Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• saha olculeri iyi, baya buyuk gibi geldi stat.kamera acisindan mi oluyor artik nedir avni aker hem enine hem boyuna hep kucuk gibi gelmistir bana.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hayir
      alakasi yok, sansa uyan taraflari var

sen bilen franfurt stadini gezdikten sonra aslinda güzel stadimiz demistin
      yalanmi

uzun süre stat görmeyen arkadaslarin fantazisi bence cok abarti oluyor

sonuna katiliyorum, ama kadere isyan etmeden
      yaratanin bize uygun gördügü kadere
      Bizim staydum Commerzbank Arenadan bir iki gömlek üstün dedim doğrudur. Ülkedeki diğer Anadolu ekiplerinin stadyumlarıyla yapı olarak aynı olsa da bizimkinin onlardan üstün olduğu da apaçık.

Ama bu bize bu stadyumun damdan düşer gibi dikte edildiği gerçeğini değiştirmiyor. Sıfırdan bizim için bir stadyum yapmak isteseydiler Akyazının şartlarına göre tasarlanırdı. İnşaat aşamasında her şey yerli yerinde olurdu ve daha fazla ilerleme katedilirdi.

Adam bir proje aldı bu yapılacak dedi, yüzlerce kişi o kılıfı Akyazıya uydurmak için seferber oldu. Kaç yıl geçti bir türlü doğrultamıyoruz afedersin bi taraftarımızı.

Bu kılıfa uydurma görevini alanlar memnundur zaten hallerinden. Ekmek kapısı sonuçta onlar için. Olan biz taraftara oluyor.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bjk nin stad ismi vodafone arena

stadın çatısında iki tarafta da vodafone arena yazıyor

tribüne koltuklara vodafone arena yazmışlar

vodafone spor gibi bir şey olmuş
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bursa'nın çatısı localar nedeniyle çok yüksek olunca ve kale arkaları eğimli olunca o istenilen Dortmund kele arkası havası vermemiş.Olimpiyat kale arkası efekti olmuş.Zaten pek beğenmiyordum ama iyi bir futbol stadı olmadı maalesef.
          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            burası Trabzonspor için değerlendirilmeli mükemmel bir yer kafanı dinlemek için şehrin gürültüsünden kaçabileceğin bir yer parklar bahçeler eğlence yerleri avm ler plaj ne istersen buraya kurabilirsin tamamı Trabzonspor'a çalışır ayrıca akyazı da trabzonspora verilecek yüzdenin dışında kalacak yerler muhtemelen satışa çıkarılacak buraları da Trabzonspor 49 yıllığına kiralayabilir kim hayır diyebilir ki veya kim trabzonspora rakip olarak oralara talip olabilir ki burayıda trabzonspora bağladın mı iki tane hes projen var kartaldaki arsa trabzonsporu uçurur yeter ki bunu düşünebilecek bir yönetim çıksın bi manyak çıkıp her şeyi heba etmesin

sanirim saka yapiyorsun
            havaalani pistinin altinda
            kafa dinlemek
            gürültüden uzak olmak...
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

sanirim saka yapiyorsun
              havaalani pistinin altinda
              kafa dinlemek
              gürültüden uzak olmak...
              Istanbulun en gozde sahillerinden biri florya ve ataturk havalimaninin hemen yaninda. Sen bakma havalimani yaninda olusuna trabzona gunde kac ucak iniyor ki
              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                burası Trabzonspor için değerlendirilmeli mükemmel bir yer kafanı dinlemek için şehrin gürültüsünden kaçabileceğin bir yer parklar bahçeler eğlence yerleri avm ler plaj ne istersen buraya kurabilirsin tamamı Trabzonspor'a çalışır ayrıca akyazı da trabzonspora verilecek yüzdenin dışında kalacak yerler muhtemelen satışa çıkarılacak buraları da Trabzonspor 49 yıllığına kiralayabilir kim hayır diyebilir ki veya kim trabzonspora rakip olarak oralara talip olabilir ki burayıda trabzonspora bağladın mı iki tane hes projen var kartaldaki arsa trabzonsporu uçurur yeter ki bunu düşünebilecek bir yönetim çıksın bi manyak çıkıp her şeyi heba etmesin

burasının en iyi şekilde değerlendirilmesi Devlet Hava Meydanları İşletmesinin pist yapımı için 100-120 milyon TL karşılığı devredilerek elde edilecek paranın tamamının yüksek faizli banka kredilerinin kapatılması sureti ile olur.Böylece yaklaşık 150 milyon TL borçtan kurtulmuş oluruz.Bunun dışındaki Mehmet Ali Yılmaz tesislerine yapılacak her türlü yatırımdan Trabzonspor zarar eder.Hemen yanında hava alanı olmamış olsa farklı alternatifler olabilirdi.
                En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 20:39.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Istanbulun en gozde sahillerinden biri florya ve ataturk havalimaninin hemen yaninda. Sen bakma havalimani yaninda olusuna trabzona gunde kac ucak iniyor ki
                  et Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Trabzon Havalimanı’ndan alınan bilgilere göre, 2013 yılının Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında toplamda 4 milyon milyon 47 bin 895 kişi kullanırken, bu sayı 2014 yılının ilk yarısında artarak 4 milyon 505 bin 700 kişiye yükseldi. 2013 yılının ilk 6 ayında Trabzon Havalimanı’na 33 bin 32 uçak gelirken, 2014 yılında bu sayı 35 bin 280’e yükseldi.
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 20:54.

Ünal Karaman

Yorum

et Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Trabzon Havalimanı’ndan alınan bilgilere göre, 2013 yılının Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında toplamda 4 milyon milyon 47 bin 895 kişi kullanırken, bu sayı 2014 yılının ilk yarısında artarak 4 milyon 505 bin 700 kişiye yükseldi. 2013 yılının ilk 6 ayında Trabzon Havalimanı’na 33 bin 32 uçak gelirken, 2014 yılında bu sayı 35 bin 280’e yükseldi.
                    Ortalama saatte 5 ucak. Verdigim ornekte dakikada 3 felan. Eger mekan insanlari cezbederse havalimaninin yaninda olmasi dert degil demek istedigim. Ama yinede verdigin bilgiler icin tesekkurler
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ortalama saatte 5 ucak. Verdigim ornekte dakikada 3 felan. Eger mekan insanlari cezbederse havalimaninin yaninda olmasi dert degil demek istedigim. Ama yinede verdigin bilgiler icin tesekkurler
                      sotchi kis olimpiyatlari oldugu zaman dakika basi kalkis ve inis vardi

ama zaten orasi dhmi nin trabzon havalimani genisletme projesi dahilinde
                      2017 veya 18 bütcesi dahilinde kamulastirilacaktir
                      100 bin dolar civari degeri var oranin
                      dhmi almasa havalani hotelleri sira tutuyor
                      tesislerin arkasindaki koca cayirlik arsada bizim, degeri ondan okadar

trabzon pistti klasmanindaki pistlerden en kisalarindan, ondan mecbur yenilenip genisletilecek

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        burasının en iyi şekilde değerlendirilmesi Devlet Hava Meydanları İşletmesinin pist yapımı için 100-120 milyon TL karşılığı devredilerek elde edilecek paranın tamamının yüksek faizli banka kredilerinin kapatılması sureti ile olur.Böylece yaklaşık 150 milyon TL borçtan kurtulmuş oluruz.Bunun dışındaki Mehmet Ali Yılmaz tesislerine yapılacak her türlü yatırımdan Trabzonspor zarar eder.Hemen yanında hava alanı olmamış olsa farklı alternatifler olabilirdi.
                        bu verdiğiniz bilginin bir dayanağı yok.. ülkenin en iyi işleyen 2. havaalanı sabiha gökçende bir pist var.. nasıl oluyor da bizim havaalanına 2. pist yapacaklar.. olsa olsa pistin biraz genişletilip uzatılması olur ki onda da bizim tesislere dokunmazlar..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Dün maçtaydım. Özellikle stadı çok merak ediyordum. Ben stadı beğenmedim. Ruhu olan bir stad değil. Mimari olarak tribünler birbirinden kopuk, tavan çok yüksek ve en üstteki localar gecekondu gibi görünüyor. Yağmurlu havalarda ön koltuklarda oturanlar rahat ıslanırlar. Her şeye rağmen, bittiğinde bizim stadın daha güzel olacağını düşünüyorum.

Yorum

sotchi kis olimpiyatlari oldugu zaman dakika basi kalkis ve inis vardi

ama zaten orasi dhmi nin trabzon havalimani genisletme projesi dahilinde
                            2017 veya 18 bütcesi dahilinde kamulastirilacaktir
                            100 bin dolar civari degeri var oranin

100 bin $ değildir o yanlışlık oldu sanırım?

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              100 bin $ değildir o yanlışlık oldu sanırım?
                              evet kusura bakmayin
                              100 milyon dolar civari olacakti

Ünal Karaman

Yorum

evet kusura bakmayin
                                100 milyon dolar civari olacakti
                                estağfurullah ne kusuru sadece şok oldum ilk başta o kadar

Yorum

Çalışıyor...
                                X