Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    devlette halktir

canim diyecegiz, senin isin bize hizmettir, avni aker, 19 mayis ve yavuz selimi sana iade ediyoruz sehirin göbeginde, karsiliginda buranin halkinin takimina bu dolgu alaninin üst kullanim hakkini ücretli ver, sonra ne yaparsan yap

ist. kizkardeslerine stadyumlar, adalar, yaylalar, arsalar veriyorsun.
    burasida bizim denmeli
    o noktada trabzonda yaşayan vatandaşların bağlı oldukları siyasi oluşumlara baskı yapması gerekiyor.
    yani bmn ve diğer taraftar oluşumlarımız pek siyasete bulaşmıyor genel olduğu üzere ve bizim oluşumlarımızın bazı noktalarda talepkar olması kamuoyunda yanlış anlaşılmaya müsait bir vaziyet.
    dediğim gibi sanırım vatandaşın doğrudan ilçe/il başkanlıklarına müracaatı olursa değerlendirilecektir diye düşünüyorum.keza seçilmiş vekillerden de bu hususta yardım talep olunabilir.
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• * Adam bildiğin hastaneye neden karşısın diyor, ölümsüzüm ya ben ondan
      En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 07.08.2016, 22:27.
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        * Adam bildiğin hastaneye neden karşısın diyor, ölümsüzüm ya ben ondan
        Biliyordum
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biliyordum
          * Demekki değilim snein bildikleirnin hep tersi oluyor ya
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

* Demekki değilim snein bildikleirnin hep tersi oluyor ya
            Çok ayıp seni kandırmışlar
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok ayıp seni kandırmışlar

* Keşke kandırsaydılar keşke

Yorum

• Ben oraya hastane yapilmasi taraftariyim varmi itirazi olan.

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben oraya hastane yapilmasi taraftariyim varmi itirazi olan.
                  Var ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

* Adam bildiğin hastaneye neden karşısın diyor, ölümsüzüm ya ben ondan
                    efsane yorum
                    sakin olun...

Yorum

• Trabzon şehrinin turizm açısından geleceği orada yatıyor.
                      Trabzonspor'un geleceği orada yatıyor.
                      Şehrin insanının nefes alabileceği yegane toprak parçası orada duruyor.
                      Ama sen hepsini hastaneye gömüyorsun.
                      Şaka gibi gerçekten.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• istanbul da yaşayıp oraya hastane istemek nasıl birşey.
                        orada yaşayanların fikri daha önemli. hem ora degil de başka biryere hastane yapılırsa ne zararı olur.
                        yoksa hastalar tekerlekli sandalyelerle maçlaramı taşınacaklar
                        2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pankart açalım da sonra hepimizi gomünist ilan etsinler

Şaka bir yana, bu işin çözümü pankartla, yürüyüş ile, protesto ile olmaz bence. Olacak ise Berat Albayrak üzerinden yürümek lazım. Onu da yapabilecek olan biz değiliz. Yönetimdeki ağır toplar.
                          Tabi böyle bir dertleri var mıdır bilemem.

Aksine bence bunu yapacak olan bizleriz ...Berat Albayrak a biz taraftar olarak tepki göstere biliriz yöneticilerimiz bunu yapamaz ... Sürekli mail tweet atarak bunu yapabiliriz. Gerekirse mektup yollayalım sürekli. BMN olarak bilboardlara ilan verelim kampanya başlatalım para toplayalım. Arayallım telefonla isteedikmi ta amerikada ki topçunun telefon numarasını bulup whatsappdan yazan bir taraftarız biz bir bakanın numarasını bulmamız okadar da sürmemeli bence.
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            istanbul da yaşayıp oraya hastane istemek nasıl birşey.
                            orada yaşayanların fikri daha önemli. hem ora degil de başka biryere hastane yapılırsa ne zararı olur.
                            yoksa hastalar tekerlekli sandalyelerle maçlaramı taşınacaklar
                            Suan istanbulda yasasamda orayls ilgili planlarim var. Saglik hizmeti verilecek yeri devlet halka sormaz. Buraya hastane yapilmasinin kime ne zarari var. Stad yapildi spor tesisleride yapildi kalan bosluklarada sehir hastanesi seklinde bir kompleks konabilir herseye muhalefet etmeye gerek yok bence. Milyarlarca dolarlik yatirim yapilsin oraya fakat bir hastane icin halkin buyuk muhalefetiyle karsilassin.

Yorum

• [MENTION=22978]only ts[/MENTION]

Üslubuna dikkat et lütfen.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @only ts

Üslubuna dikkat et lütfen.
                                ne dedim ki ?
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X