Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben hala oralara yerleştirilecek prekastların nasıl olacağını nasıl görüneceğini çözemedim

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben hala oralara yerleştirilecek prekastların nasıl olacağını nasıl görüneceğini çözemedim
      üstte fotoğrafta yerleştirildiği görülüyor zaten. normal prekastın 1.5 katı kadar genişliğinde.. tabi bekir abi içeri girip fotoğraf çekebilse çok iyi olacak.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        üstte fotoğrafta yerleştirildiği görülüyor zaten. normal prekastın 1.5 katı kadar genişliğinde.. tabi bekir abi içeri girip fotoğraf çekebilse çok iyi olacak.
        valla ben o fotoğraftan hiçbir şey göremiyorum açıkçası şöyle yakından net bi fotoğraf olsa süper olur..

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kat arasına loca konulması cok iyi oldu uşaklar boş verin siz boylece oralar hem boş ve çirkin bir görüntü oluşturacaktı hemde alt kat basamak sayısı 27 ye falan cıktı .bıde koltukları hesap edersek ara dahada kapanacak süper olmuş.
          Ben şimdi anlamadım 3 sıra 2 büyük sıraya düşünce basamak sayısı nasıl arttı niye yapıldı hem kapasiteye bi etkisi oldu mu bi bilen anlatsın
          Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• Benim gördüğüm 4 sıra prekast 3 sıra geniş sıraya çevrilmiş durumda,

benim gözlerimde mi sıkıntı var

Yorum

• 4 sira prek. gitmesi kotu olmus aslinda biraz yukselterek loca onunden 2 sira yapilabilirdi localari biraz daha geri cekilirdi ama yapacak birsey yok simdilik
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• catimiz alcakta olmasi guzel ama dis kismi kapatmalari lazim benimde bekledigimden iyi bir stadimiz olacak insallah stadi klubumz aldigi zaman yapilacak cok is var
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• bu koltukların dizilimi için şimdiden baskı yapılmalı yönetime.
                  stad köşeli olduğundan çok sıkıntı çıkacaktır, raylı sistem yazılıyordu burada yönetime iletilmeli.

Yorum

• bu yeni prekastlar düsündügümden 1 basamak fazla yer aliyor
                    kapasitede sorun teskil edermi acaba
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.03.2015, 19:32.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kat aralarindaki led reklam panolari, iyi bir ses sistemi ( tum stadi cerceveleyecek sekilde ), isitma sistemi, membranlarin led ile isiklandirmalari umarim unutulmaz..
                      u will need justice at the end..

Yorum

• kat aralarındaki reklam panolarına karşıyım..
                        pankartlar ne olacak
                        en kötü pankart bile avni akerde stadı süslüyor.
                        ayrıca bizim statta olacak reklamlarda dufy, aytaç, tudors olacak yani.

En son Murathan tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 11:14.

Yorum

• kart aralarindaki reklam panolarina karsi cikarsan, o zaman kenar reklam panolarinin arkalarinda oyle tudorslari aytaclari gormeye devam edecez.. kat aralarina reklam panolari konulursa, kenarlara fazladan reklam gormemis oluruz. led ekran panolariyla aytac bile guzel gozukur merak etmeyin aralarina nike thy falan gelecek hos olur yani

Yorum

• bu arada bu tudors nedir bilen varmi ? baskanin kendi markasimi ? statta nike dan fazla mi reklami var mubarek

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu arada bu tudors nedir bilen varmi ? baskanin kendi markasimi ? statta nike dan fazla mi reklami var mubarek
                              Dandik bir gömlek markası. 2 al 1 öde cinsi bir marka
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu arada bu tudors nedir bilen varmi ? baskanin kendi markasimi ? statta nike dan fazla mi reklami var mubarek
                                Dandik bir gömlek markası
                                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X