Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mahmut Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün bi yerde okudum arkadaşlarda cimento fabrikası özelleştireli herkes 1-2 yıl diyodu ama 5. yılından gidiyo ve en kısa zamanda ordan kalkacak. Bence Sadri Başkan ondan bu kadar bu projenin üstüne düşmeyebilir. Farkındaysanız otogarda ordan kalkacak. Aslında 1 yıl icinde stad icin arazi imkanımız gittikce artacak veya otogarın oldugu yerde sponsorlara verilecek.

çimento fabrikası 20 ekim 2005 de satılmış, yani daha 4 sene bitmemiş. 5. senesinde değil. ikinci olarak 10 sene sonra fabrikanın taşınması ile ilgili madde şartnamede olduğu halde satış sözleşmesine böyle bir madde konulmadığı söyleniyor. yani taşınması imkansız olabilir. hangi niyetle bu madde yazılmadı ve neden saklandı bilmiyorum ama taşınmama riski var. üçüncü olarak taşınırsa arsa mülkiyeti kime ait olacak? fabrika arsa ile satıldıysa rüya bile kurmayalım.

Yorum

• herkese stat yaparlar sonra sira bize gelir
      gs önce proje biz cizdik adamlarin stati bitiyo biz hala
      ayni yerde
      [T][S]

Yorum

• Stat projesinin bu kadar geç kalmasında ki sebep bence trabzon belediyesi başkanının chp li olmasıdır .Kısacası akp li olmayan belediyelerle ve şehirle pek ilgilenmiyorlar..Bakan mı milletvekili mi birisi öle bişe ima etmişti haberlere de çıkmıştı .Devlet trabzon belediyesi akp olmadıkça trabzonuma ve trabzonsporuma yatırım ve stat yapılacağına inanmıyorum ve akp nn seçimlerde hüsrana uğramasını istiyorum
        KORE LEE

Yorum

• Beyler ben sadece stat yapılmasıyla ilgileniyorum. Seçimlerde ise kararsızım. Niye derseniz; şöyle ifade edeyim:

Muhalefet partili başkan adayı seçilirse, stadyumun yapılmayacağı netleşecek. Bu başlığın bir işlevi kalmayacak, Başbakan'a sitem dolu mesajlara devam edeceksiniz.

Hükümet partili başkan adayı seçilirse, oy vermeyen adam dahi bu başlığa gelip "ne zaman yapacaksınız, nasıl yapacaksınız, yapmayacaklar, yapmazlar" diye zırvalayacak. Başlık yine işlevini yerine getiremeyecek.

Çok affedersiniz, iki ucu boklu değnek. Bana göre Trabzonspor taraftar forumundaki bu başlıkta güzel şeylerin konuşulması imkansız. Çünkü seçimler bitse bile siyasi hesaplaşmalarınız bitmeyecek.

Seçimler sonuçlanana kadar bu başlığa mesaj yazmayacağım. Seçimler sonuçlandıktan sonra da gelir, son bir değerlendirmede bulunurum.

Diğer şehirlerde statların ne şekilde yapıldığından emin olmayan, merak eden ve bilmeden konuşmak istemeyenler varsa; Trabzon'a Akyazı Projesi'nin nasıl kazandırılabileceğine dair fikir edinmek isteyenler olursa, benim daha önceki mesajlarımı okuyabilir. Hazırladığım ufak bir sunum var, ona bakabilir.

Seçimden sonra görüşmek üzere, hoşçakalın... Size siyasi hesaplaşmalarınızda mutluluklar...

Yorum

• Sampiyonlugun hayal olmasi gibi, stadinda hayal olmasi beni en cok uzen seylerden bir tanesi.

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beyler ben sadece stat yapılmasıyla ilgileniyorum. Seçimlerde ise kararsızım. Niye derseniz; şöyle ifade edeyim:

Muhalefet partili başkan adayı seçilirse, stadyumun yapılmayacağı netleşecek. Bu başlığın bir işlevi kalmayacak, Başbakan'a sitem dolu mesajlara devam edeceksiniz.

Hükümet partili başkan adayı seçilirse, oy vermeyen adam dahi bu başlığa gelip "ne zaman yapacaksınız, nasıl yapacaksınız, yapmayacaklar, yapmazlar" diye zırvalayacak. Başlık yine işlevini yerine getiremeyecek.

Çok affedersiniz, iki ucu boklu değnek. Bana göre Trabzonspor taraftar forumundaki bu başlıkta güzel şeylerin konuşulması imkansız. Çünkü seçimler bitse bile siyasi hesaplaşmalarınız bitmeyecek.

Seçimler sonuçlanana kadar bu başlığa mesaj yazmayacağım. Seçimler sonuçlandıktan sonra da gelir, son bir değerlendirmede bulunurum.

Diğer şehirlerde statların ne şekilde yapıldığından emin olmayan, merak eden ve bilmeden konuşmak istemeyenler varsa; Trabzon'a Akyazı Projesi'nin nasıl kazandırılabileceğine dair fikir edinmek isteyenler olursa, benim daha önceki mesajlarımı okuyabilir. Hazırladığım ufak bir sunum var, ona bakabilir.

Seçimden sonra görüşmek üzere, hoşçakalın... Size siyasi hesaplaşmalarınızda mutluluklar...

ikide bir konuyu belediye seçimlerine bağlayacağına sadri şener'in, faruk özak'ın ve koca yönetim kurulunun aklına gelmemiş projelerini onlarla paylaş. fikir fikirden üstünde derler.

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                çimento fabrikası 20 ekim 2005 de satılmış, yani daha 4 sene bitmemiş. 5. senesinde değil. ikinci olarak 10 sene sonra fabrikanın taşınması ile ilgili madde şartnamede olduğu halde satış sözleşmesine böyle bir madde konulmadığı söyleniyor. yani taşınması imkansız olabilir. hangi niyetle bu madde yazılmadı ve neden saklandı bilmiyorum ama taşınmama riski var. üçüncü olarak taşınırsa arsa mülkiyeti kime ait olacak? fabrika arsa ile satıldıysa rüya bile kurmayalım.

Öyle bişey oldugunu bilmiyordum. Bize söylenen ordan kalkacagıydı. Evet belkide varda ondan Başkan daha orayı gündeme almadı. Otogarın yerinin ne kadar bi alan oldugunu bilen bi arkadaşımız varmı acaba ? Ne kadar yeri var ne kadar daha yer lazım oraya stad olması icin? Bizi aydınlatırsalar hic degilse elimizdeki alternetifler gittikce artar.

Yorum

• İlk olarak Besirli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sampiyonlugun hayal olmasi gibi, stadinda hayal olmasi beni en cok uzen seylerden bir tanesi.

şampiyonluk hayal deyil

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şampiyonluk hayal deyil
                    bal gibide hayal,sinirlerimi germe simdi.
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ikide bir konuyu belediye seçimlerine bağlayacağına sadri şener'in, faruk özak'ın ve koca yönetim kurulunun aklına gelmemiş projelerini onlarla paylaş. fikir fikirden üstünde derler.
                      Başlık amacından çıkıp seçime kaymasaydı emin ol ben de bunla iligili bir şey yazmadım, bu bir. Ben hiçbir zaman başlığın seçime kaymasını istemedim, geçmiş mesajlarımı araştırın, bu iki. Üçüncüsü de e-posta ulaştıramadığım bir Trabzonspor yönetimi kaldı; nedenini anlamadığım şekilde e-postalarım Trabzonspor resmi web sitesinden aldığım adrese ulaşmıyor.

Siyasete malzeme yapılıyor diye sızlananlara, başka yollarda var diyorum ama onların bu yolları sahiplenmeye niyetleri yok. Çaba harcamaya niyetleri yok, el atmaya niyetleri yok. Çünkü hepsi hazırcı; çünkü hepsi stadın gökten zembille inmesini bekliyor. Trabzonspor'a ulaştıramıyorum diyorum, bir yardım eden yok. Devlet'in yapmayacağını/yapamayacağını biliyoruz. Hükümet partili belediyenin seçilmesine zor diyorsunuz. E ne olacak? Proje yatacak mı? Akyazı sahili, Avni Aker ve berisi karşılığında doldurulsa; Trabzonspor stat için Akyazı arazisinden arsa satmaya; sponsor arayıp bulmaya yanaşır mı? Stat için kredi arayışına girer mi? Bunların hepsi birer soru işareti... Trabzonspor kendi geleceği için fedakarlık göstermeye hazır mı? Sen taraftarsın, devlete el açmışsın görmüyor, muhalefet partili belediye başkanı adayın ses çıkarmıyor, hükümet partili belediye başkanı adayın sana güven vermiyor; Trabzonspor devlet olmazsa olmaz diyor. Kim sokacak bu taşın altına elini ey ahali, kim?

Trabzon'da yaşıyorsunuz, taraftar projelerini çok rahat duyurabiliyorsunuz. Şurda bir fikir yürütmüşüz, sahiplenen yok. Hadi diyelim senin mantığına yatmadı, bir yardım etsen de duyursak yönetime; belki onların akıllarına yatacak, belki uğraş vermek isteyecekler, belki araştıracaklar. Yok ama kimse fikir üretmesin, gelsin burda yok Kayseri yaptı, yok Antalya yapıyor, yok Bursa yapacak diye sitem etsin... Galatasaray, kendi çıkarı için Mecidiyeköy'den taşınıyor; borç batağından düzlüğe çıkmak için... Fenerlilerin peşkeş dediği modelle stadını yaptırıyor. Bense diyorum ki, TOKİ'yle görüş; Avni Aker ve berisini bıraksın GSGM TOKİ'ye... Artık alışveriş merkezi mi yapar; konut mu yapar, iş kulesi mi diker ne yaparsa... Doldursun TOKİ Amcam Akyazı'yı... Trabzonspor satsın otel yapılması için Akyazı'dan bir kısım araziyi; yetmedi mi bulsun sponsor; olmadı mı stadın isim hakkını satsın; ya da yap-işlet-devret kardeşim desin... Muhalefet partili belediyen de getirir hafif raylı sistemi Akyazı'nın önüne, al sana mis gibi Trabzon şehri...

Tamam Trabzon Belediye Başkanı'mız çok değerli, Trabzonspor Başkanı'mız çok değerli, Devlet'imiz çok değerli ama bazen de birisinin çıkıp olmayacak işleri başarmak için adım atması gerekli. Kayseri Belediye Başkanı gibi... İstanbul'a Olimpiyat için yapılan atıl bir stat var elinde, İzmir'de Akdeniz Olimpiyat Oyunları için taş devrinde yapılmış bir stadı modernize edeceğim, Antalya ve Ankara'ya stat yapacağım diyorsun ve EURO 2008'e Yunanistanla ortak başvuruyorsun. 8 stadın yarısını karşılamak kolay ne de olsa. Kabul görmüyor başvurunuz. Bu arada İzmir'deki stat Universiade 2005 sayesinde modernize ediliyor yoksa ona da el atılacağı yok. EURO 2012'ye tek başına aday oluyorsun, Fener imdadına yetişmiş, İstanbul'dan 2 stadın hazır, geriye kaldı 6 stat. Hadi biri modernize edilmiş İzmir oldu kaldı 5. EURO 2008'e başvurmuşsun 2 stat yapacağım diye; EURO 2012 başvururken o sözünü verdiğin iki stadı Ankara ve Antalya'ya yapmadığın gibi bir üstüne 3 stat sözü daha veriyorsun. Toplamda 5 stat. Yine kabul görmüyor başvurun. İşte o Kayseri'li Başkan azmedip şehrine stat kazandırmak istemese bugün hala o sözü verilipte yapılamayan statlarla aday olacaktık EURO 2016'ya... Adam öyle kolay bir yolla yapıyor ki stadını, hiç kimseye yük binmiyor. Dahası bütün şehirler sıraya giriyor stat yapmak için... İstanbul'dan 2 stat hazırdı. Galatasaray da Kayseri modeli dedi, 3 stada çıkıyor bu sayı, inşaat devam ediyor. Antalya beton dökme aşamasına gelmiş, Konya inşa edilebilir projesini çizdiriyor. Rize bile nasiplenmiş küçük bir stat yaptırıyor bitmek üzere... Gaziantep, Sivas, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Ankara sıraya dizilmiş stat projeleri için... Bir adam durup dururken bir adım atıyor, kimse beklemiyor ondan o adımı, çünkü vazifesi değil, görevi değil. Stat yapmak devletin görevi ya... Ya da kulübün... Ama o Kayserili EURO 2016 şansımızı öyle arttıran bir model oluşturmuş ki, binlerce kez teşekkür etsem az gelir. Trabzon bu modelin neresinde? Maalesef bu model Trabzon'a uymuyor. Çünkü şehir kıyı şeridine sıkışmış kalmış, etraf dağ tepe... El alem kayaların arasına stat yapıyor, biz Kayseri modeline uymuyor diye apışmış bekliyoruz. Deniz dolacak, stat olacak... Kayseri modeli yetmiyor bunu yapmaya... Ah Kayseri, ah! Ulan dünyada bir model Kayseri mi kaldı, yap o zaman sen de bir Trabzon modeli! Olmaz mı? Olur olmasına da biraz çetrefilli olur, meşakatli olur, Kayseri'deki gibi ilk adımı atması gerekir birilerinin ama işte o kişiyi bulması zor olur. Bekle babam bekle...

Tamam diyorum. Akyazı olmasın diyorum. Belki Sadri Başkan'ın da kendi projesi vardır diyorum. 6-7 sene bekleyecek, düz bir arazide yapacak bu stadı diyorum ama şimdi olsun istiyorum. EURO 2016 gemisi kalkmadan olsun istiyorum, Sadri Başkan'ın taşın altına elini koymasını istiyorum. Ya da hükümet partili belediye mi yapacak, yapsın istiyorum. Ama şimdi olsun; 10 sene sonra Trabzon için geç... Böyle organizasyonlar şehirlere yatırım yapılması açısından çok büyük fırsatlar... Tren kaçarsa Trabzonlu zengin iş adamları neden İstanbul'da yaşıyor demeye devam edeceğiz onlarca sene daha... Neden ülkenin yarısı İstanbul'a taşınıyor ya da taşınmak istiyor; çünkü oraları yaşanır yerler, yatırımı çeken yerler... Trabzon EURO gemisini de kaçırırsa ne zaman gelişecek, büyüyecek? Biraz da bunları düşünmenizi istiyorum; sizin de benim gibi stadı şimdi istemenizi istiyorum. Taşın altına elinizi sokmanızı istiyorum; fikir üretmenizi istiyorum; bir şeyler yapılsın istiyorum.

Oooooooooooof! Ooooof!

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şampiyonluk hayal deyil

ama stad hayal... mevcut stadı kısım kısım yıkıp yerine yenisini kendi imkanlarımızla yapalım. cebimdeki 3 kuruş harçlığımı klüple paylaşmaya hazırım. harçlığını takımıyla paylaşmak isteyen tek kişi de ben değilimdir muhtemelen. niçin peki halen potansiyelimizin farkında değiliz.

gsgm'den gerekli izinler alınsın , ve stadı kısım kısım yapmaya (gerek sponsorlar gerek taraftar ve işadamları desteği ile) trabzonsporu siyasi rant malzemesi ettirmeden bu stada kavuşalım.

mevcut stadın arazisi verimli kullanıldığı taktirde en az 35-40bin kişilik bi stada mekan olabilir.

görkemli bir uzay üssünü andırmasına gerek yok , aynalı camlarla kaplı olmasına gerek yok.stadı dışarıdan seyretmeye gitmek için yaptırmayacağız neticede içindeki atmosferi bizi ilgilendiren kısmı.

mevcut sahanın üzerine koşu pistlerinin yarattığı boşlukları da değerlendirerek , dik bir açı da verilerek alan verimli kullanılırsa ve basit yöntemlerle stadın üzeri kapatılırsa çok güzel bi stadyum ortaya çıkabilir.

misal

Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• ayrıca

mevcut alanın verimli kullanılması için basit bi hafriyat çalışması yapılabilinir örneğin :

saha zemininin bile bir metre alçağa indirilmesiyle elde edilecek alan tasarrufu gayet tatmin edici olur gibi görünüyor
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• walla bencede kimse bize stad yapmaz kendi imkanlarımızla stadyumumnuzu kısım kısım geliştirelim

Yorum

• adam ölmüş cehenneme gidecek melekler götürürken bakar her katta bir zebanı var bir katta yok meraktan sorar burda niye yok diye melek cevap verir burası trabzonluların yerii kim burda kazandan çıkmaya çalışsa diğer trabzonlu onu aşağiya alır o yüzden buraya zebanı gerekmezz ..bilmem bir şey anladınız mı?
                              300 sıpartalı +rakinin serisi<osman salih namıdiğer(laz osman)

Yorum

• İlk olarak osman salih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adam ölmüş cehenneme gidecek melekler götürürken bakar her katta bir zebanı var bir katta yok meraktan sorar burda niye yok diye melek cevap verir burası trabzonluların yerii kim burda kazandan çıkmaya çalışsa diğer trabzonlu onu aşağiya alır o yüzden buraya zebanı gerekmezz ..bilmem bir şey anladınız mı?

walla anlamadım ama neyse.......

iyi bir şey deyil ama kötü bişey demi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X