Avni AKerde doğdum büyüdüm diyebilirim bu işi çok iyi bilen biri olarak söylüyorum ki o stadda sadece 1990-1997 arası müthiş bir birlik harika bir tezahurat vardı..M.ALİ YILMAZ ın gelişiyle herşey sona erdi ve ÇALMA ÇIRPMA dönemi başladı....
Ozamanlari (taraftarlar dernegi) bende iyi hatirliyorum, tatillerde maclara gitigimde hep orada izlerdim maclari. Sora türkiyedeki lise zamanimada denk gelmisti.
Ama artik gercekten yeni stad ile kesinlikle bazi adimlar atilmali, bu sadece yönetimin degil tüm camiaanin görevidir ama malesef ne yönetimde nede camiiada buna öncülük edecek kimse göremiyorum. Taraftarindan tut kongre üyelerine kadar param parca olmus bir camiiayiz.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Önceki sayfalarda stadyum bittiğinde tahmini olarak nasıl olacak sorularına yanıt verebilmek adına grafik çizim yapmıştım. Göremeyenler oldu galiba özel mesajla tekrar isteyenler olabiliyor. Tekrar paylaşıyorum çizimimi buyrun;
yarida kalan stad böyle gözükür
7 yildir bekliyor 1 civi cakilmadi
artik bizim stad durmaz, en fazla bursada oldugu gibi 1 sene catiyla oynarlar
ama artik oda fark etmez
1 yandanda toki bu insaat nekadar uzarsa insanlarin ise karisacagini biliyor
ondan hizli sürüklemeye mecburlar diye düsünüyorum
Bu ne biçim stad bir şeye benzemiyor valla.Garip garip tribün şekli,köstebek yuvası girişler ve büyük kuyuya benzeyen başka girişler.
Nasıl bir kafanın ürünü insan merak ediyor,Bursa'nın Timsah şekilli stadı bile daha güzel bu stadtan.
En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 22.03.2015, 23:00.
villayi silvayi vs bu stad ugruna sattilar
krizden beri duruyor
simdide büyük ihtimallen perez, alcacer, negredo, ottamendi gibi isimler satilacak
200 milyon avro lazimmis sonlandirmak icin icin, yani bankalar ellerinden tutmasa zaten sanslari yok, takimi satsalarda
2018e kadar bitmesede bütün insaat izinleri vs yeniden alinmali, yeni kanunlari uydurulmali vs...
halimize sükür edelim diyebiliriz
Bildigim kadariyla Valencia'yi Singapurlu bir girisimci aldi ve stadin 2017ye kadar tamamlanmasi planlaniyor.
Önceki sayfalarda stadyum bittiğinde tahmini olarak nasıl olacak sorularına yanıt verebilmek adına grafik çizim yapmıştım. Göremeyenler oldu galiba özel mesajla tekrar isteyenler olabiliyor. Tekrar paylaşıyorum çizimimi buyrun;
Eskiden bu forumda stadimizla alakalı fotoğraflar yüklerdir arkadaşlar ufakta olsun küçük bilgiler biz de onlarla mutlu olurduk.Ama simdi almış kalemi her kez eleştir bakalım.ha bide dikkatimi çekti yapıcı eleştiri görüş ve de bilgi veren mesaj havada kalıyor ne zaman adam stada içini kusuyo adam popüler oluyor bırakın o arkadaşlar kendi kendilerine AFKURSUN. Seviyorum kardeşim varmı ötesi o star sence kötü de olsa zemine bordo mavi çıkınca en kötü yer bile bana CENNET OLUR.Rakibe de SİZİN SAYENİZDE CEHENNEM.......
orada rüzgari elemek icin sanirim bütün dolgu alanini agac yapmalisin
agac mecbur dikilecek zaten
dolguyu saglamlastirmanin önemli bir adimidir derin köklü agaclandirma
palmiye gelince
tuna nehrinin eteklerinde yasayanlari var
kisin ekstra bakim yapiliyor, tabii güneydeki kadar uzun degiller ama var
dut dedemin bahcesinde var
agacdan dut yemenin keyfi bir baskadir, bizim kültürümüzdede vardir yani, agacdan meyve yeme
cekicidir, maziyi hatirlatir....
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Stadın açılışında herkes yazdığı mesajları bir bordo ve mavi kağıtlara yazıp, 61 .dakikada sahaya uçak yapıp atsın görsel şov bakımından güzel olur. Burada yazılan burada kalır birbirimizi üzmeyelim...
Yorum