Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bana gore acilis icin alttaki kadro davet edilsin, onlarla mac yapalim. Hem sikecilere guzel bir mesaj gonderilmis olur hem bazi kustugumuz/kusturuldugumuz futbolcularla barisilir. Ne olursa olsun onlar bizi sampiyon yaptilar. Barcelonayi bilmemneyi cagirip ustune para verip mac yapmak kucuk takimlarin yapacagi is bence. Siz ne dusunuyorsunuz?

------------------------Tolga Zengin

Serkan Balci--Giray Kacar--Egemen Korkmaz--Hrvoje Cale

----------------Selcuk Inan--Gustavo Colman

Ibrahim Yattara----------Jaja----------Engin Baytar

----------------------Burak Yilmaz

TD: SENOL GUNES

Yedekler:
    Arkadiusz Glowacki
    Umut Bulut
    Ceyhun Gulselam
    Alanzinho
    vs..
    Bir Umut Bulut faciası daha yaşayamam ben
    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
    Beşirli/TRABZON

Yorum

Bana gore acilis icin alttaki kadro davet edilsin, onlarla mac yapalim. Hem sikecilere guzel bir mesaj gonderilmis olur hem bazi kustugumuz/kusturuldugumuz futbolcularla barisilir. Ne olursa olsun onlar bizi sampiyon yaptilar. Barcelonayi bilmemneyi cagirip ustune para verip mac yapmak kucuk takimlarin yapacagi is bence. Siz ne dusunuyorsunuz?

Yedekler:
      Arkadiusz Glowacki
      Umut Bulut
      Ceyhun Gulselam
      Alanzinho
      vs..
      Güzel öneri.
      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir Umut Bulut faciası daha yaşayamam ben
        Jaja zevki onu dengeler korkma sen

Yorum

• Sponsorluk olayı ve sonrasında kombine ve loca satışı başlamalı. Stad yeni sezona yetişecek belli ki. Geç kalmayalım.

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sponsorluk olayı ve sonrasında kombine ve loca satışı başlamalı. Stad yeni sezona yetişecek belli ki. Geç kalmayalım.
            Stadı yedişdirebilicek yönetim kadrosu bununda planlamasını yapıp geç kalmaz herşeyi yerli yerine oturtur merak etme
            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vakit yaklaşsın el birliğiyle yaparız bi etkinlik illa ki , ama turnuva fikri nası ilginiz çekmez şaşırdım
              Ben maçtan önce görsel şölen olsun, Konserler olsun, iyi bir takımla fazla oyuncu değişikliği olmayan bir maç ve açılış taraftarıyım. Belkide bu yüzden.

Yorum

• aslında turnuva çok mantıklı hem yayın sponsoru bulunur hem de isim hakkı pazarlanıp rakiplerin giderleri karşılanır. hatta her yıl sezon öncesi dörtlü turnuva olarak geleneksel hale bile getirilebilir. bittiğinde buraya her takım gelmek ister çok güzel kamp yeri oluyor gerçekten..

Yorum

• Stadı küçük Old Trafford a benzetiyorum

Yorum

• Yorum

• Çatının ne kadar yüksek olacağı merak konusu.malum baklava deseninden dolayı yüksekten alçağa inişli bir form uygulanacak.ancak o iniş tam olarak nerden itibaren başlayacak merak konusu?

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hatta açlış için BordoMavi Turnuva düzenleyelim , Barcelonayla birlikte Drogheda ve Aston Villa gelsin
                        4 takımlı turnuvada 2 şer maç oynamak gerek yalnız. O biraz sıkıntı.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Yedekler:
                          Arkadiusz Glowacki
                          Umut Bulut
                          Ceyhun Gulselam
                          Alanzinho
                          vs..
                          Çok güzel ve anlamlı fikir ama böylesine para akıtacak biyerin o gün tıklım tıklım dolması şart. Yerel kafalar Drogheda Aston Villa falan anlamaz. Messi, Ronaldo falan olmalı. PSG bile kurtarmaz. Barcelona yada Real Madrid şart. 41 bin kişilik stadyum o gün 45 bin kişi olmalı. O gün ne kadar dolu olursa sonraki maçlara da o oranda katılım olur. O havayı soluyan çoğu kişi bırakamaz gelir yine.
                          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Aston Villa kesinlikle olmalı . Büyük takımın kim olduğu önemli değil benim için.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çatının ne kadar yüksek olacağı merak konusu.malum baklava deseninden dolayı yüksekten alçağa inişli bir form uygulanacak.ancak o iniş tam olarak nerden itibaren başlayacak merak konusu?
                              abi o yüzden antepin stadında uygulanan çatı altını kapatma modelini uygularsak en alçak kısım kadar yükseklik olur oda tahminim 3 metre kadar olur.
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çatının ne kadar yüksek olacağı merak konusu.malum baklava deseninden dolayı yüksekten alçağa inişli bir form uygulanacak.ancak o iniş tam olarak nerden itibaren başlayacak merak konusu?
                                Bu şekilde bir şey olacak.

Yorum

Çalışıyor...
                                X