Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avni aker'e veda töreni olmayacak mı,Sunay akın ile görüşme yapılabilir avni akere ve yeni stada geçiş için özel bi şiir isteyebiliriz.
    Sunay Akin ve Iho muthis anlasirlar eminim
    u will need justice at the end..

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak BordomaviStrom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avni AKerde doğdum büyüdüm diyebilirim bu işi çok iyi bilen biri olarak söylüyorum ki o stadda sadece 1990-1997 arası müthiş bir birlik harika bir tezahurat vardı..M.ALİ YILMAZ ın gelişiyle herşey sona erdi ve ÇALMA ÇIRPMA dönemi başladı....

Ozamanlari (taraftarlar dernegi) bende iyi hatirliyorum, tatillerde maclara gitigimde hep orada izlerdim maclari. Sora türkiyedeki lise zamanimada denk gelmisti.
      Ama artik gercekten yeni stad ile kesinlikle bazi adimlar atilmali, bu sadece yönetimin degil tüm camiaanin görevidir ama malesef ne yönetimde nede camiiada buna öncülük edecek kimse göremiyorum. Taraftarindan tut kongre üyelerine kadar param parca olmus bir camiiayiz.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Cem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Önceki sayfalarda stadyum bittiğinde tahmini olarak nasıl olacak sorularına yanıt verebilmek adına grafik çizim yapmıştım. Göremeyenler oldu galiba özel mesajla tekrar isteyenler olabiliyor. Tekrar paylaşıyorum çizimimi buyrun;

Link olarak; http://i.hizliresim.com/blXjkn.jpg

Çok güzel bir çizim olmuş.

Bu çizim tanıtımlarda kullanılabilecek bir kalitede olmuş.

Tebrik ederim.

Yorum

• Bekir'in resimleri de olmayınca konuşacak bir şey yok,stadın ne durumda olduğunu takip edemiyoruz artık,gözün aydın TOKİ!
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yarida kalan stad böyle gözükür

7 yildir bekliyor 1 civi cakilmadi

artik bizim stad durmaz, en fazla bursada oldugu gibi 1 sene catiyla oynarlar
            ama artik oda fark etmez
            1 yandanda toki bu insaat nekadar uzarsa insanlarin ise karisacagini biliyor
            ondan hizli sürüklemeye mecburlar diye düsünüyorum
            Bu ne biçim stad bir şeye benzemiyor valla.Garip garip tribün şekli,köstebek yuvası girişler ve büyük kuyuya benzeyen başka girişler.
            Nasıl bir kafanın ürünü insan merak ediyor,Bursa'nın Timsah şekilli stadı bile daha güzel bu stadtan.
            En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 22.03.2015, 23:00.
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              villayi silvayi vs bu stad ugruna sattilar
              krizden beri duruyor
              simdide büyük ihtimallen perez, alcacer, negredo, ottamendi gibi isimler satilacak

200 milyon avro lazimmis sonlandirmak icin icin, yani bankalar ellerinden tutmasa zaten sanslari yok, takimi satsalarda
              2018e kadar bitmesede bütün insaat izinleri vs yeniden alinmali, yeni kanunlari uydurulmali vs...

halimize sükür edelim diyebiliriz

Bildigim kadariyla Valencia'yi Singapurlu bir girisimci aldi ve stadin 2017ye kadar tamamlanmasi planlaniyor.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Cem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Önceki sayfalarda stadyum bittiğinde tahmini olarak nasıl olacak sorularına yanıt verebilmek adına grafik çizim yapmıştım. Göremeyenler oldu galiba özel mesajla tekrar isteyenler olabiliyor. Tekrar paylaşıyorum çizimimi buyrun;

Link olarak; http://i.hizliresim.com/blXjkn.jpg
                Yok aga. Sevemiyorum o baklava dilimleri ile o boş merdiven altlarını. Deniyorum, uğraşıyorum ama olmuyor...

Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sevgili Dostlar......

Ben bambaşka bir konu hakkında görüş beyan etmek istiyorum....

Bildiğiniz üzere stadyumun yapıldığı yer sürekli deniz tarafından rüzgar alan bir bölge.....

Bunun önlemek için mendireklerin hemen arkasına 1-2 sıra kavak ya da bunu benzeri ağaç dikilebilir......

Bu yapı kalın çalılarla da desteklenebilir.......

Hem estetik olarak güzel durur hemde rüzgarı bir nebze olsun keser....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Eskiden bu forumda stadimizla alakalı fotoğraflar yüklerdir arkadaşlar ufakta olsun küçük bilgiler biz de onlarla mutlu olurduk.Ama simdi almış kalemi her kez eleştir bakalım.ha bide dikkatimi çekti yapıcı eleştiri görüş ve de bilgi veren mesaj havada kalıyor ne zaman adam stada içini kusuyo adam popüler oluyor bırakın o arkadaşlar kendi kendilerine AFKURSUN. Seviyorum kardeşim varmı ötesi o star sence kötü de olsa zemine bordo mavi çıkınca en kötü yer bile bana CENNET OLUR.Rakibe de SİZİN SAYENİZDE CEHENNEM.......

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sevgili Dostlar......

Ben bambaşka bir konu hakkında görüş beyan etmek istiyorum....

Bildiğiniz üzere stadyumun yapıldığı yer sürekli deniz tarafından rüzgar alan bir bölge.....

Bunun önlemek için mendireklerin hemen arkasına 1-2 sıra kavak ya da bunu benzeri ağaç dikilebilir......

Bu yapı kalın çalılarla da desteklenebilir.......

Hem estetik olarak güzel durur hemde rüzgarı bir nebze olsun keser....
                      Bence cok iyi bir fikir. Bunu ilgili kurumlara iletmelisin.
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                        findik dikersek ek gelir elde ederiz

saka bi yana agac olmadan olmaz bencede
                        benim favorim palmiye agaclari

ama kesinlikle meyve agaclarida olmali

kiraz, dut, incir, kestane gibi
                        bunlarda insanlari oraya cekmenin bir yolu

hasas plantajida olabilirdi
                        Dut agacida dikelim, Pekmez yapip futbolculara yediririz
                        Palmiye agacinin orda pek yasayacagini sanmam bende rüzgari önlemesi acisindan Kavakdan yanayim.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dut agacida dikelim, Pekmez yapip futbolculara yediririz
                          Palmiye agacinin orda pek yasayacagini sanmam bende rüzgari önlemesi acisindan Kavakdan yanayim.
                          orada rüzgari elemek icin sanirim bütün dolgu alanini agac yapmalisin

agac mecbur dikilecek zaten
                          dolguyu saglamlastirmanin önemli bir adimidir derin köklü agaclandirma

palmiye gelince
                          tuna nehrinin eteklerinde yasayanlari var
                          kisin ekstra bakim yapiliyor, tabii güneydeki kadar uzun degiller ama var

dut dedemin bahcesinde var
                          agacdan dut yemenin keyfi bir baskadir, bizim kültürümüzdede vardir yani, agacdan meyve yeme
                          cekicidir, maziyi hatirlatir....
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bakiyorum burasi sadece mühendis degil botanikci ve kimyagerde dolu
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bi otumuz kenevirimiz marihuanamız eksikti oda oldu

Yorum

• Stadın açılışında herkes yazdığı mesajları bir bordo ve mavi kağıtlara yazıp, 61 .dakikada sahaya uçak yapıp atsın görsel şov bakımından güzel olur. Burada yazılan burada kalır birbirimizi üzmeyelim...
                                "Şehitler Unutulursa ölür"
                                Unutma-Unutturma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X