorum

Çalışıyor...
                                X