İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Stadyum bitmeden onun yeri şurda bununki burada gibi bir yorum yapmayacağım zira stadyum bittiğinde ortaya çıkacak olan görüntüyle şoka uğrayabiliriz
Örneğin La Bombonera'da numaralı diye tabir ettiğimiz tribün tamamen camekandan oluşmakta ve bir nevi F1 Sahasının start noktası gibi gözükmektedir. Bence kötü durmuyor tabi burada St. James Park'a ucube diyen taraftarlar olduğunu gördükten sonra beğenilip beğenilmemesinide çok fazla dert etmeyeceğim
[IMG][/IMG]
Sözün özü bu loca işine çok takılmayın"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCan lar şu bizim trübünün en üzerindeki bağ evi gibi göz göz olan yerler nereler ha bi söyleseniz ve stadın 4 bir tarafına aynısı mı yapılacak ?
Trübün ile çatının bu şekilde birleştirilip kapatılmasını,bu şekilde basık olmasını çok istemişimdir,belki bizimki de basık olacaktır ama o birleşme yeri asla üstteki gibi olmayacak heralde
O bölüm aslında Premium VIP tribün ve arkası Lounge olmalıydı ...
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi orası Tv stüdyosu ve yayın odaları , önünde ise basın tribünü olacak.
O bölüm aslında Premium VIP tribün ve arkası Lounge olmalıydı ...
demek ki diğer taraflara olmayacak ve açık kalacak,
gerçi bizim dış cephe trübün bitiminden değil de kaplama misali yerden başladığı için fark eden bişi olmayacak
Bitince güzel olacak,eleştirdiğimiz kadar değil ama özellikle sen ve İbocan'ın dediği gibi olsaydı dış kaplama çok daha hoş bir stadımız olabilirdi.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Vip'e karşı değilim, para kazanma açısından
Lakin vip koltuk yaklaşık 3000 iken engellilere ayrılan sayı 80'de kalıyorsa o işte bir yamukluk var demektir. Daha da komiği 80 koltuğa karşılık 125 engelli park yeriTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamlandıkça daha bir ucube oluyor, bu stadı yapanlar el birliğiyle Trabzonsporu bitirdikten sonra heralde burayı avm yaparız diye düşünmüş ona göre pilanlamışlar, keza staddan çok avm ye benziyor.Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVip'e karşı değilim, para kazanma açısından
Lakin vip koltuk yaklaşık 3000 iken engellilere ayrılan sayı 80'de kalıyorsa o işte bir yamukluk var demektir. Daha da komiği 80 koltuğa karşılık 125 engelli park yeri
trabzonda 50 yila yakin tecrübeye göre 80 den fazla koltuk demek lazim olmadigindan daha coguna gerek duyulmamisdir, gerektiginden yer yapmakda zor is degil
onlar keske gelsin, yer ayarlanir
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKameraları ne tarafa doğru koyacaklar?
protokol üst tarafinda olacaklar, maratona bakacaklarEn son selcuk tarafından düzenlendi; 03.04.2015, 18:06."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo parklari sadece maca gelenler degil platformda avm icin gelenler kullanacak, tesislere gelen kullanacak, sahile gelen kullanacak
trabzonda 50 yila yakin tecrübeye göre 80 den fazla koltuk demek lazim olmadigindan daha coguna gerek duyulmamisdir, gerektiginden yer yapmakda zor is degil
onlar keske gelsin, yer ayarlanirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO park yeri anladığım kadarıyla stadın kapalı kısmında, zemin kat olarak geçiyor, yani stadın güneyindeki büyük park alanı değil, stada özel yer. 50 yıla yakın tecrübeye de girmeyelim isterseniz, ne proje burası düşünülerek çizilmiş, ne de Trabzon'da 3000 very important person var. Ama stadyuma gelmek isteyen engelli sayısı imkanları olsa eminim 80'den çok daha fazladır, 125 de değil.
ayrica avni akerde bile vip koltuklari en rahat satilan koltuklarken, akyazi icin 3000 fazla olmaz
vip, protokoll ve localari bir who is who bölgesi olarak görmelisiniz
trabzonde is adamlarinin, politikacilari, lobbicilerinin, sosyetenin ve olmak isteyenlerinin bulusabilecegi baska neresi var
ondan böyle ufak sehirlerde o tür insanlar icin o bölge altin degerinde
amerikada, avrupada ve türkiyenin diger bölgelerinde golf sahalarinda yapilan kontaktlasma bizde asaga yukari sadece o stadda mümkün
neden bunu kullanmayalim, bundan trabzonsporunda bi kazanci olmasin
nede olsa birlestirici unsur bu kulüp"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Ben de insanların birbirlerini daha iyi tanıyıp kulüp etrafında birleşmesini doğru buluyorum o başka bir konu. Hatta bu bağlamda locaların yapımını da çok önemli görüyorum. Ama benim bugün kastettiğim engellilere ayrılan sayıların komikliği idi. Sayılar google'dan stadı tanıtan web sitelerinden
Burda Vip 2400 civarı deniyor sonradan 500 arttırılmış sanırım, belki engelli tribünü de arttırılmıştır ama sanmıyorumEn son Travelair tarafından düzenlendi; 03.04.2015, 19:34.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadın çatısı, sahaya uzaklığı, merdiven boşlukları, dış görünüşü neyse de o 4 tarafı saran kabak gibi ortada duran locaların akşam maçında ışıkları yanınca ortaya çıkacak avm görüntüsünü düşündükçe midem bulanıyor.Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de insanların birbirlerini daha iyi tanıyıp kulüp etrafında birleşmesini doğru buluyorum o başka bir konu. Hatta bu bağlamda locaların yapımını da çok önemli görüyorum. Ama benim bugün kastettiğim engellilere ayrılan sayıların komikliği idi. Sayılar google'dan stadı tanıtan web sitelerinden
Burda Vip 2400 civarı deniyor sonradan 500 arttırılmış sanırım, belki engelli tribünü de arttırılmıştır ama sanmıyorum
degismeyen bisey kaldimi
son durum nedir ögrenilmeli
cünkü bi ara engellilere loca ayrilacagi bile denilmisdi, son durum nedir bilmiyorum
AgaogluErol
Aşağıda bilgilerini verdimiğim Radya Isıtma sistemini projeye ilave ettirmeyi düşünüyoruz.Taleplerimiz içersinde var.
alttaki plani dikkatli incelerseniz rakip taraftar tribünü burada protokol, deniz tarafi kale arkasinda gibi, yoksa yanlismi algiliyorum plani
tribün isitma sistemi
erol agaogulu via twitter
uygalayan sirketin web sitesi
herseyin tek elden ciktigini reklam yapmislar
bu bir avantaj olsada kontrolunda inceligi kendilerinde kaldigindan dezavantaj olarakda görebiliriz
cok iyi after sales servisleri varmis, bu cok önemliEn son selcuk tarafından düzenlendi; 03.04.2015, 20:23."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum