Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunları kimden nasıl duyup yazabiliyorsunuz gerçekten anlayamıyorum, bazı arkadaşların hayal güçlerine hayranım...

Yorum

• Yok firmalar batmış, maaşları ödeyemiyormuş, çelik firmasına borcu varmış yok Vs. Staddan yetkili diye sunduğunuz adamlar kim, insanları neden yanıltıyorsunuz. Merak edenlere daha öncede söyledim her zaman kapımız açık..

Yorum

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok firmalar batmış, maaşları ödeyemiyormuş, çelik firmasına borcu varmış yok Vs. Staddan yetkili diye sunduğunuz adamlar kim, insanları neden yanıltıyorsunuz. Merak edenlere daha öncede söyledim her zaman kapımız açık..
        Okuduğunuz yazıları alıntı yaparak cevap verirseniz mesajın kime gittiği belli olur.
        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rayli sistemin yapilmasi trabzonda gercekten ciddi manada dusunuldu ama sehrin potansiyelenin rayli sistemin masrafini karsilayamacigi icin suanlik vazgecildi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ciddi mana düşünülmüştür,sonra da amaan ne gerek var zaten otobüs seferleri bile yeterli değil,kısacık yol giden dolmuşlarla mahkum olsun herkes,kimsenin itirazı da yok, sonra küser dolmuşçular diyerek vazgeçilmiştir.Sonra büyükşehir Trabzon diyorlar bir de inanmamızı bekliyorlar.
          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH=CONFIG]8331[/ATTACH]

BJK'nin stadı'da efsane olacak

en mükemmel stad bursa stadı demiştim zamanında benle dalga geçilmişti gördünüzmü bursa stadını tam bir cebellah .

Yorum

• Şahsen ben hiç beğenmedim [MENTION=24730]61ronin61[/MENTION]
              HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Ben de yazdıktan sonra farkettim, alıntı yapmadığım için damdan düşer gibi olmuş. Ancak diyeceğim şu, 2417 sayfa yazılmış burada ve doğru mu diye bir kişi sormamış bizlere, sizce bu komik değil mi? Aranızfan bir temsilci çıkarırsanız daima misafir edeceğimi ve doğru bilgiyi paylaşacağımı daha önce iletmiştim, tekrarlamak istedim, ne kadar da olsa insan alınıyor yalan haberlere..

Yorum

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben de yazdıktan sonra farkettim, alıntı yapmadığım için damdan düşer gibi olmuş. Ancak diyeceğim şu, 2417 sayfa yazılmış burada ve doğru mu diye bir kişi sormamış bizlere, sizce bu komik değil mi? Aranızfan bir temsilci çıkarırsanız daima misafir edeceğimi ve doğru bilgiyi paylaşacağımı daha önce iletmiştim, tekrarlamak istedim, ne kadar da olsa insan alınıyor yalan haberlere..
                  Haklısınız. Epeydir girmediniz küstünüz bize herhalde. Ancak söylediklerinizden burayı sürekli takip ettiğinizi anlıyorum. Keşke sürekli olmasa da ayda 1-2 sefer girip bizleri aydınlatsanız. Şu anki durum nedir, ne kadar eksiğimiz var, ne Zaman bitecek vs....

Yorum

• bugünkü maçta 24 bin civarında seyirci vardı galiba

dolması da önemli değil

gelen on bin kişi de olsa taraftar olduğunun, maça geldiğinin bilincinde olsun yeter
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• bizim stat çok kötü ve dandik çoğu takıma bu tarz yapıyorlar zaten
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haklısınız. Epeydir girmediniz küstünüz bize herhalde. Ancak söylediklerinizden burayı sürekli takip ettiğinizi anlıyorum. Keşke sürekli olmasa da ayda 1-2 sefer girip bizleri aydınlatsanız. Şu anki durum nedir, ne kadar eksiğimiz var, ne Zaman bitecek vs....
                        Ben buraya ne yazarsam yazayım, birileri köpürür neticede herkes Trabzonlu yapan da yaptıran da kullanacak olan da O yüzden kısa ve net olarak şunu söylüyorum sadece, eğer ki bir şehrin bütün insanları benim dediğim doğrudur diyorsa orada iş yapmak inanın çok zor çünkü sonuca ulaşmak için önce kendi aralarında bir bütünlük sağlanmasını bekliyorsun, beklerken de kimse senin ne durumda olduğunu sormuyor ama süre aşınca herkes sana yükleniyor.. Çatı en önemli etken, iyi bir alt yüklenici ancak gecikti, sözleşmesi normalde mayısta bitiyordu birçok sebep ileri sürüldü ve devam etmesi sağlandı. Çatı bitmeden ne membrana ne sahaya girilemiyor. İçerideki imalatlar sonlanamıyor. Çevrede imar planı değişikliği akabinde çalışmalara başlayabildik, kış da olsa uygun havayı yakalayınca imalat yapıyoruz. Projede maalesef eksiklikler ve gözden kaçanlar olduğu için tüm kompleks bu bütçeyle tamamlanamayanbilir, Daha detaylı bilgi vermek isterdim ama maalesef bunu burada yapamıyorum. Mümkün olan en kısa sürede bitirmek için çalışıyoruz. Evet beklenilenin çok üstünde maliyetimiz var ama bundan dolayı bir gecikme söz konusu olamaz, yapılan değişiklikler bize zarar da verse bu bizim taahhüdümüz inşallah sonu iyi olur, ben fazla takip edemiyorum arkadaşlarım sürekli takipteler, hepinize hayırlı geceler arkadaşlar..

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizim stat çok kötü ve dandik çoğu takıma bu tarz yapıyorlar zaten

malesef doğruları yazmışsın renkdaşım.

Yorum

• Bursa'nın stadının yapılış sürecinde beğendiğimi söylemiştim ama çatısı olmamış sanki,bayağı bir yüksek ve altı boş hantal görünüyor.Hoşuma gitmedi benim bir de merdivenleri çok belirgin olmuş.Kale arkasında atkı açtıkları halde bile merdiven izleri görünüyor.
                            Bizim çatı galiba böyle olmayacak?

Yorum

• [MENTION=47660]cevap[/MENTION] cevaplarınız için teşekkürler. son bir soru önümüzdeki sezona şunu net olarak diyebilir misiniz gelecek sezon Akyazı Stadındayız.

Yorum

• Herkes aynı fikirdeyse, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Çalışıyor...
                                X