saha olculeri iyi, baya buyuk gibi geldi stat.kamera acisindan mi oluyor artik nedir avni aker hem enine hem boyuna hep kucuk gibi gelmistir bana.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayir
alakasi yok, sansa uyan taraflari var
sen bilen franfurt stadini gezdikten sonra aslinda güzel stadimiz demistin
yalanmi
uzun süre stat görmeyen arkadaslarin fantazisi bence cok abarti oluyor
sonuna katiliyorum, ama kadere isyan etmeden
yaratanin bize uygun gördügü kadere
Ama bu bize bu stadyumun damdan düşer gibi dikte edildiği gerçeğini değiştirmiyor. Sıfırdan bizim için bir stadyum yapmak isteseydiler Akyazının şartlarına göre tasarlanırdı. İnşaat aşamasında her şey yerli yerinde olurdu ve daha fazla ilerleme katedilirdi.
Adam bir proje aldı bu yapılacak dedi, yüzlerce kişi o kılıfı Akyazıya uydurmak için seferber oldu. Kaç yıl geçti bir türlü doğrultamıyoruz afedersin bi taraftarımızı.
Bu kılıfa uydurma görevini alanlar memnundur zaten hallerinden. Ekmek kapısı sonuçta onlar için. Olan biz taraftara oluyor.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
bjk nin stad ismi vodafone arena
stadın çatısında iki tarafta da vodafone arena yazıyor
tribüne koltuklara vodafone arena yazmışlar
vodafone spor gibi bir şey olmuşhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburası Trabzonspor için değerlendirilmeli mükemmel bir yer kafanı dinlemek için şehrin gürültüsünden kaçabileceğin bir yer parklar bahçeler eğlence yerleri avm ler plaj ne istersen buraya kurabilirsin tamamı Trabzonspor'a çalışır ayrıca akyazı da trabzonspora verilecek yüzdenin dışında kalacak yerler muhtemelen satışa çıkarılacak buraları da Trabzonspor 49 yıllığına kiralayabilir kim hayır diyebilir ki veya kim trabzonspora rakip olarak oralara talip olabilir ki burayıda trabzonspora bağladın mı iki tane hes projen var kartaldaki arsa trabzonsporu uçurur yeter ki bunu düşünebilecek bir yönetim çıksın bi manyak çıkıp her şeyi heba etmesin
havaalani pistinin altinda
kafa dinlemek
gürültüden uzak olmak..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanirim saka yapiyorsun
havaalani pistinin altinda
kafa dinlemek
gürültüden uzak olmak......6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburası Trabzonspor için değerlendirilmeli mükemmel bir yer kafanı dinlemek için şehrin gürültüsünden kaçabileceğin bir yer parklar bahçeler eğlence yerleri avm ler plaj ne istersen buraya kurabilirsin tamamı Trabzonspor'a çalışır ayrıca akyazı da trabzonspora verilecek yüzdenin dışında kalacak yerler muhtemelen satışa çıkarılacak buraları da Trabzonspor 49 yıllığına kiralayabilir kim hayır diyebilir ki veya kim trabzonspora rakip olarak oralara talip olabilir ki burayıda trabzonspora bağladın mı iki tane hes projen var kartaldaki arsa trabzonsporu uçurur yeter ki bunu düşünebilecek bir yönetim çıksın bi manyak çıkıp her şeyi heba etmesin
En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 20:39.
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstanbulun en gozde sahillerinden biri florya ve ataturk havalimaninin hemen yaninda. Sen bakma havalimani yaninda olusuna trabzona gunde kac ucak iniyor kiEn son selcuk tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 20:54."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Trabzon Havalimanı’ndan alınan bilgilere göre, 2013 yılının Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında toplamda 4 milyon milyon 47 bin 895 kişi kullanırken, bu sayı 2014 yılının ilk yarısında artarak 4 milyon 505 bin 700 kişiye yükseldi. 2013 yılının ilk 6 ayında Trabzon Havalimanı’na 33 bin 32 uçak gelirken, 2014 yılında bu sayı 35 bin 280’e yükseldi....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtalama saatte 5 ucak. Verdigim ornekte dakikada 3 felan. Eger mekan insanlari cezbederse havalimaninin yaninda olmasi dert degil demek istedigim. Ama yinede verdigin bilgiler icin tesekkurler
ama zaten orasi dhmi nin trabzon havalimani genisletme projesi dahilinde
2017 veya 18 bütcesi dahilinde kamulastirilacaktir
100 bin dolar civari degeri var oranin
dhmi almasa havalani hotelleri sira tutuyor
tesislerin arkasindaki koca cayirlik arsada bizim, degeri ondan okadar
trabzon pistti klasmanindaki pistlerden en kisalarindan, ondan mecbur yenilenip genisletilecek"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburasının en iyi şekilde değerlendirilmesi Devlet Hava Meydanları İşletmesinin pist yapımı için 100-120 milyon TL karşılığı devredilerek elde edilecek paranın tamamının yüksek faizli banka kredilerinin kapatılması sureti ile olur.Böylece yaklaşık 150 milyon TL borçtan kurtulmuş oluruz.Bunun dışındaki Mehmet Ali Yılmaz tesislerine yapılacak her türlü yatırımdan Trabzonspor zarar eder.Hemen yanında hava alanı olmamış olsa farklı alternatifler olabilirdi.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Dün maçtaydım. Özellikle stadı çok merak ediyordum. Ben stadı beğenmedim. Ruhu olan bir stad değil. Mimari olarak tribünler birbirinden kopuk, tavan çok yüksek ve en üstteki localar gecekondu gibi görünüyor. Yağmurlu havalarda ön koltuklarda oturanlar rahat ıslanırlar. Her şeye rağmen, bittiğinde bizim stadın daha güzel olacağını düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesotchi kis olimpiyatlari oldugu zaman dakika basi kalkis ve inis vardi
ama zaten orasi dhmi nin trabzon havalimani genisletme projesi dahilinde
2017 veya 18 bütcesi dahilinde kamulastirilacaktir
100 bin dolar civari degeri var oranin
100 bin $ değildir o yanlışlık oldu sanırım?
Yorum
-
İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle100 bin $ değildir o yanlışlık oldu sanırım?
100 milyon dolar civari olacakti"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet kusura bakmayin
100 milyon dolar civari olacakti
Yorum
Yorum