Ben hala oralara yerleştirilecek prekastların nasıl olacağını nasıl görüneceğini çözemedim
üstte fotoğrafta yerleştirildiği görülüyor zaten. normal prekastın 1.5 katı kadar genişliğinde.. tabi bekir abi içeri girip fotoğraf çekebilse çok iyi olacak.
üstte fotoğrafta yerleştirildiği görülüyor zaten. normal prekastın 1.5 katı kadar genişliğinde.. tabi bekir abi içeri girip fotoğraf çekebilse çok iyi olacak.
valla ben o fotoğraftan hiçbir şey göremiyorum açıkçası şöyle yakından net bi fotoğraf olsa süper olur..
Kat arasına loca konulması cok iyi oldu uşaklar boş verin siz boylece oralar hem boş ve çirkin bir görüntü oluşturacaktı hemde alt kat basamak sayısı 27 ye falan cıktı .bıde koltukları hesap edersek ara dahada kapanacak süper olmuş.
Ben şimdi anlamadım 3 sıra 2 büyük sıraya düşünce basamak sayısı nasıl arttı niye yapıldı hem kapasiteye bi etkisi oldu mu bi bilen anlatsın
Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade
4 sira prek. gitmesi kotu olmus aslinda biraz yukselterek loca onunden 2 sira yapilabilirdi localari biraz daha geri cekilirdi ama yapacak birsey yok simdilik
catimiz alcakta olmasi guzel ama dis kismi kapatmalari lazim benimde bekledigimden iyi bir stadimiz olacak insallah stadi klubumz aldigi zaman yapilacak cok is var
bu koltukların dizilimi için şimdiden baskı yapılmalı yönetime.
stad köşeli olduğundan çok sıkıntı çıkacaktır, raylı sistem yazılıyordu burada yönetime iletilmeli.
kat aralarindaki led reklam panolari, iyi bir ses sistemi ( tum stadi cerceveleyecek sekilde ), isitma sistemi, membranlarin led ile isiklandirmalari umarim unutulmaz..
kat aralarındaki reklam panolarına karşıyım..
pankartlar ne olacak
en kötü pankart bile avni akerde stadı süslüyor.
ayrıca bizim statta olacak reklamlarda dufy, aytaç, tudors olacak yani.
En son Murathan tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 11:14.
kart aralarindaki reklam panolarina karsi cikarsan, o zaman kenar reklam panolarinin arkalarinda oyle tudorslari aytaclari gormeye devam edecez.. kat aralarina reklam panolari konulursa, kenarlara fazladan reklam gormemis oluruz. led ekran panolariyla aytac bile guzel gozukur merak etmeyin aralarina nike thy falan gelecek hos olur yani
Yorum