Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    orda yanlissin
    o celiklerin disinin erozyon yapmasi gereklidir
    cünkü üstüne beton dökülecek ve o pas betonlan celigin baglantisini pekistiriyor
    ayrica beton icinde celigin oksijenlen temasi olmadigindan devam erozyon etmiyor
    yani hicbir sorun yok
    hatta ciplak parlak celikden daha iyi, beton celik bagi iyi olmadimi esneme degeri yapinin azalir, deprem gibi sallantilarda yada tribünlerde 40 bin kisinin tepismesinde kimbilir ne sorunlar olur
    Selçuk bu konuda sen yanlışsın
    Çelik demirin erozyona uğraması doğrudur gibi bir durum söz konusu değil uğramaması doğru olandır.
    Sağlıklı bir beton aşamasındaki çelik fabrika çıkışındaki halidir bunun üzerine pas, yağ, beton parçaları dahi olmaması gerekir. Bu şekildeki demir arındırılıp beton aşamasına geçilir. Tabi bunu her firma yapar mı, Türkiye de bu uygulanıyor mu bilemem !
    Akyazıdaki alana gelelim buradaki firmada senin gibi düşünüyordur büyük bir ihtimal ''yani hiç bir sorun yok ''

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selçuk bu konuda sen yanlışsın
      Çelik demirin erozyona uğraması doğrudur gibi bir durum söz konusu değil uğramaması doğru olandır.
      Sağlıklı bir beton aşamasındaki çelik fabrika çıkışındaki halidir bunun üzerine pas, yağ, beton parçaları dahi olmaması gerekir. Bu şekildeki demir arındırılıp beton aşamasına geçilir. Tabi bunu her firma yapar mı, Türkiye de bu uygulanıyor mu bilemem !
      Akyazıdaki alana gelelim buradaki firmada senin gibi düşünüyordur büyük bir ihtimal ''yani hiç bir sorun yok ''
      vallahi fatih ben öyle ögrendim
      insaat benim bransda olmasada ustalik sinavlarimizda hocalar celigin kullanilan bölgeye göre pasin tek yararli oldugu yer insaatir diye ögrendim ögrendim

zaten burda sadece en dis erozyona ugruyor
      celige pasin bi etkisi olana kadar zaten betonun icinde oksijensiz ortamda oluyor

o celikler passiz tutmak zaten kaca patlar bilmek istemiyorum
      passiz celikde insaatlarda görmedigimden sana inanasim gelmiyor

akyazi diyorsunda ben viyanada bunu görmedim
      viyananin 1 milyar dolarlik yeni merkez tren istasyonunda isim olmusdu, orada bilen öyleydi
      yani yanlis olduguna inanmakda bi okadar zor
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.04.2015, 09:16.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sizlerle paylasmak istedim. kat aralari reklam panosu ve alt katin en pst siradaki koltuklariyla iyi kamufle olmus
        renkdaş çok iyi resim paylaşmışsın ama köln ün stadının o resimdeki bölgede ara katta loca yok galiba ben tam bilmiyorum.bizde loca var o resimdeki kadar kapatamazlar.

Yorum

• stad kesinlikle koltuklar bordo renk olmalı hepsi.Hatta koyu bordo olsun. ancak koyu renk koltukla ara katları biraz saklayabiliriz yoksa ampül gibi parlar o arakatlar arkadaşta paylaşmış resimde o reklam panoları olabildiğince aşağı inmeli maximum seviyede aşağı sarkmalı.koyu renk kiloyu saklar stadlarda da trübüne derinlik kazandırır koltuklar mutlaka bordo olmalı.

Yorum

• futboldan anlayan ne kadar insan varsa resimleri gösteriyorum vavvvvvvvvv muhteşem stad falan filan...forum harici kimse yani dışarıdaki insanlar ''yok loca çok,mesafe fazla,gibi gibi boş ayrıntılara girmiyor,yüzde 90 ı stadımızı çok beğeniyor,,,

işin ilginç yani,biz hergün takip ediyoruz.her gün incelediğimiz için dışarıdaki insanın gözüyle bizim bakış açımız çok farklı...
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

insaat benim bransda olmasada ustalik sinavlarimizda hocalar celigin kullanilan bölgeye göre pasin tek yararli oldugu yer insaatir diye ögrendim ögrendim

celige pasin bi etkisi olana kadar zaten betonun icinde oksijensiz ortamda oluyor

viyananin 1 milyar dolarlik yeni merkez tren istasyonunda isim olmusdu, orada bilen öyleydi
              Selçuk Bey, betonarmenin yapılış amaçlarından biri çeliğin beton içinde korozyona uğramadan kullanım ömrünü devam ettirmesidir.
              Beton içindeki çellik, kurallarına uygun beton dökülmemesi ve bakımının yapılmaması, betonda katkı türü korozyon inhibitörlerinin kullanılmaması, yeterli drenajın sağlanamaması, yeterli paspayının bırakılmaması, su/çimento oranının uygun olmaması gibi sebeplerle betonda oluşan küçük boşluklar sonucu oksijen ve suya maruz kalarak çelik alanında genişleme ve betonda patlamalara giden sonuçlara neden olur.Yani istenmeyen durum.
              Siz ise bu donatının bu şekilde kullanılmasının yararından bahsediyorsunuz.
              Ben de dışı pas tutmuş bir çelik yüzeyini betonun sağlıklı saramayacağını söylüyorum,betonla çelik arasında oluşamayan bağ da yapıya zarar verir.
              Evet ülkemizde paslı donatıları kullanan müteahhitler olabilir ancak büyük şirketler büyük işlerde bu konuda hassas davranıyor.
              Ben gözüme çarpan bir yanlıştan bahsettim,donatıları bu şekilde zarara uğratmaktansa sudan korumaları daha uygun olacaktır,zor bişey değil.
              Ülkemizde her iş gibi bu işlerde de savsaklık mevcut olduğundan bu görüntülerle karşılaşıyoruz.
              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Bu stad nasıl yeni sezona yetişemez ya ..
                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                Бургундия синий
                61

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Di mi inşallah sarıya boyamazlar
                  Sarı da fena olamamış

"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Selçuk ben bu durumu Moscovada kendim yaşadım. Her yer farklı bir şekilde ilerliyor o zaman . Neyse asıl konumuza dönelim bizim çatıya

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yerlerde yatan donatılar ağır korozyona uğramış,bu şekilde kullanmazlar umarım.
                      Donatı ve korozyon ne demek ?
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Donatı ve korozyon ne demek ?
                        donatı o beton kazıklarda kullanılan teçhizatlar çatıda kullanılan ek parçalarda olabilir demek.korozyonda demirlerin pas tutması vb. dışyüzeyinin tabaka bağlaması vb bişey tabi korozyon diyince daha havalı duruyor kısaca demirler pas tutmuş dostum.

Yorum

• Hadi hayırlısı çatının ilk bağlantı ayağını gördük

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            futboldan anlayan ne kadar insan varsa resimleri gösteriyorum vavvvvvvvvv muhteşem stad falan filan...forum harici kimse yani dışarıdaki insanlar ''yok loca çok,mesafe fazla,gibi gibi boş ayrıntılara girmiyor,yüzde 90 ı stadımızı çok beğeniyor,,,

işin ilginç yani,biz hergün takip ediyoruz.her gün incelediğimiz için dışarıdaki insanın gözüyle bizim bakış açımız çok farklı...
                            Dışardaki stad görmemiş insanlar desen daha yerinde olur...

Sosyal paylaşım sitelerinde sayfalarda birçok karşılaştırma yapıldı birçok tartışma yaşandı ama hepsinde kötü yorum aldı...Senin dediğin %90 çooookk beğenen kesim hangi kesim merak ettim doğrusu...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              futboldan anlayan ne kadar insan varsa resimleri gösteriyorum vavvvvvvvvv muhteşem stad falan filan...forum harici kimse yani dışarıdaki insanlar ''yok loca çok,mesafe fazla,gibi gibi boş ayrıntılara girmiyor,yüzde 90 ı stadımızı çok beğeniyor,,,

onlar konumunu kastetmişlerdir deniz kenarı arkası dağ filan.beğenilen stad bursa ile bjk stadı seni kandırmışlar

Yorum

• örümcek kamera

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X