Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
biz bordamavi birşey görünce mesela gömlek bardak çakmak vb.bile hemen içimiz kaynar almak isteriz.
resmen stadtan soğutucaklar milleti o beyaz koltukalrı ekeleyenede icat edenede en derin sevgilerimi ! gönderiyorum burdan.
sonunda o üst kattaki beyaz koltukları taraftar parçalıyacak aşağı atıcaklar sonra anlıyacaklar beyaz koltuk saçmalığını kullanmamaları gerektiğini.
yaw arkadaş tek renk bordo dedik yok dediniz bordo mavi olsun bari dedik onada yok dediniz.belamsınız siz bu trabzonspor stadını yapanlar.bu stad trabzona trabzonspor taraftarına yapılıyor siz kendi zevkinize göre garip garip renkler karıştırıyorsunuz.
burda sirk çadırı ucube gibi şeyler demiştim bunu yapında sonunda beni haklı çıkarın.tam bir sirk çadırına döndürün stadı.
Sarı merdiven zorunlu değil ki ya başka açık renk yok mu?Alt taraf fb üst gs gibi olacak.Sarı hariç her renge fitim.Ayrıca tribün o dantelli olacak belli ki.Piksel ve sarı merdivenler çok kötü olur
En son Ogün' tarafından düzenlendi; 04.08.2016, 17:14.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Tasarım falan zevk meselesi ama yalan yok benimde gözüm kanadı
Ayrıca o logo oraya o şekilde hiç olmamış madem bunu yapacaklar logonun kenarları beyaz olmasın
Yorum