İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden hakediyorsun...Neden hak etmiyoruz açıklarmısın, mantıklı bir açıklaman var mı ?
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden hak etmiyormuşuz bu stadyumu açıklarmısın ?BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden hakediyorsun...
Soruya soruyla cevap verdigine göre nedeni bilmedigin bos bi yorum yapmissin. Türkiyede devlet yada baska kurunlar tarafindan bir takima stad yapilacaksa ilk Trabzona yapilir.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlasik Türk davranışı soruya soruyla karşılık vermekNeden hak etmiyoruz açıklarmısın, mantıklı bir açıklaman var mı ?
BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Yorum
-
İlk olarak colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesoruya soruyla cevap verdigine göre nedeni bilmedigin bos bi yorum yapmissin. Türkiyede devlet yada baska kurunlar tarafindan bir takima stad yapilacaksa ilk trabzona yapilir.BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Yorum
-
şunuda yazayim. Bazi arkadaşlar bazi diger illerede stad yapilmaya başladigi seklnde bir savunma yapiyor. Bizim stad 10 yildir yapulacak diye uyutuluyoruz. Kaldi ki o stadlar proje stadi. Dunya kupasi icin planlandi. Sana stad yapanlar dunya kupasinda mesafe uzak diye mac dahi uygun gormediler. Hemde daha uzak mesafelere mac verirken...BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şike meselesi patlak vermeden önceki ilerlemeye bak, bir de ondan sonrakine. İnsanların bu yüzden işkillenmesinin hakli bir tarafı yok mu sence? Ya da şike mahkemesi birinci gündem maddesiyken, birden şapkadan tavşan çıkarır gibi meydanlara Mainz kulübüne hazırlanmış projeyi denizin direkt üstüne monte ederek asmaları kimsenin garibine gidemez mi?
Ülkeye yapılan diğer stadlarla birlikte değil de onlardan sonra, tam da şikenin konuşulduğu dönemde bizimkine başlamaları insanları şüphelendiremez mi?
Bunların hepsine tesadüf diyebiliyorsan hala, pes doğrusu. Direkt şikeyi kapatmak istemelerinden sebep başlandı diyemeyiz elbette. Ama endirekt olarak şike konusunu bastırma amaçlı hız verildiği gayet açık.
Bu stadyum meselesindeki sıkıntılarımızın "Şikeyi bırakın saha sonuçlarına bakın, şikeyi bırakın transfer hatalarına bakın, eridiniz bittiniz" goygoyları yapanların ekmeğine yağ sürdüğü inkar edilemez bir gerçektir.
Şimdi bir de üstüne bu otobüs meselesi eklendi. Şikeden başka ilgilenmediğimiz konu kalmadı mübarek. Her gün yeni bir tartışma, yeni bir atraksiyon.
+ yaptiklarinin ise yaramadigini anlayinca yeni istekleri kabul etmezdiler
180 milyonluk projeyi 250 milyona kadar sisirdigimiz söyleniyor, ama sike icin susan bir trabzonlu ben görmedim, hukuk kurulumuzda uefaya baskisini devam ettiriyor, artik kadinköyden nere cikarsalar ciksinlar sikeci damgasini yiyorlar
diyelim gercekten sikeyi örtmek icin yapilan bir proje
hedefini buldumu
sikeyi örtme potansiyeli nedir
artik 24 binlik degil 41461 kisilik stadda azizeye ve sikecilere o özel sevgimizi dile getirecegiz
öyle degilmi
belki icimizde satilik sahislar vardir ama hicbir zaman satilik bir toplum olmadik ve olmayacagiz
önemli olan düsmanlarimizin niyeti degil bizim niyetimizdir,En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.04.2015, 20:31."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
O Stad tabikide bu Stad degil, Fakat bu türkiyede yeni bir stadyumu en cok hakeden takim oldugumuz gercegini degistirmez, 100bin tane sebeb yazarim buraya neden futbol anlaminda o HIZMETI hakettigimiz ile ilgili.
Kin ve nefret derken ?En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 10.04.2015, 20:33.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlasik Turk degilde Trabzonlu davranisi diyebiliriz. Espri olsun diye oyle giriş yaptim. Aciklamamda yukarda.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeçimlerde % 60 oy verilsin sonrada sus payı olarak stadyum yapıldı mantığı bana ters !BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Yorum
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalniz %40 ikna edilmesi sart. Şu an %5 lik bir kisim şike ve futbolla alakali. Onunda %2,5luk kismi o %60in icinde. Yani geri kalan %40 ve Turkiye genelindeki yrabzonsporlular şikenin kapatilmasi icin ciddi bir engel..İkna edilecek kesim seçim günü sandığı şehir olarak boykot edince ortaya çıkar. Yoksa A,B,C partileri bir şehirin yüzüne ben suçlunun yanındayım ama sende bana oy vereceksin diyorsa ve bu şehirde gidip %60 bir kısıma geri kalan %40 da diğer kısıma veriyorsa, bu kesimlerinde şehirde amaçlarına ulaşılıyorsa sen zaten susmuşsun demektir. Ayrıca bir zahmete girmeyeceklerdir . Bu benim düşüncem senin düşüncene de saygım var Erdal bey. Ama bu stadyum bizim hakkımız söke söke alacağız
Kupayı da alacağız sonra TRT de şenlik izleyeceğiz
Yorum
-
Hani bu stadyum yeni sezona yetişecekti ilk maçımızı orada yapacaktık. Birden bire stadyum yetişecek ama yollar yetişmeyebilir denmesinin nedeni acaba şu bizim iş güzar belediye başkanının isim konusundaki isteğinin geri tepmesi mi diye düşünüyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum