Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Türkiye'nin Lebi Derya tek stadı bizimkisi , beğenmediğimiz localar var ama onlarıda nasıl gizleyecekler göreceğiz ondan sonra yorum yapmak lazım bencede güzel olmadı loca tribünü ama gelirin yarısını neredeyse o localardan alacağız zaten büyük firmalara satılır localar istanbul takımlarındada böyledir bu düzen adamlar zaten gelipte izlemez maç bile paramızı alır işimize bakarız,Trabzon gibi bir şehirde 20 TL lik bilete bile laf ediyorlar ondan sonra niye bu kadar loca oldu deniyor cevabı tamamen duygusal, loca harici bence gayet güzel oluyor stad , bursanın kale arkalarının dikliği cezbediyor özellikle yaşı genç olanları onları anlıyorum ama buram buram abartı o stad hem içi abartı hemde o sürüngen timsah kaplamasınıda geçirdilermi çatılarına dışıda abartı olacak ve ucubeye benzeyecek, açık söylüyorum aynı şey bizde olsa linç ederlerdi yönetimi timsah nedir yahu bir yabancı oyuncusu gol sevincini timsah yürüyüşü şeklinde yapmış ne efsanevi ve anlamlı hikaye ama vay be diyorum Bursa stadının muhabbeti kapansın diyorum artık lütfen, bitince göreceksiniz bizim stad o altındaki platform ve para kuvvetine değişmeyeceğim kurban olduğum Trabzon'umun denizinin mavisi ve şairin dediği gibi üvey güneşini görmeye bile gidilecek stad seneye kombine şart.
Babannemin cenazesi sebebiyle geleli bir hafta oldu. Gözle görülür bir değişiklik olmadı burda olduğum süre içerisinde. İki direk parçasını birleştirdiler sadece.
Kuzenim Antalyalı bir şirket için çalışıyor. Stadyumun tesisatını döşüyor. Sarıdağlar yetkilisinin en mükemmel işin çıkmasını istediğini, her gelişinde bir kaç işi tekrarlattığını söylüyor. Hedefleri dört dörtlük bir eser ortaya çıkarmakmış.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Babannemin cenazesi sebebiyle geleli bir hafta oldu. Gözle görülür bir değişiklik olmadı burda olduğum süre içerisinde. İki direk parçasını birleştirdiler sadece.
Kuzenim Antalyalı bir şirket için çalışıyor. Stadyumun tesisatını döşüyor. Sarıdağlar yetkilisinin en mükemmel işin çıkmasını istediğini, her gelişinde bir kaç işi tekrarlattığını söylüyor. Hedefleri dört dörtlük bir eser ortaya çıkarmakmış.
basin sagolsun allah rahmet eylesin
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum