Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyi de forumun bir kismi stadin şike sürecinde sus payi olarak veya oluşacak tepkiyi yumuşatmak amacli yapildigini düşünüyor ve bu adalet savaşinda bunu bir tehlke olarak gorup burdaki arkadaşlara anlatmaya calisiyor.

Ben şimdiye kadar bu başlikta stadin şike sureci nedenu ile yapildigini savunuo karşi görüste olan arkadaşina sövecem şimdi diyenine rastlamadim. ama nedense ben benim gibiler devamli yine geldiler, amaclari forumun huzurunu bozmak, boş konuşuyorlar gibi sistematik oldugunu düşündügum ama ispatlayamadigim saldirilara magruz kaliyoruz. Ozellik bu başlikta yeni uye olmus yada eski uye olup fazla yorumda bulunmayan arkadaşlarin bu başluk uzerindeki hassasiyetini de vurgulamak isterim.

Kimse kusura bakmasin ben; fenerbahce taraftari üzülmesi denilerekten hakki yenen bir takimin taraftariyim. Herşeyden huy kapiyorum artik.

İsterim; İnşaAllah ben haksiz cikayim, kupamizda gelsin stadimizda yapilsin. Herturlu ve herkesten özür dilerim. Çunku ne trabzonun nede Trabzonsporun kötülügunu istemiyorum
    baştan beri aynı şeyi yazdığını kendin söylüyorsun ve ben de en az 50 defa aynı mesajına rastlamışımdır forumda. çoğunluğun katılmadığı görüşü 50 defa yazan bir kişiye nasıl bir tepki verilmesini, o kişi için nasıl düşünülmesini bekliyorsun ki?

ben katılmıyorum sana katılmakta zorunda değilim tabi ama hadi diyelim senin dediğin gibi olsun şikeye karşılık yapılsın, sonuç ne? yani bunu iddia etmende ki amaç ne? şikeye karşı yapılan bu yerleşkeyi denize mi dökelim? alıp kepçeleri buraları yerle bir mi edelim?

yok eğer benim bir amacım yok diyorsan niye 50 defa gelip aynı mesajı yazıp burda ortamı geriyorsun?

Yorum

• Şike konusunu kapatmak için Trabzona stad yapılmışsa boşuna masraf etmişler.
      Stad olmasa da birşey değişmezdi zaten niye zahmet ettiler.

Yorum

• herşey çatın inşaatının gecikmesiyle başladı...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Usta tutturdun bi hakaret gidiyosunda, bi bakayim dedim hakaret edene rastlamadim, acaba senmi bazi seyleri yanlis anliyosun ?

Stada gelince haketmedigimiz bir Stad dediginde bende tepkimi verdim ve yineliyorum bu ici bos bir yorumdur, bu ülkede stadi en fazla hakeden takim trabzonspordur diyorum ve bu konuda istemedigin kadar sebeb sayarim sana.

Trabzonsporlular olarak Herseyden kil kapmaya basladik artik, slm veren olsa huylaniyoruz artik o derece ve hicbir sehirde hic bir taraftar grubunda bizde oldugu kadar komplo teorileri üretilmiyor, bu bizim sorunumuz olarak büyüyerek devam ediyor.

Tüm Türkiyeye Stad yapilirken neden bizimki sus payi olsun ? Lütfen hic siyasi konulara girmeden cevap verelim, beni baydi
          İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kalın harflerle yazılan yerin hiç bir mantığını göremedim. Sohbet edercesine her konuya yüzlerce mesaj bırakamıyorum. Kimse kimseye de burada hakaret etmiyor. Tek tük kim ediyorsa bilemem onu artık. Burada kimse size tartışma çıkarıyorsun, huzur bozuyorsun da dememiş. Stadı kupaya karşılık yapıyorlar diyenlerle tabi tartışırım. Forumun da amacı bu sanırım Onlar tehlikeyi anlatmak istiyor gibi bakıyorsanız karşı çıkan insanlar da tehlike olmadığını düşündükleri için yazıyorlar.
          İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          baştan beri aynı şeyi yazdığını kendin söylüyorsun ve ben de en az 50 defa aynı mesajına rastlamışımdır forumda. çoğunluğun katılmadığı görüşü 50 defa yazan bir kişiye nasıl bir tepki verilmesini, o kişi için nasıl düşünülmesini bekliyorsun ki?

ben katılmıyorum sana katılmakta zorunda değilim tabi ama hadi diyelim senin dediğin gibi olsun şikeye karşılık yapılsın, sonuç ne? yani bunu iddia etmende ki amaç ne? şikeye karşı yapılan bu yerleşkeyi denize mi dökelim? alıp kepçeleri buraları yerle bir mi edelim?

yok eğer benim bir amacım yok diyorsan niye 50 defa gelip aynı mesajı yazıp burda ortamı geriyorsun?

Ben bizim gibi düşünenlere tepki vermeyin, itiraz etmeyin herseyi kqbul edin demiyorum. Tabi ki karsi gorusun varsa sende savunacaksin. Burasi forum. Ama biz aksini düşünüyoruz diye amacimizin stad isini sabote etmek oldugu yorumlarina karsoyim. Ayrica bahsettigim mesajlari bulamayanlar basligi bir daha gozden gecirsin. Hatta bir sayfa geride en uste baksin.
          BİZE HERYER TRABZON!!!
          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben bizim gibi düşünenlere tepki vermeyin, itiraz etmeyin herseyi kqbul edin demiyorum. Tabi ki karsi gorusun varsa sende savunacaksin. Burasi forum. Ama biz aksini düşünüyoruz diye amacimizin stad isini sabote etmek oldugu yorumlarina karsoyim. Ayrica bahsettigim mesajlari bulamayanlar basligi bir daha gozden gecirsin. Hatta bir sayfa geride en uste baksin.
            Benim dediğimle verdiğin cevap arasında bi ilişki yok. Bir insan bir fikri düşünceyi hiç bir yerini değişmeden defalarca yazmasında ki amaç ne? Ben bunu anlamıyorum sana göre öyleyse dersin 3 defa 5 defa tamam anladık her defasında başlığa girip aynı şeyi yazıp ortamı germekteki amacı merak ediyorum.

Yorum

• ne yalan söyleyeyim stadın yeni sezona yetişemiyeceğini tahmin ediyorduk ama yinede umutla gelen her tırda yapılan her çalışmada dikilen her kolonda heyecanlanıyorduk. Şimdi yetişmeyeceğini açıkladıkları andan itibaren artık bordomavi.nete girmek bile içimden gelmiyor. özür dilerim :s

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2012 de forum uye olmuşsun, yaşin 21, attigin mesaj 8, oda 2 si şu yukardakiler. Forumun kalitesinden bahsediyorsun. Senin yorumun superligin marka degeri yorumuna benzemis. Yönetim kafasinda bitirmişte, durup dururken mi birakmuş şike davasindan.

Kendi yönetiminizin şike davasindan vazgececegine ihtimal verip bu stadin fener yandasi hukumet tarafindan sus payi olarak trabzona yapilabilecegine ihtimal vermiyirsun.
                erdal abi 61ronin olayı benim sayemde patlak verdi onun sayesinde bende engel yedim mesajlar sıfırlandı yoksa üye olduğumdan beri forumda aktifim.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Son günlerde stad ile ilgili hic fotograf yayinlanmiyor, acaba hic mi ilerlemiyor stad insaati ?
                  En son KemaL_Ts tarafından düzenlendi; 11.04.2015, 14:36.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    erdal abi 61ronin olayı benim sayemde patlak verdi onun sayesinde bende engel yedim mesajlar sıfırlandı yoksa üye olduğumdan beri forumda aktifim.
                    61 ronin nerdedir sesi çıkmıyor,yine banmı yedi yoksa
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Şu forumda Akyazı Arena ile ilgili gelişmeleri aktarmaya çalışan 3-5 kişi dışında başka kimse yok...

Geri kalanlar ise siyaset, ekonomi, hükümet politikası gibi geyik muhabbeti yapıyor...

Bu başlık insanları bilgilendirmek ve paylaşım yapmak amacından şaşmış, artık tamamen farklı amaca hizmet ediyor.

Keşke teknik detayları konuşabilsek, keşke herkes ulaşabildiği bilgileri buraya taşıyabilse...

Üzülmemek elde değil...

Yorum

• Bu konu önemli , işaretli parsellerin Trabzonspor kulübüne verilmesi gerekir .

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu başlıkta 600 kadar mesajım var. Eleştirilerimin temelinde hep bu projenin uygulanış biçimi vardır. Hiç birinde stadyumu hedef alıp karalama fikri aklımın ucundan bile geçmedi. Stadyumun dış kaplama hariç karakteristik özelliklerinden hiç birine laf atmışlığım yoktur. Her eleştirimin karşısında da fikirlerim vardır.

Burada bir çok kişinin dikkatini çeken tuhaflıkları sıraladım ve bir açıklama bekledim sadece. Mesajımı farklı yerlere çekip konuyu özünden saptırmayın.

Şike/stadyum eleştirisine gelen her alakasız yoruma cevap vereceğim. Asıl "ama stadyum konusu şikeden önce de vardı" diyip demagoji yapıp insanların akıllarıyla dalga geçmek terbiyesizliktir.
                          Stadyumun şikeye karşılık yapıldığı dışında her görüşüne katılıyorum senin.
                          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• 11 Nisan 2015...

Ciddi bir ilerleme yok malesef dışarda...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              11 Nisan 2015...

Ciddi bir ilerleme yok malesef dışarda...

Görünür tek değişiklik sıvanın yapılmış olması.
                              Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Direk haricinde ara montaj çelikleri de gelmeye başlamış. Bismillah deyip loca tarafından başlasalar şu çatının üst kısmına .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X