Çatı malzemelerinden haber var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatı malzemelerinden haber var mı?Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekedi kulak yerini kedi yoluna bıraktı
tt arnenanınki gibi olacak
edit
edit 2
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Eksikleri konuşalım,
müdahale edebileceklerimiz varsa edelim,
ama yok olmuyorsa bile sahiplenelim yeni stadımızı,
çok başarılara imza atacağız,çok tarih yazacağız inşallah,
bizimkinden daha çok eleştirilen Konya'nın 3 günlük stadı bile şimdiden konuşulmaya başladıysa bizimkisi efsane olur,yeter ki Konyaspor'lu taraftarlardan daha çok olalım trübündeŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla gundemi takip ediyormusun bilmem de, bu gidisle acilisa falan gelecek suratlari kalmayacak7'n bitirdin beni...
Yorum
-
Çatı projedekinin aynısı olacaksa süper bence. Nesini beğenmiyosunuz anlamıyorum. Verdiğiniz stad çatı örnekleri de tam komedi. Düdüklü tencere gibi. Hele Timsah Arena'nın çatısını beğenler varya Akyazı'yı falan bıraksınlarda Belediyeye başvursunlar lunapark dekorasyonu için. Gayet şık-sade-estetik bir çatımız olacak. Ttnet Arena'nın çatısına bakın da ibret alın biraz. Şükredin bence. Vodafone Arena'nın çatısı da malzeme yetmemişte farklı malzemelerle tamamlamışlar gibi. Ben mi körüm, siz mi anlamıyorum gerçekten.En son kyodou tarafından düzenlendi; 25.03.2015, 01:25.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatı projedekinin aynısı olacaksa süper bence. Nesini beğenmiyosunuz anlamıyorum. Verdiğiniz stad çatı örnekleri de tam komedi. Düdüklü tencere gibi. Hele Timsah Arena'nın çatısını beğenler varya Akyazı'yı falan bıraksınlarda Belediyeye başvursunlar lunapark dekorasyonu için. Gayet şık-sade-estetik bir çatımız olacak. Ttnet Arena'nın çatısına bakın da ibret alın biraz. Şükredin bence. Vodafone Arena'nın çatısı da malzeme yetmemişte farklı malzemelerle tamamlamışlar gibi. Ben mi körüm, siz mi anlamıyorum gerçekten.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen.
Tüm stadlar bittiğinde buralarda ol...Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazi forum basligini ariyordum, bilen birisi varmi ? ariyorum bulamiyorumHER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGanitaya taşındı galiba, genelde öyle bir konu bulamadım bende.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatı projedekinin aynısı olacaksa süper bence. Nesini beğenmiyosunuz anlamıyorum. Verdiğiniz stad çatı örnekleri de tam komedi. Düdüklü tencere gibi. Hele Timsah Arena'nın çatısını beğenler varya Akyazı'yı falan bıraksınlarda Belediyeye başvursunlar lunapark dekorasyonu için. Gayet şık-sade-estetik bir çatımız olacak. Ttnet Arena'nın çatısına bakın da ibret alın biraz. Şükredin bence. Vodafone Arena'nın çatısı da malzeme yetmemişte farklı malzemelerle tamamlamışlar gibi. Ben mi körüm, siz mi anlamıyorum gerçekten.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum