Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arenanın projesi buyken

realitesi bu oldu

hal böyle olunca stadın için neredeyse hiç güneş almıyor. zaten o stadın asıl sorunu o. o yüzden sürekli seminle ilgili problem yaşanıyor. maliyetten kaçmak için çatısı saç yaparsan olacağı bu.

bizde hem membran ışık geçirecek hemde sahanın ortasındaki çatı açıklığı daha geniş olacak.

konyada neden böyle bi sistem kullanılıyr bilmiyorum ama bu konuda akyazı ile arenayı kıyaslamak doğru değil.

kaldı ki, eğr hybrid çim olursa bu ihtiyaç daha da azalacak sanırım.

yani öyle milyon eurolar yatrım gerektirecek bi durum yok ortada.

Yorum

• suni isinlanma kacinilmaz
      ya real madrid gibi yilda 2 kez 500bin avroyo cimi degistirirsin yada hibrit cim kullanirsan suni isinladirirsin
      tabi bizde seyrantepedeki kadar tutmaz, hatta hes projesini gerceklestirdikmi kendi elektrigimizi kullanma sansimiz var.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 4 köşe kolonundan 1 tanesi takılmıştü. Yanlış görmediysem 1 tanesi daha takıldı. Deniz tarafında.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          4 köşe kolonundan 1 tanesi takılmıştü. Yanlış görmediysem 1 tanesi daha takıldı. Deniz tarafında.
          Doğru görmüşüm. 4 köşe kolonundan 2 tanesi takılmış oldu. Diğer 2 tanesi kaldı.

Yorum

• ..
            En son sarman61 tarafından düzenlendi; 15.05.2015, 11:15.
            (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Doğru görmüşüm. 4 köşe kolonundan 2 tanesi takılmış oldu. Diğer 2 tanesi kaldı.
              Köşe kolonu derken diğerleri gibi sahanın içine uzananlardan mı ?
              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Köşe kolonu derken diğerleri gibi sahanın içine uzananlardan mı ?
                Yok kardeş stadın çevresini dönen toplam 22 kolon var ya. 5 maraton arkasında 5 kapalı arkasında 4 deniz tarafı kalearkasında 4 yol tarafı kalearkasında ve 4 tane de köşelerde.

O 4 köşenin sadece 1'i dikilmişti. 1 tane daha diktiler demek istedim.

Yorum

• Vinç maraton tribününün arkasına geçti. 3. Köşe kolonunu dikiyorlar. 1 tane köşe kaldı.

Yorum

• Stadin harbiden daha cok isi var ya...
                    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stadin harbiden daha cok isi var ya...
                      7 Haziran Başkanlık seçimi tutmazsa Başkanlık referandumu var. Ondan sonra yerel seçimler vs. Bizde seçim bol.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Selam arkadaşlar.
                        Bekir'in içeri alınmaması konusunda bir bilgi var. Gazi Antep stadyum şantiyesinden Akyazıya ziyarete gelen bir mühendis yetkili kişilerden aldığı bilgiyi kendisine sordum verdiği cevap; '' Onaylanmamış imalatların Fotoğrafı çekilmiş. TOKİ yetkileri de olaya müdehale etmiş. Uyarı Yazısı Yazılmış bu konuda''
                        Hangi imalatlardan bahsediyorlar anlamadım gerçekten.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TADES olacakmış senden esinlenerek düşünmüşler bu ismi
                          * Müthiş bir espriydi
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Selam arkadaşlar.
                            Bekir'in içeri alınmaması konusunda bir bilgi var. Gazi Antep stadyum şantiyesinden Akyazıya ziyarete gelen bir mühendis yetkili kişilerden aldığı bilgiyi kendisine sordum verdiği cevap; '' Onaylanmamış imalatların Fotoğrafı çekilmiş. TOKİ yetkileri de olaya müdehale etmiş. Uyarı Yazısı Yazılmış bu konuda''
                            Sonradan eklenen bi Localar var onlar mı sıkıntı çıkardı acaba. Ya da örnek olarak gösterilen koltuklar acaba baskı mı yaptı tokiye.

Yorum

• Yeni parçalar geldi sahaya. İki kolonun arasında örümcek ağı gibi montajlanan parçalardan.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selam arkadaşlar.
                                Koltuk olabilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X