Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çatı malzemelerinden haber var mı?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çatı malzemelerinden haber var mı?
      Naylon Prandalar mı gelecek.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kedi kulak yerini kedi yoluna bıraktı
        tt arnenanınki gibi olacak
        edit
        edit 2
        Bakalım çelik konstrüksiyon bizde nasıl gözükecek. Bu tip hoşuma gidiyor.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Eksikleri konuşalım,
          müdahale edebileceklerimiz varsa edelim,
          ama yok olmuyorsa bile sahiplenelim yeni stadımızı,
          çok başarılara imza atacağız,çok tarih yazacağız inşallah,
          bizimkinden daha çok eleştirilen Konya'nın 3 günlük stadı bile şimdiden konuşulmaya başladıysa bizimkisi efsane olur,yeter ki Konyaspor'lu taraftarlardan daha çok olalım trübünde
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            valla gundemi takip ediyormusun bilmem de, bu gidisle acilisa falan gelecek suratlari kalmayacak
            Çok yakında insAllah..
            7'n bitirdin beni...

Yorum

• atın şuraya bi san mames resmi de gözümüzün pası silinsin.

Yorum

• Beyler Polonya'dan diyorum mimarmı kaçırsak?

Bu nedir be...

Resmen bayıldım yahu...
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İşte stad kendini biraz pazarlayacak... Bizimki de şemsiye

Yorum

• akyazi forum basligini ariyordum, bilen birisi varmi ? ariyorum bulamiyorum
                    u will need justice at the end..

Yorum

• Çatı projedekinin aynısı olacaksa süper bence. Nesini beğenmiyosunuz anlamıyorum. Verdiğiniz stad çatı örnekleri de tam komedi. Düdüklü tencere gibi. Hele Timsah Arena'nın çatısını beğenler varya Akyazı'yı falan bıraksınlarda Belediyeye başvursunlar lunapark dekorasyonu için. Gayet şık-sade-estetik bir çatımız olacak. Ttnet Arena'nın çatısına bakın da ibret alın biraz. Şükredin bence. Vodafone Arena'nın çatısı da malzeme yetmemişte farklı malzemelerle tamamlamışlar gibi. Ben mi körüm, siz mi anlamıyorum gerçekten.
                      En son kyodou tarafından düzenlendi; 25.03.2015, 01:25.
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çatı projedekinin aynısı olacaksa süper bence. Nesini beğenmiyosunuz anlamıyorum. Verdiğiniz stad çatı örnekleri de tam komedi. Düdüklü tencere gibi. Hele Timsah Arena'nın çatısını beğenler varya Akyazı'yı falan bıraksınlarda Belediyeye başvursunlar lunapark dekorasyonu için. Gayet şık-sade-estetik bir çatımız olacak. Ttnet Arena'nın çatısına bakın da ibret alın biraz. Şükredin bence. Vodafone Arena'nın çatısı da malzeme yetmemişte farklı malzemelerle tamamlamışlar gibi. Ben mi körüm, siz mi anlamıyorum gerçekten.
                        sen.
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sen.
                          Ts-Bursa-Bjk...

Tüm stadlar bittiğinde buralarda ol...
                          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            akyazi forum basligini ariyordum, bilen birisi varmi ? ariyorum bulamiyorum
                            Ganitaya taşındı galiba, genelde öyle bir konu bulamadım bende.
                            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ganitaya taşındı galiba, genelde öyle bir konu bulamadım bende.
                              daha dur bu aralar bu baslik biraz sessiz iyi hallerimiz yani, hele 3 5 resim gelsin akyazidan bak gor 3 5 resme karsilik birileri onlarca bursa resmiyle hazirolda bekliyor, biz atis yaptikmi vallahi burayi yikacaklar
                              u will need justice at the end..

Yorum

İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çatı projedekinin aynısı olacaksa süper bence. Nesini beğenmiyosunuz anlamıyorum. Verdiğiniz stad çatı örnekleri de tam komedi. Düdüklü tencere gibi. Hele Timsah Arena'nın çatısını beğenler varya Akyazı'yı falan bıraksınlarda Belediyeye başvursunlar lunapark dekorasyonu için. Gayet şık-sade-estetik bir çatımız olacak. Ttnet Arena'nın çatısına bakın da ibret alın biraz. Şükredin bence. Vodafone Arena'nın çatısı da malzeme yetmemişte farklı malzemelerle tamamlamışlar gibi. Ben mi körüm, siz mi anlamıyorum gerçekten.
                                5 yaşındaki çocuğa sorsan aynısını çizebilirdi. Estetikten uzak ve son derece basit bir tasarım. Şuna bakınca bir Barnebeu veya Donesk Arena falan görüyorsan sorun sende galiba.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X