Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• ya çokda tın diyorum artık..

yaparlarsa yapsınlar yapmıyorlarsada söylesinler yapmıyoruz
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Hıncal Uluç 3 hafta önce 90 dakika programında gösterişli stadyumlara gerek olmadığını,stadlara bunca para harcanmasının gereksiz olduğunu çünkü endüstriyel futbolda paranın yayın gelirlerinden,forma satışından ve sponsorluk anlaşmalarından geldiğini söylemişti.

Ben de katılıyorum bu görüşe.Boş kalacak şaşaalı stadlar yapmaktansa,seyirci ortalamanıza uygun,normal stadlar yapmak daha doğrudur.
      Herkese Merhaba

Yorum

• arkadaşlar bırakalım başka takımların stadyum projelerini biz kendi işimize bakalım onları görünce asabım bozuluyor.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hıncal Uluç 3 hafta önce 90 dakika programında gösterişli stadyumlara gerek olmadığını,stadlara bunca para harcanmasının gereksiz olduğunu çünkü endüstriyel futbolda paranın yayın gelirlerinden,forma satışından ve sponsorluk anlaşmalarından geldiğini söylemişti.

Ben de katılıyorum bu görüşe.Boş kalacak şaşaalı stadlar yapmaktansa,seyirci ortalamanıza uygun,normal stadlar yapmak daha doğrudur.
          tamamen katılıyorum kadir has stadı mesela... açılış maçında full doluydu son maçı izledinizmi? stad BomBoş..! bu tarz seyirci ortalamasının katkat üstünde olan stadların bi gösterişi kalmıo... senin maçına 15 bin taraftarmı geliyo? yap 20 bin büyük maçlarda tam dolar...

mesela rizenin yani yaptığı stad 16bin kişilik... hermaç full dolu olur takmın morali yerine gelir...

gösterişe gerek yok..
          ''Trabzonspor''

Yorum

• Uçakla ulaşım talebi olmayan (potansiyeli olmayan demek daha doğru sanırım) şehirlere yapılan havaalanı yatırımları geldi aklıma.
            Şimdilerde ineklerin bol süt verdiği,verimli otlaklara dönüşen.

Umarım sonları öyle olmaz.

Popülist politikalar geliyor hatırıma yani.
            En son OLCAY ÇAKIR tarafından düzenlendi; 24.03.2009, 15:59.

Yorum

• Kulüp olarak anadolu takımlarına göre imkanlarımız fazla ama şehir olarak adı geçen şehirlerle yarışacak durumda değiliz.Onlar şehir imkanlarıyla yapıyor yapacak biz lobimizle ve devlet imkanları ile yapabiliriz ancak.O şehirlerin imkanları bizde olsaydı zaten Trabzonspor 6 şampiyonluğuna 6 tane daha eklerdi.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Trabzon belediye başkanlığı için AKP'den O.F. Gümrükçüoğlu mu aday yoksa Faruk Özak mı?Gümrükçüoğlu sanırım konuşma engelli öyle ki Özak, Gümrükçüoğlu'ndan çok daha fazla seçim propagandası yapıyor.Belliki AKP trabzon'u kazanırsa mükafatlandırılacak.Bu adama zerre saygım kalmadı, siyasi rantların peşinde olduğunu açıkça belli ediyor..
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hıncal Uluç 3 hafta önce 90 dakika programında gösterişli stadyumlara gerek olmadığını,stadlara bunca para harcanmasının gereksiz olduğunu çünkü endüstriyel futbolda paranın yayın gelirlerinden,forma satışından ve sponsorluk anlaşmalarından geldiğini söylemişti.

doğru tabiki ama stad dediğimiz şey 3 5 senede bir yenilenmio.50 60 senede bir değişiyor

Yorum

• Arkadaşlar, yine forumdan bir arkadaşımız çırpınışlarımı gördü ve bana yardım elini uzattı. Allah ondan razı olsun. Teşekkürlerimi sunuyorum ona... Sonunda Trabzonspor yönetimine sunumumu ulaştırabildim. Çok mutluyum, fikir üretmenin, çaba harcamanın verdiği haklı gururu yaşıyorum. Umarım sonucu da hayırlı olur; hem Trabzonspor, hem Trabzon, hem de Türkiye kazanır.

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar, yine forumdan bir arkadaşımız çırpınışlarımı gördü ve bana yardım elini uzattı. Allah ondan razı olsun. Teşekkürlerimi sunuyorum ona... Sonunda Trabzonspor yönetimine sunumumu ulaştırabildim. Çok mutluyum, fikir üretmenin, çaba harcamanın verdiği haklı gururu yaşıyorum. Umarım sonucu da hayırlı olur; hem Trabzonspor, hem Trabzon, hem de Türkiye kazanır.

bizimlede paylasirmisin en son sunumunu

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar, yine forumdan bir arkadaşımız çırpınışlarımı gördü ve bana yardım elini uzattı. Allah ondan razı olsun. Teşekkürlerimi sunuyorum ona... Sonunda Trabzonspor yönetimine sunumumu ulaştırabildim. Çok mutluyum, fikir üretmenin, çaba harcamanın verdiği haklı gururu yaşıyorum. Umarım sonucu da hayırlı olur; hem Trabzonspor, hem Trabzon, hem de Türkiye kazanır.

Arkadaşım bizimle paylaşsan bu sunumunu belki farklı düşüncelerde bizlerinde fikirleri olur yada senin yaptıgın projeyi kendi aramızda geliştirebiliriz. Bir elin nesi var iki elin sesi var misali

Yorum

• Ya arkadaşlar bu sögütlüde yapılacak ya olimbiyat koşusu ve hala başlamadı sanırım. Oraya stad düşünülmezmi sizce. Nasılsa akcaabatsebatın stadı koşu pisti olması lazım. Akyazı'dan 1 km uzaklıkta.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizimlede paylasirmisin en son sunumunu
                            Sunum aynı sunum, işte bu: Tıklat! Bazı şeyleri ilave edecektim ancak zaman kaybetmemek adına bu haliyle gönderdim. Eksik kalan yerleri de e-postamda yazı olarak belirttim. Bu sayfalarda tekrarladığım şeyler aslında... Trabzonspor'un neden bu işe sahip çıkması gerektiğini, Trabzon'un neler kazanabileceğini ve de diğer illerin projelerine ilişkin bazı anlatımlarda bulundum. Haddim olmayarak bu projeyi sahiplenmelerini istedim.

İlk olarak Mahmut Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşım bizimle paylaşsan bu sunumunu belki farklı düşüncelerde bizlerinde fikirleri olur yada senin yaptıgın projeyi kendi aramızda geliştirebiliriz. Bir elin nesi var iki elin sesi var misali
                            Vallahi bir aydan fazladır bu başlıkta yineliyorum, fikir ilave etmek isteyen çıkmadığı gibi, tartışılmasına da müsade edilmedi dolaylı yollardan. Nasıl dersen? Ortada bir fikir vardı; kimse bunun üzerine tartışmak istemedi, başlığa her gelen başka illerin projeleriyle ilgili mesajlar yazdı, ya da verilen sözlerin tutulmamasından şikayet etti. Ve bunlar her olduğunda benim çözüm önerilerim arka sayfalara düştü. Alıntı yapıp yeniden hatırlattım, yine arka sayfalara düştü. Ne kadar fazla tekrar yaptıysam da seçimlerin de araya girmesiyle başlık sitemler ile doldu taştı. Kimse zamanını bir şeyler üretmek için ayırmadı. Benim de artık tam isyan edip çekip gideceğim bir anda bir arkadaşımız yardım elini uzattı sağolsun. Şimdi yönetime ulaştırmanın gönül rahatlığını taşıyorum, bundan sonrası beni aşar. Dediğim gibi haddim olmayarak kendilerine böyle bir sunum hazırladım ve kendilerinden sahiplenmelerini temenni ettim. Artık bundan sonrası onların elinde, insiyatifinde, gücünde... Yapabilirlerse helal olsun, yapamazlarsa sağlık olsun. Bundan sonra benim sunuma ilave edecek pek bir şeyim yok, yönetime ilettim rahatladım. Onca zaman keşke katılım gösterilebilseydi, ona buna sitem etmektense fikirler paylaşılabilseydi. Olan olmuş benden bu kadar... Ben artık bekleme moduna aldım kendimi...

İlk olarak Mahmut Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya arkadaşlar bu sögütlüde yapılacak ya olimbiyat koşusu ve hala başlamadı sanırım. Oraya stad düşünülmezmi sizce. Nasılsa akcaabatsebatın stadı koşu pisti olması lazım. Akyazı'dan 1 km uzaklıkta.
                            Düşünülebilir ancak biraz geç kalındı. Şimdi devlet zaten bütçeden 10 milyon Lira'lık kaynak ayırdı, yakında ihalesi yapılıp inşaatına başlanacak. 2011'e yetiştirilecek. Trabzon'da başka atletizm pistli stat yok. Trabzon'un stat projesini Söğütlü'ye taşımak şu an için mümkün değil; çünkü inşa edilebilir bir stat projesi hali hazırda yok. Hazırlaması en erken 3 ay sürer. Ayrıca finansman modelinin işleyebilmesi için Avni Aker ve berisinin satılması gerekiyor. Satılmasına satılacak da işi kim üstlenecek? Belediye ya da TOKİ düşünülüyorsa GSGM'den devir gerekiyor. Bu da bürokratik işlemler demek. Sonra inşaat ihalesi gerekiyor. 2-3 aylık sürede bunun için gerek. Kafadan 1 sene zaman geçti bile... Kalan 1 sene de 42 bin kişilik stadın inşası için yeterli süre değil. Ayrıca 2011 oyunları için atletizm pistli stat gerekiyor. Bu da düşünülen futbol stadyumunun önünü keser. Ha yarım bir stat yapıp; yani bir kale arkası, bir maraton tribün yapıp 2011'de atletizm pistli stat kullanmak mümkün olabilir. Oyunlar bitince de atletizm pisti kaldırılıp, proje futbol stadı olarak tamamlanabilir. Yine de vaziyetin şu an için değişeceğini sanmıyorum. 2011 oyunlarından sonra 10 milyon Lira çöpe atılıp, yapılmış olan tribünler yıkılır ve yerine 42 binlik stat yapılırsa onu bilemem. Bu da bir düşünce tabii...

Yorum

• konyaya bile stat yapılacak futbool topu seklınde hemde kafayı yememek elde degıl
                              u will need justice at the end..

Yorum

• şu an o kadar hırslandım ki kendi imkanlarımızı zorlayıp stad yapalım diyorum yönetim seferberlik başlatsa stad için sms kampanyaları ts club kampanyaları başlatsa banka hesapları açsa diyesim geliyor
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X