Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yerlerde yatan donatılar ağır korozyona uğramış,bu şekilde kullanmazlar umarım.
    Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yerlerde yatan donatılar ağır korozyona uğramış,bu şekilde kullanmazlar umarım.
      sanirim icerde sahada olanlari diyorsunuz

onlar cati monte edilirken destek amacli, güvenlik icin
      insaat bittimi demonte edilip baska biyerde islerini görürler
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Seneye yetişmeyecek değil mi, bu yaz bir hafta Trabzonda tatile geleceğim iyi olurdu, İnşallah yetişir. Bitince daha güzel duracak bence

Yorum

• Gec olsun güc olmasin...
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Canli kamerada karsidaki direk catinin uzantisimi. Cok yüksek geldi bana. Prd vincmis o
            En son nuri45 tarafından düzenlendi; 26.04.2015, 13:23.
            BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Yamulmuyorsam tribündeki giriş-çıkış kapılarına sıva vuruyorlar demek ki boyanacak inşallah koyu renge boyarlar TTA'da olduğu gibi...

Yorum

• Furkan yamulmuyorsun haklısın

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sanirim icerde sahada olanlari diyorsunuz

onlar cati monte edilirken destek amacli, güvenlik icin
                  insaat bittimi demonte edilip baska biyerde islerini görürler
                  hayır saha dışındakilerden bahsediyorum,çatı kolonlarının yanında,ayrıca diğer komplekslerin kazıkları için hazırlanmış donatılar da günlerdir yatıyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Furkan yamulmuyorsun haklısın
                    Di mi inşallah sarıya boyamazlar

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hayır saha dışındakilerden bahsediyorum,çatı kolonlarının yanında,ayrıca diğer komplekslerin kazıkları için hazırlanmış donatılar da günlerdir yatıyor.

Senin için ne gibi mahsuru var bunların kullanılmasının?

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Di mi inşallah sarıya boyamazlar
                        İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O kısımları değilde merdivenleri sarıya boyama olasılığı yüksek Tokinin aile kararıymış gibi diğer stadyumlarda uyguladığı gibi yapması yüksek olasılık. Bunu engellememiz lazım ''sarı merdiven boşluğu istemiyoruz ''

Ahmet, arkadaş haklı bu denli büyük yapılarda demirin çeliğin deforme olması engellenmeli. Yurt dışında çalışırken büyük bir gökdelen inşaatında çelik 24 saat buharla yıkanırdı demir bağlandıktan sonra üstünde çapak dahi bırakılmazdı küçük beton parçaları dahil temizlenirdi. Sağlamlık açısından önemli bir konu bu.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yapıya zararı var daha ne olsun.Beton ile çeliğin aderansı sağlıklı olmaz bu da betonarme yapının dayanımını düşürür.O yüzden çeliğin korozyonu yani üstündeki pasın betonla buluşmadan temizlenmesi gerekir.
                          En son UmutBaykan tarafından düzenlendi; 26.04.2015, 21:25.

Yorum

• sizlerle paylasmak istedim. kat aralari reklam panosu ve alt katin en pst siradaki koltuklariyla iyi kamufle olmus

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yapıya zararı var daha ne olsun.Beton ile çeliğin aderansı sağlıklı olmaz bu da betonarme yapının dayanımını düşürür.O yüzden çeliğin korozyonu yani üstündeki pasın betonla buluşmadan temizlenmesi gerekir.
                              orda yanlissin
                              o celiklerin disinin erozyon yapmasi gereklidir
                              cünkü üstüne beton dökülecek ve o pas betonlan celigin baglantisini pekistiriyor
                              ayrica beton icinde celigin oksijenlen temasi olmadigindan devam erozyon etmiyor
                              yani hicbir sorun yok
                              hatta ciplak parlak celikden daha iyi, beton celik bagi iyi olmadimi esneme degeri yapinin azalir, deprem gibi sallantilarda yada tribünlerde 40 bin kisinin tepismesinde kimbilir ne sorunlar olur
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.04.2015, 01:29.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yahu bizim kat aralarına o kadar kafayı takmayın. açık falan olmayacak. locaların önündeki koltuklarla falan iyice kapanaak hatta.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X