Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Otogar tasinirsa ben battim
    Bilmeyenler icin.otogar yuzde yuz tasinacak ama oraya degil.guney cevre yoluna
    peki güney çevre yolu nereye taşınacak?
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• bir kere şampiyon olmuş bursasporun yaptırdığı istanbul kulüpleriyle yarışmasını geçtim avrupa standartındaki stadına bak şu an başındaki teknik direktörüne bak istikrarına bak, birde bizim senelerdir binbir takla atarak yaptırdığımız vasat tek özelliği avni akerden güzel ve yeni olan stadımıza bak, konyanın stadından kadir hastan ya da anadoluya yapılan diğer stadlardan ufak bir artısı yok

koskoca trabzonsporun 2015 yılında geldiği nokta hertürlü sportif ve yönetimsel açıdan istrak olarak buysa bu şehrin insanları şapkasını önüne koyacak ve düşünecek arkadaş neden 20 senedir bir adım ileriye gidemedik diye, suçu önce kendinde arıyıcaksın çözüceksin ondan sonra kılıcını düşmanlarına çekiceksin

bu kadar olaydan sonra halen bu kulübün başına transfer yardımı için para yardımı için şampiyonluğu trabzondan çalıp şikecilerle işbirliği yapanlara yaranan bir adam geliyorsa suç bizden başka kimsede değil, bu şekilde hiç bir hakkını ne alabilirsin ne savunabilirsin, hey gidi işgal altında sömürge durumuna düşmüş koca trabzonspor
      En son Süper Golcü tarafından düzenlendi; 09.04.2015, 22:11.
      2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
      2021-2022
      ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Buradan Bursa stadını öven ''eleştirmenler'' Bursa taraftarının yapılan stadyumu kaç kez ziyaret ettiklerini biliyorlar mı ? Biliyorlarsa biz neden bu şekilde bir geziyi gerçekleştiremedik diye düşünüyorlar mı ? Bu konuda öz eleştiri yapmayı isterler mi diye sormak istiyorum.!

Günlerdir başlık kafasını kuma sokmuş durumda, stadyumdan sorumlu sanki Bekir ve bütün sorumluluğu ondan bekliyor forum. Şayet sorumluysa Bekir öyle düşünülüyorsa içeri alınmayacak denildiğinde neden sahip çıkmak adına bir şey yapılmıyor ? Forumda yönetimle iletişime geçebilecek insanların var olması da ayrı bir acizlik, sırtlarını dönmüş durumdalar bana ne havasındalar.
        Bursa'nın stadyumuna bakacağınıza taraftarının çıkardığı tek sese bakın neden aynı tek sesi çıkaramıyoruz diye de düşünün ve düşünelim !

Yorum

• İlk olarak fatih ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          buradan bursa stadını öven ''eleştirmenler'' bursa taraftarının yapılan stadyumu kaç kez ziyaret ettiklerini biliyorlar mı ? Biliyorlarsa biz neden bu şekilde bir geziyi gerçekleştiremedik diye düşünüyorlar mı ? Bu konuda öz eleştiri yapmayı isterler mi diye sormak istiyorum.!

Günlerdir başlık kafasını kuma sokmuş durumda, stadyumdan sorumlu sanki bekir ve bütün sorumluluğu ondan bekliyor forum. şayet sorumluysa bekir öyle düşünülüyorsa içeri alınmayacak denildiğinde neden sahip çıkmak adına bir şey yapılmıyor ? Forumda yönetimle iletişime geçebilecek insanların var olması da ayrı bir acizlik, sırtlarını dönmüş durumdalar bana ne havasındalar.
          Bursa'nın stadyumuna bakacağınıza taraftarının çıkardığı tek sese bakın neden aynı tek sesi çıkaramıyoruz diye de düşünün ve düşünelim !
          forumdaki en mantıklı yorumlardan biri hala trabzonda olan gerçek taraftar varmı.. Hala sizden ses bekliyo bu uzaktaki taraftarlar haykırın dicem olmaz sadece ortak ses verin yaaa

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Buradan Bursa stadını öven ''eleştirmenler'' Bursa taraftarının yapılan stadyumu kaç kez ziyaret ettiklerini biliyorlar mı ? Biliyorlarsa biz neden bu şekilde bir geziyi gerçekleştiremedik diye düşünüyorlar mı ? Bu konuda öz eleştiri yapmayı isterler mi diye sormak istiyorum.!

Günlerdir başlık kafasını kuma sokmuş durumda, stadyumdan sorumlu sanki Bekir ve bütün sorumluluğu ondan bekliyor forum. Şayet sorumluysa Bekir öyle düşünülüyorsa içeri alınmayacak denildiğinde neden sahip çıkmak adına bir şey yapılmıyor ? Forumda yönetimle iletişime geçebilecek insanların var olması da ayrı bir acizlik, sırtlarını dönmüş durumdalar bana ne havasındalar.
            Yapılmadı dediğin çok şey yapıldı Fatih. Ayrıca kulübün bu konuda neredeyse hiçbir etkinliği yok.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• tramvay olayina karsi cikacak dolmusculara Allah demeniz yeterlidir, hemen kabul edeceklerdir.
              u will need justice at the end..

Yorum

• Birazdan dolmuşla akyazıdan geçicem. Telin kamerası kötü ama gözümle fotoğraf çekerim.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birazdan dolmuşla akyazıdan geçicem. Telin kamerası kötü ama gözümle fotoğraf çekerim.
                  Gözünle paylaşırsın artık

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gözünle paylaşırsın artık
                    Yerde en az 18 direk saydım.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yapılmadı dediğin çok şey yapıldı Fatih. Ayrıca kulübün bu konuda neredeyse hiçbir etkinliği yok.
                      Ben Trabzon da bulunan taraftarların Stadyum konusunda yaptıkları tek bir icraatlarını hatırlıyorum oda dolgu zamanında oyuncak kamyonlarla yaptıkları eylemdi O eylemden sonra sanki nirvanaya ulaştılar başkada bir şeye el atmadılar zirvede bırakmak istediler sanırım

Yorum

• Rize tarafında 1, Yol tarafında 8, Giresun tarafında 9+ direk var yerde.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rize tarafında 1, Yol tarafında 8, Giresun tarafında 9+ direk var yerde.
                          Deniz tarafında da muhakkak vardır bir kaç tane .

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Trabzon da bulunan taraftarların Stadyum konusunda yaptıkları tek bir icraatlarını hatırlıyorum oda dolgu zamanında oyuncak kamyonlarla yaptıkları eylemdi O eylemden sonra sanki nirvanaya ulaştılar başkada bir şeye el atmadılar zirvede bırakmak istediler sanırım
                            Ben Forum(BMN) özelinde söyledim.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• stada az önce baktım çok yavaş ilerliyor ciddi şekilde hızlanmamız gerekir ,eğer yetişmeyecekse de hemen geçmenin bir anlamı yok devre arasında geçeriz.tamamen bittikten sonra geçmek daha mantıklı
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• 5 uye 23 misafir...
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X