Çatı konusunda yeni gelişmeler var mı acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatı konusunda yeni gelişmeler var mı acaba?
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stadin acilis günü yasanacak olan rezaleti düsündügümde kahroluyorum.
siyasetciler ve yalakalari gövde gösterisi yapacaklarMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stadin acilis günü yasanacak olan rezaleti düsündügümde kahroluyorum.
siyasetciler ve yalakalari gövde gösterisi yapacaklaru will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim stad gibi üstü membran galiba bu stadında ama bizimki gibi altı açıkta kalmamış...Dışını bari şunun gibi yapsalar ne olurdu...
gardaşım. alttaki hangi stad. çıkartmadım.
Yorum
-
İlk olarak Rust Cohle tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegardaşım. alttaki hangi stad. çıkartmadım.
Yorum
-
siyasetciler ve yalakalari gövde gösterisi yapacaklar2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekedi kulak yerini kedi yoluna bıraktı
tt arnenanınki gibi olacak
editNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakiyorum burasi sadece mühendis degil botanikci ve kimyagerde dolu
Adamın verdiği cevap " ansiklopedi yok ama baa ne isterseniz sorabilirsiniz"
Mekanın Türkiye'nin hangi bölgesinde olduğunu söylememe gerek yok heralde.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVideoyu nasıl buldunuz merak ettim.
-Adım Adım Akyazı Stadı
video için saolasın kardeşim.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüstteki resim gerçekmi,yani maç izlerken ışıklar o şekildemi gözüküyoru will need justice at the end..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum