yerlerde yatan donatılar ağır korozyona uğramış,bu şekilde kullanmazlar umarım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyerlerde yatan donatılar ağır korozyona uğramış,bu şekilde kullanmazlar umarım.
onlar cati monte edilirken destek amacli, güvenlik icin
insaat bittimi demonte edilip baska biyerde islerini görürler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanirim icerde sahada olanlari diyorsunuz
onlar cati monte edilirken destek amacli, güvenlik icin
insaat bittimi demonte edilip baska biyerde islerini görürler
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır saha dışındakilerden bahsediyorum,çatı kolonlarının yanında,ayrıca diğer komplekslerin kazıkları için hazırlanmış donatılar da günlerdir yatıyor.
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDi miinşallah sarıya boyamazlar
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin için ne gibi mahsuru var bunların kullanılmasının?
Ahmet, arkadaş haklı bu denli büyük yapılarda demirin çeliğin deforme olması engellenmeli. Yurt dışında çalışırken büyük bir gökdelen inşaatında çelik 24 saat buharla yıkanırdı demir bağlandıktan sonra üstünde çapak dahi bırakılmazdı küçük beton parçaları dahil temizlenirdi. Sağlamlık açısından önemli bir konu bu.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin için ne gibi mahsuru var bunların kullanılmasının?En son UmutBaykan tarafından düzenlendi; 26.04.2015, 21:25.Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır saha dışındakilerden bahsediyorum,çatı kolonlarının yanında,ayrıca diğer komplekslerin kazıkları için hazırlanmış donatılar da günlerdir yatıyor.
İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapıya zararı var daha ne olsun.Beton ile çeliğin aderansı sağlıklı olmaz bu da betonarme yapının dayanımını düşürür.O yüzden çeliğin korozyonu yani üstündeki pasın betonla buluşmadan temizlenmesi gerekir.
o celiklerin disinin erozyon yapmasi gereklidir
cünkü üstüne beton dökülecek ve o pas betonlan celigin baglantisini pekistiriyor
ayrica beton icinde celigin oksijenlen temasi olmadigindan devam erozyon etmiyor
yani hicbir sorun yok
hatta ciplak parlak celikden daha iyi, beton celik bagi iyi olmadimi esneme degeri yapinin azalir, deprem gibi sallantilarda yada tribünlerde 40 bin kisinin tepismesinde kimbilir ne sorunlar olurEn son selcuk tarafından düzenlendi; 27.04.2015, 01:29."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum