Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aydınlatma hala kedi kulakları mı? Skorbordlar kaliteli mi olacak?
    skorbord 1 tane var ihalede dogru hatirliyorsam
    oda artik sanirim isi üstlenen sirkete kaldi, hangi kalitede olacagi
    2. skorbord olarak avni akerdeki düsünüldügünü duymusdum ama onun son halini gören neden olmiyacacini düsünebilir

avni akerdeki reklam panolarini kullanalim diyip bütün parayi skorborda harcatabilirler aslinda
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• uffff o nasil lafti yaaa, birisi diyorki stadin alti cok issiz olacak ?? goren magaraya giriyoz sanacak anasini satim
      u will need justice at the end..

Yorum

• arkadaşlar önce herkesden özür diliyorum
        iki hafta önce roninin mesajlarını kaldıramayıp yazılı atışma içine girmiştik ve sonun ben 2 hafta uzaklaştırılmış ve ronin ifşa olup ban yemişti neyseki uzaklaştırılmadan önce hayırlı bir işe vesile olmuş oldum
        Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak Cem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kedi kulak değişti. Bir terslik olmazsa tüm stadı dolanacak içten ışıklandırma.
          kedi kulak yerini kedi yoluna bıraktı
          tt arnenanınki gibi olacak
          edit
          edit 2
          En son EgeKum tarafından düzenlendi; 22.03.2015, 11:31.
          Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• ışık işi çok önemli ne kadar çok ışık o kadar şampiyonlar ligi maçı havası gibi geliyor bana
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Kedi kulak işinden sıyırdığımıza seviniyorum ben de,çok kötüydü çook,
              böylesi güzel oldu,yada olacak diyelim
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Trabzonun beşirli semtinde oturuyorum ve yeni stadın calışmalarını hergün yakından takip edebiliyorum..Cahillik etmek istemiyorum ama catı için 3-5 kişinin çalıştığını görüyorum ve çok yavaş ilerliyor ,herhalde malzeme bekliyorlardır Umarım oy tüccarları '' İLK ÖNCE Bİ SEÇİM SONUCUNU GÖRELİM ONDAN SONRA YENİ SEZONA YETİŞİR YADA YETİŞTİRMEYİZ!!!'' düşüncesine kapılmamışlardır...

Yorum

• Stadyumun yetişmeyeceği konusunda hiç şüphem yok artık, seneye devre arasında açılışı yaparız, dört buçuk ayda bu kadar iş bitmez, özellikle çatı çok uzun sürecektir, daha ortada malzeme bile yok.

Yorum

• Stad konusu basindan beri en cok elestiren birisi olarak, artik bütün elestirilerin yersiz oldugunu düsünüyorum, bi tepki vermekte cok gec kaldik maalesef bundan sora sesimizi cikarmaya calismak kuru gürültüden baska bisey degil. Sonucta yeni bir Stadin heyecani en cok elestirenlerde bile azda olsa mevcut.
                    Gelelim asil deginmek istedigim meseleye, Bu saatten sonra yapilacak en akillli is Tribün sorununu cözmektir. Büyük kulüp, büyük takim olarak maleesef övünecegimiz bir Taraftar gurubumuz yok Örnek: Ultraaslan, Carsi, GFB, Texas. Kulüp bu soruna derhal el atmali ve herkesin ayni catida toplanacagi bir taraftar grubu kurmaliyiz, biliyorum bu konu herkes tarafindan cok tartisildi ama is isten gecmeden Tepkimizi cabamiza bu yöne dogru yogunlastirmaliyiz, gerekirse kulüple irtibata gecilmeli.
                    Önüne gelen bir grup acik pankart atki yaptirip stada giriyor malesef, bu tür seyler kesinlikle yasaklanmali. Örnek: El Nino yeni türeme bir taraftar grubu. Mantar gibi ciktilar bi anda. Yagisli havadanmidir nedir anlamadim arkadas.
                    Bu konuda görüslerizi almak isterim.
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak BordomaviStrom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonun beşirli semtinde oturuyorum ve yeni stadın calışmalarını hergün yakından takip edebiliyorum..Cahillik etmek istemiyorum ama catı için 3-5 kişinin çalıştığını görüyorum ve çok yavaş ilerliyor ,herhalde malzeme bekliyorlardır Umarım oy tüccarları '' İLK ÖNCE Bİ SEÇİM SONUCUNU GÖRELİM ONDAN SONRA YENİ SEZONA YETİŞİR YADA YETİŞTİRMEYİZ!!!'' düşüncesine kapılmamışlardır...
                      yarida kalan stad böyle gözükür

7 yildir bekliyor 1 civi cakilmadi

artik bizim stad durmaz, en fazla bursada oldugu gibi 1 sene catiyla oynarlar
                      ama artik oda fark etmez
                      1 yandanda toki bu insaat nekadar uzarsa insanlarin ise karisacagini biliyor
                      ondan hizli sürüklemeye mecburlar diye düsünüyorum

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stad konusu basindan beri en cok elestiren birisi olarak, artik bütün elestirilerin yersiz oldugunu düsünüyorum, bi tepki vermekte cok gec kaldik maalesef bundan sora sesimizi cikarmaya calismak kuru gürültüden baska bisey degil. Sonucta yeni bir Stadin heyecani en cok elestirenlerde bile azda olsa mevcut.
                        Gelelim asil deginmek istedigim meseleye, Bu saatten sonra yapilacak en akillli is Tribün sorununu cözmektir. Büyük kulüp, büyük takim olarak maleesef övünecegimiz bir Taraftar gurubumuz yok Örnek: Ultraaslan, Carsi, GFB, Texas. Kulüp bu soruna derhal el atmali ve herkesin ayni catida toplanacagi bir taraftar grubu kurmaliyiz, biliyorum bu konu herkes tarafindan cok tartisildi ama is isten gecmeden Tepkimizi cabamiza bu yöne dogru yogunlastirmaliyiz, gerekirse kulüple irtibata gecilmeli.
                        Önüne gelen bir grup acik pankart atki yaptirip stada giriyor malesef, bu tür seyler kesinlikle yasaklanmali. Örnek: El Nino yeni türeme bir taraftar grubu. Mantar gibi ciktilar bi anda. Yagisli havadanmidir nedir anlamadim arkadas.
                        Bu konuda görüslerizi almak isterim.
                        Avni AKerde doğdum büyüdüm diyebilirim bu işi çok iyi bilen biri olarak söylüyorum ki o stadda sadece 1990-1997 arası müthiş bir birlik harika bir tezahurat vardı..M.ALİ YILMAZ ın gelişiyle herşey sona erdi ve ÇALMA ÇIRPMA dönemi başladı....
                        En son BordomaviStrom tarafından düzenlendi; 22.03.2015, 13:45.

Yorum

• Videoyu nasıl buldunuz merak ettim.

-Adım Adım Akyazı Stadı

Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yarida kalan stad böyle gözükür

7 yildir bekliyor 1 civi cakilmadi

artik bizim stad durmaz, en fazla bursada oldugu gibi 1 sene catiyla oynarlar
                            ama artik oda fark etmez
                            1 yandanda toki bu insaat nekadar uzarsa insanlarin ise karisacagini biliyor
                            ondan hizli sürüklemeye mecburlar diye düsünüyorum
                            Bu stadyumun inşaatı 1 Ağustos 2007 tarihinde başladı, 2009 yılındaki kriz yüzünden inşaatı durdu ve halen tek bir çivi bile çakılmadı. Bu stadyumu Valencia kulübü yapıyor, bankalar anlaşmazlıkları var okuduğum kadarıyla, bu anlaşmazlığı bir türlü de çözemiyorlar. 6 yıldan beri bu şekilde bekliyor. 2008 yılında dört işçi bir kaza sonucu 12 metreden düşerek hayatlarını kaybetti.

Yorum

• Avni aker'e veda töreni olmayacak mı,Sunay akın ile görüşme yapılabilir avni akere ve yeni stada geçiş için özel bi şiir isteyebiliriz.
                              ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu stadyumun inşaatı 1 Ağustos 2007 tarihinde başladı, 2009 yılındaki kriz yüzünden inşaatı durdu ve halen tek bir çivi bile çakılmadı. Bu stadyumu Valencia kulübü yapıyor, bankalar anlaşmazlıkları var okuduğum kadarıyla, bu anlaşmazlığı bir türlü de çözemiyorlar. 6 yıldan beri bu şekilde bekliyor. 2008 yılında dört işçi bir kaza sonucu 12 metreden düşerek hayatlarını kaybetti.
                                villayi silvayi vs bu stad ugruna sattilar
                                krizden beri duruyor
                                simdide büyük ihtimallen perez, alcacer, negredo, ottamendi gibi isimler satilacak

200 milyon avro lazimmis sonlandirmak icin icin, yani bankalar ellerinden tutmasa zaten sanslari yok, takimi satsalarda
                                2018e kadar bitmesede bütün insaat izinleri vs yeniden alinmali, yeni kanunlari uydurulmali vs...

halimize sükür edelim diyebiliriz

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X