Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu arkadaşa neden ters cevap yazıyorsunuz önceliğiniz üst kimliğiniz trabzonspor değilmi sizde istemiyormusunuz dolgu alanının hepsinin trabzona verlmesini.

kimse ters cevap yazmadı yanlış anlamışsın sanırım..

İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ters cevap vermiyorlar,kaleci Lefter'in eldivenleri nerde diye soruyor millet.

kaleci lefter kim, anlamadım ?
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• La gidin yatın uyuyun hade...

Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Fatih resimler için teşekkürler.

Yorum

• Koray Aydın: Akyazı Projesi için Trabzon'dan Yavuz Selim Stadı, Kapalı Spor Salonu, Akçaabat Sebat Stadı,Terminal ve Orman Bölge Misafirhanesi'nin yerlerinin alındı."

liste uzadikca uzuyormu banami öyle geliyor
          Terminal ve Orman Bölge Misafirhanesi nerden cikti
          yani may tesislerini,eski adiyle ulusoy tesislerini ve müzemizin oldugu binayi verdikmi tamam olacak sanirim

biraz asiri abarttim mi bilmiyorum ama türkiyede bir stadlan tesis icin bu denli bedel ödeyen oldu mu hic???

bence en azindan gsgm binasini ve staddan kamp egitim merkezi arasi olan bütün arsalar Ts.a verilmeli
          aslinda dolgunun her karemetre verilmelide, bunada sükür diyecek duruma düsecegiz sanirim

En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.05.2015, 09:33.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadyumun yeni sezonunun başlangıcına yetişmeyeceği kesin. Belki sezon ortası diyorlar...

Bence sezon ortası açılacağına; diğer sezonun başlangıcında açılması daha iyi gibi geliyor bana...

Kısmet...
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• evet sirk çadırı olacak hatta kaddafinin çadırıda dedim bunu istanbul kulüpleri kabul edermiydiler cevap yok etmezlerdi peki soru neden trabzonkabullendi çünki akrada eleman ilişkileri vardır çizilmiş para harcanmış bir işin çöpe gitmesine izin vermediler çünki rant var çünki adam kayırma var çünki trabzon halkının yıllardır yapyıkları gibi göz boyama var bzim trabzonun gözüde kolay boyanır hemen inanırız adama ikigün önce küfrederken ikigün sonra fikrinden dönen hiç birşey olmamış gibi konuşan bir toplum olduk yani gerçek trabzonluluğumuzu kaybettik çıkarcı adam sendecilik bana dokunmayan bin yaşasın avanta varmı avanta demeye başladık peki tranzon yıllar önce böylemiydi yada böylemiydik önümüze koyulanı önce inceler ondan sonra kara veren bir toplumdan verileni kabul eden bir toplum olduk nerede kaldı bizim dik duruşumuz nerede kaldı bizim inadımız hayat savaşımız trabzonruhumuza ne oldu verilenle yetir olduk ...!evet ben kaddafini çadırı demeye devam edeceğim çümki benim şehrim canım trabzonum bundan daha iyisine layık olduğu içim kabul etmiyorum ve etmeyeceğim benim içinde kaddafinin çadırından öte geçmeyecek .UNUTMAKİ AVRUPALI BİR KULUÜP BU PROJEYİ KABUL ETMEYİP REDDETMİŞTİR BİZEYSE DAYATILMIŞTIR BU U KABUL EDECEKSİNİZ OKADAR DENMİŞTİR YAZIK YAZIK YAZIK DİYORUM KADDAFİNİN ÇADIRI HERKESE HAYIRLI OLSUN

Yorum

• İlk olarak myalmanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet sirk çadırı olacak hatta kaddafinin çadırıda dedim bunu istanbul kulüpleri kabul edermiydiler cevap yok etmezlerdi peki soru neden trabzonkabullendi çünki akrada eleman ilişkileri vardır çizilmiş para harcanmış bir işin çöpe gitmesine izin vermediler çünki rant var çünki adam kayırma var çünki trabzon halkının yıllardır yapyıkları gibi göz boyama var bzim trabzonun gözüde kolay boyanır hemen inanırız adama ikigün önce küfrederken ikigün sonra fikrinden dönen hiç birşey olmamış gibi konuşan bir toplum olduk yani gerçek trabzonluluğumuzu kaybettik çıkarcı adam sendecilik bana dokunmayan bin yaşasın avanta varmı avanta demeye başladık peki tranzon yıllar önce böylemiydi yada böylemiydik önümüze koyulanı önce inceler ondan sonra kara veren bir toplumdan verileni kabul eden bir toplum olduk nerede kaldı bizim dik duruşumuz nerede kaldı bizim inadımız hayat savaşımız trabzonruhumuza ne oldu verilenle yetir olduk ...!evet ben kaddafini çadırı demeye devam edeceğim çümki benim şehrim canım trabzonum bundan daha iyisine layık olduğu içim kabul etmiyorum ve etmeyeceğim benim içinde kaddafinin çadırından öte geçmeyecek .UNUTMAKİ AVRUPALI BİR KULUÜP BU PROJEYİ KABUL ETMEYİP REDDETMİŞTİR BİZEYSE DAYATILMIŞTIR BU U KABUL EDECEKSİNİZ OKADAR DENMİŞTİR YAZIK YAZIK YAZIK DİYORUM KADDAFİNİN ÇADIRI HERKESE HAYIRLI OLSUN
                valla renkdaş ne yapalaım havayamı uçurucaz stadı kabullensende kabullenmesende sevsende sevmesende görücü usulü evlendirildik işte. herkes hakettiğini yaşar.

Yorum

• Bana göre stadyumun şeklinden daha çok o kocaman arsanın bir şekilde Trabzonspor'a kazandırılıp sürdürülebilir gelir haline dönüştürülmesi gerekir. Geri kalanı lafü güzaf. Ekonomik olarak zaten çıkmazdayız, müthiş bir gelir kapısı olur.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    MHP daha da ileri gitmiş Akyazı için bizden alınanları da geri verecekmiş.
                    Buna güldüm . 99 deprem yardım paralarına benzemesin iş.
                    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Anladığım kadarı ile yavaşlığın sebebi malzemelerin geç gelmesi. Malzemeler hızlı gelirse montaj o kadar zaman alan bir şey değilmiş.
                      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bana göre stadyumun şeklinden daha çok o kocaman arsanın bir şekilde Trabzonspor'a kazandırılıp sürdürülebilir gelir haline dönüştürülmesi gerekir. Geri kalanı lafü güzaf. Ekonomik olarak zaten çıkmazdayız, müthiş bir gelir kapısı olur.
                        bence o dolgu alanını trabzonspora kazandırabilecek tek kişi trabzonspor başkanıdır.çünkü siyasiler belediye başkanları her zaman şunu yapıcaz bunu yapıcaz derler ama bağlı bulundukları parti ve onun ideolojileri ve siyasi menfaatleri herşeyden üstündür.yani belediye başkanı çıkıp diyebilirmi başbakanım bu dolgu alanını trabzonspora vericeksin yada iktidar partisi bir mlletvekili dermi demez sonra partisi tarafından kendini kapı önünde bulur.bu geniş çaplı bir olay ve gerçek samimiyet göstergesi (ama siyasiler ne kadar samimidir tartışılır) hangi parti olduğu önemli değil trabzon milletvekilleri hepsi birleşip diyebiliyormu başbakan trabzonun tapusunu almadığın kaldı bu dolgu alanını trabzonspora vericeksin.ben trabzonspor başkanı olsaydım tüm trabzonu gezer kapı kapı gezer herkesten imza alırdım ve bu imzaları başbakana yada cumhurbaşkanına verirdim tüm trabzon bu dolgu alanının trabzonspora verilmesini istiyor diye .ondan sonrası iktidarın keyfine kalmış vermedimi başkan olarak bir basın toplantısı düzenler ey trabzon halkı ben mesela diyim 500 bin imzanızı başbakana verdim dolgu alanını istedim vermediler ondan sonrasını oy isteyecek iktidar düşünsün.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdide binanın şekli sorun oldu
                          fatih en son yüzde yüz emindin kale arkası ve marotonda icat edilen localara kesinlikle 3 sıra gidiyor diyordun bende kesinlikle 3 sıra gitmiyor diyordum renkdaşlarımız bir aydınlatırmısın kaç sıra gittiği hakkında

Yorum

• bazı sitelerden akyazı stadı kompleks resimlere bakıyorumda bazı resimlerde kumsal var .hangi dahi çıkardıysa galiba kumsal projeden çıkarılmıştı .neden çıkarıldı bilen varmı yada o sahil kumsal yapmaya elverişlimi bilen varmı ?

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Objektif olarak bakiyorum o arsanın bize verilmesi adaletli bir yaklaşım olmaz.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Objektif olarak bakiyorum o arsanın bize verilmesi adaletli bir yaklaşım olmaz.
                                devlet hizmet için yokmu ve bu şehir futbol şehri herşeyi futbol olan olan bir şehir değilmi halk vergileri ne için veriyor o zaman yolda hastanede vb yapılmasın trabzona bu dolgu alanı trabzon sınırları içinde değilmi bu dolgu alanının trabzona verlimesi bir lutufmu trabzonun sahibi kim trabzonlularmı yoksa başkalarımı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X