Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Deniz tarafında da muhakkak vardır bir kaç tane .
    Muhtemelen..
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Fenerbahce otobusune yapilan saldiriyi şike surecini kapatmak uzere kurgulandigini düşünen arkadaşlar bu stad şike konusu kapatilmak uzere trabzon ve trabzonspora ikram ediliyor dememizi niye yadirgiyor. Hangisinin olma ihtimali fazla. Bu stad şike ucubesidir.
      BİZE HERYER TRABZON!!!
      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fenerbahce otobusune yapilan saldiriyi şike surecini kapatmak uzere kurgulandigini düşünen arkadaşlar bu stad şike konusu kapatilmak uzere trabzon ve trabzonspora ikram ediliyor dememizi niye yadirgiyor. Hangisinin olma ihtimali fazla. Bu stad şike ucubesidir.
        Şikeyi kapatmaktan kastınız nedir ?

1. Stat şike olaylarından önce fikri ve temel olarak vardı.

2. Şikeyi kapatmak için Antalya Sivas Kayseri Bursa gibi şehirlere neden Stat yapılıyor ?

3. Şike sürecini sahiplenen tek kesim taraftardır. Zaten Trabzonspor yönetimi Stat yapılmasa da süreci kendi kafasında bitirmiştir.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2. Şikeyi kapatmak için Antalya Sivas Kayseri Bursa gibi şehirlere neden Stat yapılıyor ?

3. Şike sürecini sahiplenen tek kesim taraftardır. Zaten Trabzonspor yönetimi Stat yapılmasa da süreci kendi kafasında bitirmiştir.
          boşver ya bunları kafalarına esince arada gelip heves kaçırmaya çalışıyorlar. istedikleri gibi düşünsünler.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Allah aşkına aylardır aynı mesajları görüyorum

Ya Bursanın güzel stadı var bizimki ucube

Ya da Bu Stad Şike karşılığında sus payı için yapılıyor

Allah aşkına bırakın forumu. yada adam gibi yapabileceğimiz kadar şu stadı biraz daha adam edelim. Her sayfada kargaşa var. biri güzel bir fikir söylüyor oda kargaşanın arasında kaynıyor. zaten forumu takip eden sayısı düştü baya Bırakın köstek olmayı destek olun
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir şike meselesi patlak vermeden önceki ilerlemeye bak, bir de ondan sonrakine. İnsanların bu yüzden işkillenmesinin hakli bir tarafı yok mu sence? Ya da şike mahkemesi birinci gündem maddesiyken, birden şapkadan tavşan çıkarır gibi meydanlara Mainz kulübüne hazırlanmış projeyi denizin direkt üstüne monte ederek asmaları kimsenin garibine gidemez mi?

Ülkeye yapılan diğer stadlarla birlikte değil de onlardan sonra, tam da şikenin konuşulduğu dönemde bizimkine başlamaları insanları şüphelendiremez mi?

Bunların hepsine tesadüf diyebiliyorsan hala, pes doğrusu. Direkt şikeyi kapatmak istemelerinden sebep başlandı diyemeyiz elbette. Ama endirekt olarak şike konusunu bastırma amaçlı hız verildiği gayet açık.

Bu stadyum meselesindeki sıkıntılarımızın "Şikeyi bırakın saha sonuçlarına bakın, şikeyi bırakın transfer hatalarına bakın, eridiniz bittiniz" goygoyları yapanların ekmeğine yağ sürdüğü inkar edilemez bir gerçektir.

Şimdi bir de üstüne bu otobüs meselesi eklendi. Şikeden başka ilgilenmediğimiz konu kalmadı mübarek. Her gün yeni bir tartışma, yeni bir atraksiyon.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Erolu aday gösterdiler ki

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir şike meselesi patlak vermeden önceki ilerlemeye bak, bir de ondan sonrakine. İnsanların bu yüzden işkillenmesinin hakli bir tarafı yok mu sence? Ya da şike mahkemesi birinci gündem maddesiyken, birden şapkadan tavşan çıkarır gibi meydanlara Mainz kulübüne hazırlanmış projeyi denizin direkt üstüne monte ederek asmaları kimsenin garibine gidemez mi?

Ülkeye yapılan diğer stadlarla birlikte değil de onlardan sonra, tam da şikenin konuşulduğu dönemde bizimkine başlamaları insanları şüphelendiremez mi?

Bunların hepsine tesadüf diyebiliyorsan hala, pes doğrusu. Direkt şikeyi kapatmak istemelerinden sebep başlandı diyemeyiz elbette. Ama endirekt olarak şike konusunu bastırma amaçlı hız verildiği gayet açık.

Bu stadyum meselesindeki sıkıntılarımızın "Şikeyi bırakın saha sonuçlarına bakın, şikeyi bırakın transfer hatalarına bakın, eridiniz bittiniz" goygoyları yapanların ekmeğine yağ sürdüğü inkar edilemez bir gerçektir.

Şimdi bir de üstüne bu otobüs meselesi eklendi. Şikeden başka ilgilenmediğimiz konu kalmadı mübarek. Her gün yeni bir tartışma, yeni bir atraksiyon.
                  Şahsınızın bu konuda birden fazla olumsuz mesajına şahit oldum. Sizin amacınız şikeden farklı. Sizin için eleştirmek ve olumsuzluk hayat felsefesi haline gelmiş.

Bizim Stadı çoğu insan eleştirir ki , bende eleştirenlerin başında gelirim. Benim eleştirme sebebim doğa katlinin gerçekleşmesi , yeşil alanların tahrip olma riski , sahilin kapatılması yönündeydi. Modern bir Stat ihtiyacını görmezden gelip , bir sürece bağlı kalınmak rekabette sizi geriye düşürür. Aynı durumda Fenerbahçe'yi düşün. Sence kupa Ellerinden alınsa , Onlar bu mücadele için geleceğini karartır mı ? Yoksa iki süreci de birlikte mi yürütürdü. Mantıklı olan iki sürecide birlikte yürütmektir.

Benim şike konusundaki tutumum nettir , Ligden çekilmek. Ama bunu gidip mağlup olduğumuz her maç , galip geldiğimiz her konunun altına stabil bir şekilde yazarsam bu benim amacımın farklı olduğunu gösterir.. Şike olayına önem vermeniz güzel ama ben sizin samimiyetinize inanmıyorum. Bu düşüncelerimin hepsini lütfen şahsi algılayın. Olayın 2 yüzü var olumlu olumsuz. Siz devamlı olumsuz taraftan bakıyor ve her şeyi eleştiriyorsunuz. Bunu aynı konu aynı sayfa aynı düşünce aynı cümleler ile insanların gözüne sokmak belirli bir raddeden sonra terbiyesizliğe girer. Kolay gelsin.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şahsınızın bu konuda birden fazla olumsuz mesajına şahit oldum. Sizin amacınız şikeden farklı. Sizin için eleştirmek ve olumsuzluk hayat felsefesi haline gelmiş.

Bizim Stadı çoğu insan eleştirir ki , bende eleştirenlerin başında gelirim. Benim eleştirme sebebim doğa katlinin gerçekleşmesi , yeşil alanların tahrip olma riski , sahilin kapatılması yönündeydi. Modern bir Stat ihtiyacını görmezden gelip , bir sürece bağlı kalınmak rekabette sizi geriye düşürür. Aynı durumda Fenerbahçe'yi düşün. Sence kupa Ellerinden alınsa , Onlar bu mücadele için geleceğini karartır mı ? Yoksa iki süreci de birlikte mi yürütürdü. Mantıklı olan iki sürecide birlikte yürütmektir.

Benim şike konusundaki tutumum nettir , Ligden çekilmek. Ama bunu gidip mağlup olduğumuz her maç , galip geldiğimiz her konunun altına stabil bir şekilde yazarsam bu benim amacımın farklı olduğunu gösterir.. Şike olayına önem vermeniz güzel ama ben sizin samimiyetinize inanmıyorum. Bu düşüncelerimin hepsini lütfen şahsi algılayın. Olayın 2 yüzü var olumlu olumsuz. Siz devamlı olumsuz taraftan bakıyor ve her şeyi eleştiriyorsunuz. Bunu aynı konu aynı sayfa aynı düşünce aynı cümleler ile insanların gözüne sokmak belirli bir raddeden sonra terbiyesizliğe girer. Kolay gelsin.
                    Bu başlıkta 600 kadar mesajım var. Eleştirilerimin temelinde hep bu projenin uygulanış biçimi vardır. Hiç birinde stadyumu hedef alıp karalama fikri aklımın ucundan bile geçmedi. Stadyumun dış kaplama hariç karakteristik özelliklerinden hiç birine laf atmışlığım yoktur. Her eleştirimin karşısında da fikirlerim vardır.

Burada bir çok kişinin dikkatini çeken tuhaflıkları sıraladım ve bir açıklama bekledim sadece. Mesajımı farklı yerlere çekip konuyu özünden saptırmayın.

Şike/stadyum eleştirisine gelen her alakasız yoruma cevap vereceğim. Asıl "ama stadyum konusu şikeden önce de vardı" diyip demagoji yapıp insanların akıllarıyla dalga geçmek terbiyesizliktir.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yol tarafı kalearkasının arkasındaki alana toprak dökülüypr alan düzenleniyor.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        boşver ya bunları kafalarına esince arada gelip heves kaçırmaya çalışıyorlar. istedikleri gibi düşünsünler.
                        İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allah aşkına aylardır aynı mesajları görüyorum

Ya Bursanın güzel stadı var bizimki ucube

Ya da Bu Stad Şike karşılığında sus payı için yapılıyor

Allah aşkına bırakın forumu. yada adam gibi yapabileceğimiz kadar şu stadı biraz daha adam edelim. Her sayfada kargaşa var. biri güzel bir fikir söylüyor oda kargaşanın arasında kaynıyor. zaten forumu takip eden sayısı düştü baya Bırakın köstek olmayı destek olun
                        2012 de forum uye olmuşsun, yaşin 21, attigin mesaj 8, oda 2 si şu yukardakiler. Forumun kalitesinden bahsediyorsun. Senin yorumun superligin marka degeri yorumuna benzemis. Yönetim kafasinda bitirmişte, durup dururken mi birakmuş şike davasindan.

Kendi yönetiminizin şike davasindan vazgececegine ihtimal verip bu stadin fener yandasi hukumet tarafindan sus payi olarak trabzona yapilabilecegine ihtimal vermiyirsun.
                        BİZE HERYER TRABZON!!!
                        Bordo Mavİ

Yorum

• Devamli bu başlikta yok huzur kacirma, anlamsiz eleştiri, hep ayni seyler gibi bir kesimin cok kullandigi eleştri şeklinde eleştiriler yapiliyor. Hayir eleştirenler hep ayni şeyi soyluyorda destek olanlar stadtan baska birsey mi konusuyor.
                          BİZE HERYER TRABZON!!!
                          Bordo Mavİ

Yorum

• Erol Ağaoğlu

"Öncelikle ısıtma sistemi, hybrid çim, tesisler gibi 20 madde içeren taleplerin yerine getirilmesi için çaba harcıyoruz."
                            "İsim hakkı için çok önemli firmalarla görüşüyoruz. Buradan kulübümüze ciddi gelir kaynağı sağlayacağız."
                            '' Statla ilgili gerekli desteği alamadıklarını ''
                            "Trabzonspor büyük bir kulüp. Her takım Akyazı'daki ilk maçımızda bizimle oynamak ister. Avrupa'nın önemli takımlarıyla görüş halindeyiz."

Yorum

• Emek verip hakettigin kupayi sana layik görmeyenler haketmedigin halde bu stadi sana neden layik gorsunler
                              BİZE HERYER TRABZON!!!
                              Bordo Mavİ

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Emek verip hakettigin kupayi sana layik görmeyenler haketmedigin halde bu stadi sana neden layik gorsunler
                                Neden hak etmiyormuşuz bu stadyumu açıklarmısın ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X